artikelen van leonie

relatie

leiderschap

spiritueel

Corona terugblik en toekomst mijmeringen

Leonie Linssen blikt na zes maanden terug op Corona en op de toekomst visioenen die zij destijds zag. Tevens kijkt ze vooruit naar de komende maanden.

Van spirituele crisis naar rebelse magiër

Leonie vertelt over hoe haar ervaringen met spirituele crisissen haar nu helpen in haar begeleiding en trauma heling van clienten.

Zielsgesprekken met een dader van seksueel misbruik

Zielsgesprekken met een dader van seksueel misbruik. Heling op zielsniveau door confrontatie en liefde. Verslag van een workshop.

Sisters of Joy and Justice – vrouwenkracht in de coachpraktijk

Ik zit nog met een grote glimlach als ik terugdenk aan de uitgebreide Trauma Bevrijding Intensive die ik gisteren had met een collega coach, om vrij te maken wat er vrijgemaakt diende te worden. Dat betekent terugreizen in de tijd, het hart wagenwijd openzetten en...

Schrijven is doorzetten en in jezelf geloven

Vandaag zag ik een podcast video van mezelf terug die ik maakte ik een maand voor de Corona crisis uitbrak. Blijkbaar had ik al een voorgevoel van wat er zou gebeuren, dacht ik, toen ik vanochtend mijn tranen van toen terug zag. Het was vlak voordat ik naar een...

De boodschap van Sint Gertrude – een spirituele pelgrimsreis

Het is zomer 2018 en ik ben onderweg naar een biodanza week in Frankrijk. Ik reis alleen, maar als ik in het buitenland alleen in de auto zit, ben ik nooit alleen. Er zijn altijd spirituele gidsen die met me mee reizen. Zo is het voor mij een spirituele pelgrimstocht,...

Ik was zo enthousiast over de Trauma healing, dat ik met Leonie een podcast heb gemaakt over haar manier van werken

Online marketeer Priscilla Traets in gesprek met Leonie Linssen over de Trauma Bevrijding Intensive die zij deed om te leren grenzen stellen.

Welkom nieuwe vrijheid

18 jaar ondernemen en 16 jaar samenwerken met collega Loes Koot - waarvan samen 7 jaar docent opleiding relatiecoach bij Sonnevelt. Gisteren nam ik afscheid. Leonie en Loes, 2013 In 2013 begon ons gezamenlijk avontuur met het ontwikkelen van de opleiding tot...

Oplossen van geweld door omsluiten in liefde

De boeddha komt tot leven De Boeddha in mijn praktijk komt vandaag tot leven, op deze belangrijke dag. Vaderdag, de zonnewende, en de dag van de demonstratie tegen de Corona maatregelen. Een initiatie van nieuwe energie. Al een paar weken geleden was het duidelijk dat...

De bewustzijnstraining die mijn leven veranderde

Een oude fantasie komt opnieuw tot leven: een transmissie training voor politici, zodat zij leren leiden vanuit liefde, in plaats van macht en angst.

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.