relatie

leiderschap

spiritueel

Oplossen van geweld door omsluiten in liefde

De boeddha komt tot leven

De Boeddha in mijn praktijk komt vandaag tot leven, op deze belangrijke dag. Vaderdag, de zonnewende, en de dag van de demonstratie tegen de Corona maatregelen. Een initiatie van nieuwe energie.

Al een paar weken geleden was het duidelijk dat ik deze dag deels met vrouwen mocht doorbrengen – voor een Access Consciousness body proces. Dat gaat dan deels volgens de methode van Access, maar mijn gidsen doen altijd mee en dan wordt het een co-creatie: tussen hemel en aarde, tussen mij en de ander en met heel veel zielen uit de andere wereld. Vandaag verschenen tijdens de uitwisseling, naast groepen engelen, mannen en vrouwen, ook een groep Boeddha’s. Ook werkte ik met de energie van de Hindoeïstische god Ganesha die naast een olifantenhoofd, vele armen heeft. Wel handig bij zo’n bodyproces om op meerdere plekken tegelijk te kunnen zijn.

Genesha is de God van kennis en wijsheid. Hij neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. hij staat vaak op splitsingen van wegen in India, zodat hij de reizigers kan helpen een keuze te maken bij het inslaan van een nieuwe weg. Ganesha staat altijd aan het begin van iets, een eerste impuls. Ganesha is de zoon van Shiva En Parvati, die samen in het Hindoeïsme symbool staan voor de eenheid van alles. Ik was benieuwd waarom deze God in mij verscheen. Het werd al snel duidelijk.

Boeddha’s

Vandaag nodigden mijn gidsen me uit te verbinden met het hart en de baarmoeder van de Boeddha in mijn praktijk. Daarop volgend kwamen in de andere dimensies, vanuit de hele wereld vliegende Boeddha’s naar ons toe. ‘Maak je geen zorgen, wij hoeven ons niet te houden aan 1.5m’, lieten ze me weten. Ik schoot in de lach. Zo werd het lekker druk in de tuin. waar ik heerlijk op een massagetafel lag om het lichaamsproces te ontvangen en daarna om te geven. Doordat Ganesha met me werkte, kon ik naast mijn fysieke handen, ook de andere handen gebruiken om in te zetten. Effectief!

Het verborgen leed van leiders

In verbinding met elkaar, kunnen we zoveel meer bewerkstelligen dan alleen. Zo mocht ik tevens verbinding maken met de ziel van Mark Rutte en reisde ik met hem terug in de tijd. Als verborgen leed gezien is, kunnen emoties stromen en kan er oud zeer losgelaten worden. De Boeddha kinderen glimlachen. Ze waren blij dat ze voor hem van betekenis konden zijn. En ik? Ik ben alleen maar overdonderd en verwonderd over alles wat ik zie en ervaar in de dimensies.

Op het Malieveld wordt nu gedemonstreerd, er is veel vrede én er is geweld, hoor ik even later, tijdens de live uitzending van viruswaanzin.nl. Zo vertegenwoordigt het volk de uitersten van wat er gebeurt in de wereld.

Ik wens dat de vrede en de liefde, het geweld en de polarisatie mag verzachten en laten oplossen. Ik hoop dat het verdriet dat nu door veel mensen gevoeld wordt, mag leiden tot een omkering en dat we groeien naar een wereld en maatschappij waarin verschillende visies respectvol naast elkaar kunnen bestaan.

Afwezige vaders

Na afloop reisde ik naar mijn familie, om samen te komen. Deze Vaderdag waren we voor het eerst zonder de aanwezigheid van onze ouders. Ik ben diep dankbaar dat we afscheid van onze moeder konden nemen nog voordat de Corona crisis er was waardoor we er bij konden zijn en zij niet in eenzaamheid hoefde te sterven. Ik ben blij dat we met ons gezin van herkomst, deze traditie samen voortzetten, en dat ondanks dat we allemaal zo verschillend zijn, toch samenkomen om te genieten van elkaar, een goed gesprek en van spijs en drank.

Ik wens iedereen een mooie Vaderdag toe en dat de energie van aanwezige en liefdevolle vaders, naar je toe mag stromen. Wie niet heeft geleerd om met emoties om te gaan, om gevoelens te mogen voelen en om ze te uiten, zal proberen op een andere manier te overleven. Als we ons afsluiten voor emoties, gaat dat ten koste van ons vermogen om te verbinden. Zonder empathie en compassie kunnen we niet meevoelen met elkaar. Emoties zijn dus broodnodig.

Het gemis van de emotionele aanwezigheid van ons vaders en voorouders, is een van de oorzaken van veel leed in de wereld. Ik zie het steeds weer terug in de Trauma Bevrijding Intensives die ik met mensen doe. Gelukkig is er altijd hulp, zelfs als je nooit echte liefde gekend hebt. Vandaag verschenen er weer nieuwe spirituele helpers in de praktijk. Mensen die volwassenen niet vertrouwen, zoeken kinderen op die nog puur en onschuldig zijn,. Deze zielen kwamen vandaag helpen. Mooi toch?

De kracht van innerlijk leiderschap

De kracht van innerlijk leiderschap

De planeet Mercurius loopt de komende 22 dagen retrograde, las ik gisterenochtend in een email van een astrologe. Eergisteren hoorde ik van mijn spirituele gidsen dat over 22 dagen de lockdown stopt. De mensen gaan volgens hen massaal in verzet en de waarheid over...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.