Over leonie linssen

Leonie Linssen

ik daag je uit
  jezelf te zijn

ik daag mensen uit

Ik daag mensen uit om te leven en werken vanuit bezielde authenticiteit. Vanuit liefde, passie en kracht. In verbinding staan met anderen. Om dat moeiteloos te bereiken. Om stap voor stap je wereld te veranderen.

Sinds 2005 begeleid ik mensen in ingewikkelde situaties, terug naar hun authenticiteit en in verbinding met hun eigen kern. Zodat de levensenergie weer volop kan stromen. En zij, vanuit de liefde voor zichzelf, verbinding kunnen maken met de wereld om hen heen. Ik breng mensen terug bij zichzelf, en help ze daar te blijven. Onder alle omstandigheden.

Wie leeft vanuit bezielde authenticiteit, ontdekt dat werken geen energie kost, maar energie geeft. Een nieuwe fase breekt aan en er wordt gekozen vanuit het hart, met de bedoeling de verbinding met zichzelf en de wereld om zich heen, te verstevigen. Hoe kun je verschillen verbinden? Hoe kun je mensen met tegengestelde belangen bij elkaar brengen en elkaar werkelijk laten begrijpen? Dat kan alleen door de schaduw in jezelf te onderzoeken, erkennen, doorvoelen en te omarmen. Dán wordt authentiek leiderschap van binnenuit mogelijk.

Relatie

Relaties

Hoe relateer jij? Hoe ziet jouw ideale relatievorm er uit? Waar wringt het en waar zit het verlangen? Durf jij écht te verbinden?

Leiderschap

Leiderschap

Welke leider en jij? Ben jij verbonden met jezelf en de essentie van je wezen? Sta je in je kracht? Wat drijft je dan? Of is er een ander verlangen?

Spiritueel

Spiritueel

Ben jij verbonden met jezelf en de essentie van je wezen? Voel jij een grotere kracht? Wat drijft je dan? Hoe open sta jij?

Mijn methode

Zonder oordeel

Verander je wereld met Leonie Linssen. Na een carrière in de zorg en het bedrijfsleven opende ze in 2005 haar eigen coaching onderneming.

Zonder oordeel

Verander je wereld met Leonie Linssen. Na een carrière in de zorg en het bedrijfsleven opende ze in 2005 haar eigen coaching onderneming.

Zonder oordeel

Met Leonie Linssen van Verander je Wereld, geen lange coachtrajecten. Wel een coach die de tijd neemt die je nodig hebt. Dat kan een dagdeel of zelfs een hele dag zijn, maar nooit meer dan vier dagdelen. We duiken meteen naar de essentie, om oude, onbewuste en dieper weggestopte blokkades op te sporen en te transformeren.

Soms door een vooraf uitgewerkte schrijf- of tekenopdracht die zij als ingang gebruikt, mee te nemen. Soms aan de hand van oude familiefoto’s en/of foto’s van jou als kind. Ook kan ze je meenemen naar een bepaalde locatie, die de sleutel voor jouw nieuwe pad betekent. Laat je verrassen door haar kundigheid en authentieke werkwijze.

Leonie Linssen

Personal Authentic Coach 
& trauma-deskundige

Volg Leonie

Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

of