Vanuit leiderschap

Trauma Bevrijding Intensive

Verander

Bij een Trauma Bevrijding Intensive maken we een reis door jouw verleden en verbindt Leonie Linssen zich op unieke wijze met de verborgen energieën van jouw familiesysteem. Samen maken we helder wat voorheen verborgen wilde blijven. Ook kan er een verband zichtbaar worden vanuit vorige levens, waardoor fanatieke of dwingende energieën, zich oplossen en er weer verbonden kan worden met het hier en nu, vanuit het hart en compassie.

vanuit leiderschap

Verander je wereld, niks staat in de weg

Trauma Bevrijding Intensive

Je doet wat je doet, je hebt het lang met succes en plezier gedaan, maar nu wil je eigenlijk heel iets anders in je leven. Die wens kan zich manifesteren in je relatie, maar ook in je werk. Je hebt al hulp gezocht voor die nieuwe stap te zetten, maar loopt desondanks steeds tegen bepaalde angsten of blokkades aan die jou tegenhouden. Je weet het wel met je hoofd, maar je lijf wil niet mee: iets houdt je tegen. Maar wat? Je komt er maar niet achter.

Verlangen naar essentiële verandering

Je innerlijke onvrede ga je uit de weg. Je zoekt afleiding in werk, je oude manier van leven (overleven), en vlucht soms in drank, shoppen en/of seks. Soms denk je: ‘ik heb je het wel gehad met het leven op aarde. Zo veel, zo zwaar.’ Eruit stappen doe je niet want je weet het is de oplossing niet, maar je verlangen naar verandering is groot. Je fantaseert over een nieuw leven waarin het moeiteloos gaat en weet dat je het in je hebt. Je volgt een ambitieuze cursus, investeert, gaat aan de slag en valt toch weer om. De buitenwereld ziet jou als een succesvolle ondernemer, manager of wetenschapper. Maar jij kent ook die andere kant….

Grote kans dat er blokkerende trauma energie bevrijd wil worden uit jouw onderbewuste. Ieder mens ervaart trauma in zijn of haar leven. Simpelweg omdat de eenheid die gevoeld en ervaren wordt vanuit de baarmoeder in de buik met de moeder, afgebroken wordt door een geboorte en verder ingezet wordt door de afhankelijk van jezelf als baby, kind en mens door opvoeding, cultuur, maatschappij en regels van goed en fout. Wie gaat leven vanuit het hart en de ziel ruimte wil geven, zal zich willen ontdoen van oude conditioneringen die niet langer dienen. Collectieve overervingen vanuit het familiessysteem willen worden gezien en erkend, zodat innerlijke vrijheid ervaren kan worden.

Een spirituele reis door jouw verleden

Een Trauma Bevrijding Intensive bestaat uit drie componenten:
1) Een telefonisch afstemmingsgesprek waarin we kort ingaan op jouw hulpvraag en we inzicht krijgen in de duur van de Trauma Bevrijding en jouw persoonlijke voorbereiding voor de sessie;
2) De daadwerkelijke Trauma Bevrijding Intensive in de coachpraktijk;
3) Een telefonische evaluatie, een aantal weken na de sessie.

Overweeg je een Trauma Bevrijding Intensive, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch afstemmingsgesprek. Mail me als je dit overweegt of bel me op 06-45550680 (kantooruren).

Over Leonie Linssen

Zonder oordeel

Met Leonie Linssen van Verander je Wereld, geen lange coachtrajecten. Wel een coach die de tijd neemt die je nodig hebt. Dat kan een dagdeel of zelfs een hele dag zijn, maar nooit meer dan vier dagdelen. We duiken meteen naar de essentie, om oude, onbewuste en dieper weggestopte blokkades op te sporen en te transformeren.

Soms door een vooraf uitgewerkte schrijf- of tekenopdracht die zij als ingang gebruikt, mee te nemen. Soms aan de hand van oude familiefoto’s en/of foto’s van jou als kind. Ook kan ze je meenemen naar een bepaalde locatie, die de sleutel voor jouw nieuwe pad betekent. Laat je verrassen door haar kundigheid en authentieke werkwijze.

“Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen”

"Ik wilde meer inzicht krijgen op wat ik wil, en een keuze maken voor de dienstverlening van mijn bedrijf. Hoe kon ik dus focus aanbrengen en aansluiten bij wat ik echt wil? Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen en ruimte creëren voor hulpbronnen van binnen. Leonie sluit goed aan bij wat er op dat moment speelt, legt verbanden met wat eerder aan de orde is geweest en slaat bruggen tussen heden, verleden en toekomst. Daardoor ga ik vanuit allerlei verschillende perspectieven naar de situatie kijken. Het is duidelijk dat ze beschikt over een groot en divers arsenaal van tools en technieken. Ik kan het iedereen aanraden, vooropgesteld dat ze open staan voor een andere manier van zichzelf ervaren."

“Ik ervaar een nieuw soort rust en kan steeds meer in het nu leven”

"Ik wilde meer vanuit mijn hart wilde kunnen leven, mezelf kunnen liefhebben en uiteindelijk ook van een ander houden als zijnde een geliefde. Ik heb de begeleiding van Leonie als zeer fijn ervaren. Bepaalde dingen waar ik jarenlang mijn vinger niet op kon leggen, kwamen nu aan het licht. De resultaten zijn het ervaren van een soort rust die in golven komt en gaat. Ik ben haast niet meer bezig met het verleden kan steeds meer in het nu leven. Daarnaast is mijn schrijverschap op gang gekomen, wat mij vreugde en plezier geeft. Ook is mijn behoefte om vergetelheid te zoeken in alcohol, volledig verdwenen; ik voel de impuls niet meer. Zonder blikken of blozen, durf ik te zeggen dat deze dag, me alles waard is."

maatwerk

Leonie helpt je graag om je wereld te veranderen. Dat begint bij de eerste stap. Kies het maatwerk voor jouw ontwikkeling. Weet je niet wat er bij jou en je situatie past? Mail of bel me voor de mogelijkheden.

Verhelderingsgesprek

Live consult

Coaching met videobellen

Coaching & councelling

Trauma bevrijding intensive

Communicatie boost

Relatie boost

Dit kan je verwachten

Als coach daag ik mezelf en mijn klanten uit om buiten kaders te denken en grenzen te onderzoeken. Ik stel scherpe vragen die jou en mij inzicht geven in jouw situatie en over de volgende mogelijke stap. Ook deel ik met je wat ik bij je waarneem, als een spiegel waar je in kijkt, waarbij ik mijn innerlijke stem laat spreken. Na bestelling en betaling neem ik contact met je op voor een afspraak.

*Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

Volg Leonie

Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

of