Vanuit leiderschap

Integrated Soul Alignment

Verander

Integrated Soul Alignment is een methode die Leonie Linssen in samenwerking met haar spirituele gidsen ontwikkeld heeft. Het is een combinatie van individueel systemisch werk en traumawerk van de ziel, waarbij Leonie haar gaven inzet. Via de ogen gaan we een paar minuten de stilte in om de energie het werk te laten doen. Er komt informatie door, weggestopte emoties kunnen ervaren worden en vastzittende krachten worden losgelaten. Vanuit het hartsbewustzijn is er een volledige verbinding en wordt een veilige setting gecreëerd.

vanuit leiderschap

Verander je wereld, niks staat in de weg

Integrated Soul Alignment

Terugvinden en integreren van verloren zielendelen

Je bent in alignment, als hoofd, hart en handelen met elkaar synchroon lopen. Bij Integrated Soul Alignment, werken we met de ogen als spiegels van de ziel, als weg naar meer bewustzijn. Je wordt benaderd met een open hart vol onvoorwaardelijke liefde en vanuit volledige aanwezigheid en gronding. Als we aanwezig zijn in het zogeheten Touch Point, waar heden, toekomst en verleden met elkaar samenvallen, kunnen we terug of vooruit reizen in de tijd. Ze kunnen we verloren zielendelen terug halen en oude, belemmerende energieën los laten. Dit gaat voorbij aan jouw denken en kan alleen maar ervaren worden. Het resultaat is dat je meer gecentreerd kunt blijven, ook bij storm en tegenwind en kunt handelen vanuit innerlijk weten en eigen wijsheid.

Synchroniteit vanuit je authentieke zelf

Wie kan verbinden vanuit het hart, met zichzelf en de mensen om zich heen, kan wonderen verrichten die met het hoofd niet altijd te verklaren zijn. Het oplossen van oude, gezaghebbende structuren die de innerlijke macht van je stralende zelf overnemen of belemmeren, is een van de mogelijkheden van deze methodiek. Synchroniciteit neemt toe en antwoorden komen vanuit jouw authentieke kern. Dat wordt gevoeld door de mensen om jou heen waardoor jij ook hen kunt uitnodigen hun authentieke zelf te zijn. Ben jij er aan toe?

Over Leonie Linssen

Zonder oordeel

Met Leonie Linssen van Verander je Wereld, geen lange coachtrajecten. Wel een coach die de tijd neemt die je nodig hebt. Dat kan een dagdeel of zelfs een hele dag zijn, maar nooit meer dan vier dagdelen. We duiken meteen naar de essentie, om oude, onbewuste en dieper weggestopte blokkades op te sporen en te transformeren.

Soms door een vooraf uitgewerkte schrijf- of tekenopdracht die zij als ingang gebruikt, mee te nemen. Soms aan de hand van oude familiefoto’s en/of foto’s van jou als kind. Ook kan ze je meenemen naar een bepaalde locatie, die de sleutel voor jouw nieuwe pad betekent. Laat je verrassen door haar kundigheid en authentieke werkwijze.

“Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen”

"Ik wilde meer inzicht krijgen op wat ik wil, en een keuze maken voor de dienstverlening van mijn bedrijf. Hoe kon ik dus focus aanbrengen en aansluiten bij wat ik echt wil? Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen en ruimte creëren voor hulpbronnen van binnen. Leonie sluit goed aan bij wat er op dat moment speelt, legt verbanden met wat eerder aan de orde is geweest en slaat bruggen tussen heden, verleden en toekomst. Daardoor ga ik vanuit allerlei verschillende perspectieven naar de situatie kijken. Het is duidelijk dat ze beschikt over een groot en divers arsenaal van tools en technieken. Ik kan het iedereen aanraden, vooropgesteld dat ze open staan voor een andere manier van zichzelf ervaren."

“Ik ervaar een nieuw soort rust en kan steeds meer in het nu leven”

"Ik wilde meer vanuit mijn hart wilde kunnen leven, mezelf kunnen liefhebben en uiteindelijk ook van een ander houden als zijnde een geliefde. Ik heb de begeleiding van Leonie als zeer fijn ervaren. Bepaalde dingen waar ik jarenlang mijn vinger niet op kon leggen, kwamen nu aan het licht. De resultaten zijn het ervaren van een soort rust die in golven komt en gaat. Ik ben haast niet meer bezig met het verleden kan steeds meer in het nu leven. Daarnaast is mijn schrijverschap op gang gekomen, wat mij vreugde en plezier geeft. Ook is mijn behoefte om vergetelheid te zoeken in alcohol, volledig verdwenen; ik voel de impuls niet meer. Zonder blikken of blozen, durf ik te zeggen dat deze dag, me alles waard is."

maatwerk

Leonie helpt je graag om je wereld te veranderen. Dat begint bij de eerste stap. Kies het maatwerk voor jouw ontwikkeling. Weet je niet wat er bij jou en je situatie past? Mail of bel me voor de mogelijkheden.

Verhelderingsgesprek

Live consult

Coaching met videobellen

Coaching & councelling

Trauma bevrijding intensive

Communicatie boost

Relatie boost

Dit kan je verwachten

Als coach daag ik mezelf en mijn klanten uit om buiten kaders te denken en grenzen te onderzoeken. Ik stel scherpe vragen die jou en mij inzicht geven in jouw situatie en over de volgende mogelijke stap. Ook deel ik met je wat ik bij je waarneem, als een spiegel waar je in kijkt, waarbij ik mijn innerlijke stem laat spreken. Na bestelling en betaling neem ik contact met je op voor een afspraak.

*Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

Volg Leonie

Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

of