Vanuit relaties

Drie maanden begeleiding

Verander

Drie maanden intensieve, persoonlijke begeleiding is er voor hen, die worstelen in ingewikkelde liefdesrelaties waarbij je voelt dat je een andere koers mag varen. We gaan aan de slag op het gebied van communicatie, gevoelens en gedrag, maar ook met verborgen trauma uit jeugd, kindertijd, voorouders en/of vorige levens. Vaak is de huidige relatie een spiegel van het verleden dat vraagt om heling. We zetten alles in het licht waardoor er nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden en verbindingen hersteld worden, van hart tot hart, van ziel tot ziel.

vanuit relaties

Verander je wereld, niks staat in de weg

Drie maanden begeleiding

Leonie Linssen begeleidt een select aantal mensen op het kruispunt van hun leven, middels een intensief langdurig, persoonlijk begeleidingstraject met veel persoonlijke aandacht. Dit traject omvat een aantal sessies per maand van max 2,5 uur. Leonie is hierbij tussendoor via whatsapp en mail bereikbaar. Leonie doet dit alleen bij die mensen, waarbij ze voelt dat er een diepere klik is op zielsniveau en waarbij iedereen diep van binnen voelt: Ja, ik wil, hier moet ik zijn.

Je ontvangt waar nodig huiswerkoefeningen en reflectieoefeningen en/of communicatietesten die jou/jullie helpen om blinde vlekken in kaart te brengen en meer bewustwording te creëren bij jouw thema’s.

We onderzoeken tevens wat er speelt vanuit overgedragen onverwerkte emoties en gebeurtenissen vanuit de (voor)ouders, zodat dit zichtbaar worden en getransformeerd kan worden. Dit kan ook zijn vanuit vorige levens. We gebruiken hierbij mijn methode Integrated Soul Alignment. Vooraf ontvang je een schrijfopdracht ter voorbereiding.

Dit traject is slechts bedoeld voor hen die weten dat er meer nodig is om een omslag te bewerkstelligen in hun leven en voor hen die bereid zijn diepgaand te investeren in zichzelf, qua tijd, investering en energie. Hiervoor is een persoonlijke klik met Leonie onontbeerlijk. Heb je interesse, maak dan een afspraak met Leonie voor een live en uitgebreid verhelderingsgesprek van 2 a 3 uur. We stemmen hierbij samen af waar de knelpunten liggen en wat de verlangens zijn. Leonie onderzoekt met jou/jullie hoe we dit in een 3 maanden traject kunnen vormgeven, waarbij we allemaal enthousiast zijn en niet kunnen wachten om te beginnen. Leonie zal je na afloop een voorstel doen waarop gereageerd kan worden, net zolang tot iedereen er zin in heeft om te beginnen.

Kriebelt het? Bel Leonie op 06-45550680, stuur haar een berichtje of mail haar.

Over Leonie Linssen

Zonder oordeel

Met Leonie Linssen van Verander je Wereld, geen lange coachtrajecten. Wel een coach die de tijd neemt die je nodig hebt en die met jou de diepte in gaat. Dat kan een dagdeel of zelfs een hele dag zijn, maar zelden meer dan vier dagdelen. Voor relatiebegeleiding bij ingewikkelde liefdesrelaties met onderliggend trauma biedt Leonie bij uitzondering een drie maanden VIP begleidingstraject aan.

Soms door een vooraf uitgewerkte schrijf- of tekenopdracht die zij als ingang gebruikt, mee te nemen. Soms aan de hand van oude familiefoto’s en/of foto’s van jou als kind. Ook kan ze je meenemen naar een bepaalde locatie, die de sleutel voor jouw nieuwe pad betekent. Laat je verrassen door haar kundigheid en authentieke werkwijze.

wat anderen zeggen …

”De machteloosheid en het onpeilbare verdriet is verdwenen, nu kan ik echt van het leven genieten.”

Collega coach over haar ervaringen met de Traumna Bevrijding Intensive van Leonie Linssen en haar soulteam.

“De laatste tijd overviel mij regelmatig een enorm gevoel van zwaarte en bodemloos verdriet. Daar wilde ik vanaf. Ik had geen zin meer in maanden therapie. Ik kende mijn eigen verhaal zo onderhand wel. Het was tijd was om restjes oude pijn op te ruimen en het laatste stukje pantser af te leggen, zodat ik mij weer echt licht en vrolijk kon voelen. Daarvoor zocht ik iemand met een open mind en een open hart. En een snelle methode.
Dat alles vond ik bij Leonie.”

“Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen”

"Ik wilde meer inzicht krijgen op wat ik wil, en een keuze maken voor de dienstverlening van mijn bedrijf. Hoe kon ik dus focus aanbrengen en aansluiten bij wat ik echt wil? Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen en ruimte creëren voor hulpbronnen van binnen. Leonie sluit goed aan bij wat er op dat moment speelt, legt verbanden met wat eerder aan de orde is geweest en slaat bruggen tussen heden, verleden en toekomst. Daardoor ga ik vanuit allerlei verschillende perspectieven naar de situatie kijken. Het is duidelijk dat ze beschikt over een groot en divers arsenaal van tools en technieken. Ik kan het iedereen aanraden, vooropgesteld dat ze open staan voor een andere manier van zichzelf ervaren."

“Ik ervaar een nieuw soort rust en kan steeds meer in het nu leven”

"Ik wilde meer vanuit mijn hart kunnen leven, mezelf kunnen liefhebben en uiteindelijk ook van een ander houden als zijnde een geliefde. Ik heb de begeleiding van Leonie als zeer fijn ervaren. Bepaalde dingen waar ik jarenlang mijn vinger niet op kon leggen, kwamen nu aan het licht. De resultaten zijn het ervaren van een soort rust die in golven komt en gaat. Ik ben haast niet meer bezig met het verleden kan steeds meer in het nu leven. Daarnaast is mijn schrijverschap op gang gekomen, wat mij vreugde en plezier geeft. Ook is mijn behoefte om vergetelheid te zoeken in alcohol, volledig verdwenen; ik voel de impuls niet meer. Zonder blikken of blozen, durf ik te zeggen dat deze dag, me alles waard is."

maatwerk

Leonie helpt je graag om je wereld te veranderen. Dat begint bij de eerste stap. Kies het maatwerk voor jouw ontwikkeling. Weet je niet wat er bij jou en je situatie past? Mail of bel me voor de mogelijkheden.

Verhelderingsgesprek

Live consult

Coaching met videobellen

Coaching & counselling

Trauma bevrijding intensive

Communicatie boost

Relatie boost

Dit kan je verwachten

Als coach daag ik mezelf en mijn klanten uit om buiten kaders te denken en grenzen te onderzoeken. Ik stel scherpe vragen die jou en mij inzicht geven in jouw situatie en over de volgende mogelijke stap. Ook deel ik met je wat ik bij je waarneem, als een spiegel waar je in kijkt, waarbij ik mijn innerlijke stem laat spreken. Na bestelling en betaling neem ik contact met je op voor een afspraak.

*Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

Volg Leonie

Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

of