Ethische code en klachten

Leonie Linssen is niet verbonden aan een ethische code of externe klachtenregeling. Zij gaat uit van het principe dat wie in staat is zich werkelijk te verbinden met een ander, altijd een manier kan vinden om elkaar te bereiken en te verstaan. Lees hieronder hoe Leonie jouw klachten serieus neemt.

Mocht er desondanks toch een klacht zijn, dan hanteert Verander je Wereld de procedure om

1) eerst samen in gesprek te gaan om helder te krijgen waar de schoen wringt en samen tot wederzijds begrip te komen

Mocht dit onvoldoende zijn, dan hanteert Verander je Wereld de procedure om

2) dit te doen met een onafhankelijke, tweede professionele coach met ervaring op het gebied van energiewerk en relatiecoaching.

Ook een mediator behoort tot de mogelijkheden. De intentie en doelstelling is om samen helder te krijgen wie en wanneer welke verantwoordelijkheid heeft laten liggen, zodat alle partijen kunnen leren en groeien.

Leonie Linssen heeft er bewust voor gekozen om te stoppen met de certificeringen vanuit beroepsverenigingen. Vanaf 2007 tot 2013 was zij gecertificeerd coach en counselor bij NOBCO en ABvC. De dwingende structuren vanuit de regelgeving van beroepsverenigingen en wet, belemmerden haar in haar persoonlijke groei. Zij zag zich genoodzaakt haar eigen weg te gaan, zodat zij al haar energie kon steken in het schrijven van boeken en publicaties, en de richting van de groei van haar ziel.

Volg Leonie

Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

of