klantverhalen

”De machteloosheid en het onpeilbare verdriet is verdwenen, nu kan ik echt van het leven genieten.”

Collega coach over haar ervaringen met de Traumna Bevrijding Intensive van Leonie Linssen en haar soulteam.
Bijzonder, het was alsof ik in een ander bewustzijn kwam

Bijzonder, het was alsof ik in een ander bewustzijn kwam

Vrouw, 64, over de Trauma Bevrijding Intensive Ik kwam bij Leonie omdat ik angst had om mezelf neer te zetten, grenzen aan te geven. Met name naar mannen. Ik had de verwachting dat er een diep verborgen stuk in mij opgelost zou worden Het diepe verborgene is...

Lees meer
Leonie, je bent een prachtige, inspirerende ziel

Leonie, je bent een prachtige, inspirerende ziel

Vrouw over de Trauma Bevrijding Intensive ‘Mijn trauma was het niet kunnen genieten van seksualiteit, door een stukje onverwerkt trauma seksueel misbruik in dit leven. De begeleiding van Leonie was fantastisch, ik voelde me er direct op mijn gemak. Een heel warme...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.