klantverhalen

Door deze training een nog groter gevoel van bestaansrecht

Samen met Loes Koot gaf ik op 29 en 30 augustus 2023 een tweedaagse training 'van drama naar droomleven' waarbij deelnemers systemisch aan de slag gingen met het transformeren van de al dan niet verborgen dramadriehoek in hun leven, waarbij slachtoffer, dader of aanklager en redder de hoofdrol spelen. Het waren twee magische dagen. We ontvingen onderstaande feedback van...
Meer stabiliteit en innerlijke stevigheid

Meer stabiliteit en innerlijke stevigheid

Man (therapeut en energiewerker) na de Trauma Bevrijding Intensive: het is net alsof ik een ‘echtere’ binnenkant heb gekregen, in tegenstelling tot en als competering van de al bestaande buitenkant. Een betere balans tussen binnen en buiten, mannelijk en vrouwelijk.’ Lees de hele testimonial.

Lees meer
Het neerslachtige gevoel bij het wakker worden is weg…

Het neerslachtige gevoel bij het wakker worden is weg…

De invloed van een traumatisch vorig leven op het nu Bij de Trauma Bevrijding Intensive met een verpleegkundige, ontdekten we een vorig leven tussen een arts en een medisch studente, dat op een traumatische manier geëindigd was. Dit schrijft ze zes weken na de sessie:...

Lees meer
Ik ben nu vrij om te zijn wie ik werkelijk ben…

Ik ben nu vrij om te zijn wie ik werkelijk ben…

Resultaat van een Trauma Bevrijding Intensive: ‘ik voel me op een of andere manier bevrijd. Vrij om te zijn wie ik werkelijk ben. Alsof er letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders is gevallen. Ik heb weer kunnen aanknopen bij dat kleine kind in mij dat zo lang veilig weggeborgen leefde ver van alle zonlicht. Ik mag mezelf nu zonder schroom tonen aan de wereld zoals ik werkelijk ben.’

Lees meer
Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Artikel van Leonie Linssen over de herinneringen van een cliënt aan zijn vorig leven in de Tweede Wereldoorlog en hoe deze zijn huidige relatie en leven onbewust dwarsboomden.

Lees meer
Kracht en bewustwording na heling rond narcisme

Kracht en bewustwording na heling rond narcisme

Narcistische ouders en een narcistische ex Vrouw, 6 maanden na de Trauma Bevrijding Intensive Narcisme dynamiek die als een rode draad in mijn leven loopt was de reden om bij Leonie aan te kloppen. Ik ben opgegroeid met een narcistische moeder waar ik het contact 3...

Lees meer
”De machteloosheid en het onpeilbare verdriet is verdwenen, nu kan ik echt van het leven genieten.”

”De machteloosheid en het onpeilbare verdriet is verdwenen, nu kan ik echt van het leven genieten.”

Collega coach over haar ervaringen met de Traumna Bevrijding Intensive van Leonie Linssen en haar soulteam.

“De laatste tijd overviel mij regelmatig een enorm gevoel van zwaarte en bodemloos verdriet. Daar wilde ik vanaf. Ik had geen zin meer in maanden therapie. Ik kende mijn eigen verhaal zo onderhand wel. Het was tijd was om restjes oude pijn op te ruimen en het laatste stukje pantser af te leggen, zodat ik mij weer echt licht en vrolijk kon voelen. Daarvoor zocht ik iemand met een open mind en een open hart. En een snelle methode.
Dat alles vond ik bij Leonie.”

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.