klantverhalen

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Artikel van Leonie Linssen over de herinneringen van een cliënt aan zijn vorig leven in de Tweede Wereldoorlog en hoe deze zijn huidige relatie en leven onbewust dwarsboomden.
Kracht en bewustwording na heling rond narcisme

Kracht en bewustwording na heling rond narcisme

Narcistische ouders en een narcistische ex Vrouw, 6 maanden na de Trauma Bevrijding Intensive Narcisme dynamiek die als een rode draad in mijn leven loopt was de reden om bij Leonie aan te kloppen. Ik ben opgegroeid met een narcistische moeder waar ik het contact 3...

Lees meer
”De machteloosheid en het onpeilbare verdriet is verdwenen, nu kan ik echt van het leven genieten.”

”De machteloosheid en het onpeilbare verdriet is verdwenen, nu kan ik echt van het leven genieten.”

Collega coach over haar ervaringen met de Traumna Bevrijding Intensive van Leonie Linssen en haar soulteam.

“De laatste tijd overviel mij regelmatig een enorm gevoel van zwaarte en bodemloos verdriet. Daar wilde ik vanaf. Ik had geen zin meer in maanden therapie. Ik kende mijn eigen verhaal zo onderhand wel. Het was tijd was om restjes oude pijn op te ruimen en het laatste stukje pantser af te leggen, zodat ik mij weer echt licht en vrolijk kon voelen. Daarvoor zocht ik iemand met een open mind en een open hart. En een snelle methode.
Dat alles vond ik bij Leonie.”

Lees meer
Bijzonder, het was alsof ik in een ander bewustzijn kwam

Bijzonder, het was alsof ik in een ander bewustzijn kwam

Vrouw, 64, over de Trauma Bevrijding Intensive Ik kwam bij Leonie omdat ik angst had om mezelf neer te zetten, grenzen aan te geven. Met name naar mannen. Ik had de verwachting dat er een diep verborgen stuk in mij opgelost zou worden Het diepe verborgene is...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.