Door deze training een nog groter gevoel van bestaansrecht

Samen met Loes Koot gaf ik op 29 en 30 augustus een tweedaagse training ‘van drama naar droomleven’ waarbij deelnemers systemisch aan de slag gingen met het transformeren van de al dan niet verborgen dramadriehoek in hun leven, waarbij slachtoffer, dader of aanklager en redder de hoofdrol spelen. Het waren twee magische dagen. We ontvingen onderstaande feedback van deelnemers.

Prachtige aanvulling op elkaar

‘Ik vond het een mooie verdieping en aanvulling op mijn kennis en ervaring met de dramadriehoek. Jij en Loes zijn een prachtige aanvulling op elkaar en ik vond het een mooie kennismaking met jouw manier van werken. Ik neem er zeker wat uit mee voor in mijn eigen werk. Dankbaar voor de rollen die ik in de diverse opstellingen mocht krijgen. Ook dit neem ik mee in mijn hart en ziel!’

Een nog groter gevoel van bestaansrecht

‘Ik ben zo ongelooflijk blij en dankbaar dat ik deze training bij jullie heb gevolgd. Het was een heel intense en bijzondere ervaring. Het feit dat ik met behulp van deze training een nog groter gevoel van bestaansrecht heb gekregen, dat ik meer in mijn lijf ben komen te zitten, dat ik emoties mocht voelen en er laten zijn die ik nog niet eerder heb kunnen voelen, dat ik nog dichter bij mijn ‘zijn’ mocht komen, in alle veiligheid wat er in mijn leven nooit geweest is, met twee fantastische mensen die het op zo’n liefdevolle manier begeleiden…. wow! Echt vanuit heel mijn hart, dank jullie wel.’

Terug naar mijn bron, naar mijn creatiekracht

‘Voor mij de eerste keer dat ik kennis heb gemaakt met ‘de dramadriehoek’ Ik heb het ervaren als een heldere, krachtige en inzichtgevende vorm om dynamieken/mechanismen te ondertitelen.  Binnen deze vorm bieden Loes en Leonie een bedding van liefde, troost, zachtheid, doortastendheid, warmte, begrip en niet te vergeten humor, wat maakte dat ik delen van mijzelf weer kon ontmoeten die gezien wilden worden en vormden we als groep een krachtig veld. Vanuit de dramadriehoek de helende beweging mogen ervaren terug naar mijn Bron, mijn creatiekracht  kunnen voelen. Eigenlijk niet te beschrijven hoe waardevol

Deze week heb ik meteen mijn  creatiekracht in kunnen zetten tijdens een begeleidingssessie binnen mijn eigen praktijk.’

Volgende training 18 en 19 maart 2024

Loes en ik zijn super dankbaar en we verheugen ons op een vervolg van deze training. Op 18 en 19 maart 2024 is er weer een tweedaagse training. Voel je welkom! Hier lees je er alles over.

Meer stabiliteit en innerlijke stevigheid

Meer stabiliteit en innerlijke stevigheid

Man (therapeut en energiewerker) na de Trauma Bevrijding Intensive: het is net alsof ik een ‘echtere’ binnenkant heb gekregen, in tegenstelling tot en als competering van de al bestaande buitenkant. Een betere balans tussen binnen en buiten, mannelijk en vrouwelijk.’ Lees de hele testimonial.

Lees meer
Het neerslachtige gevoel bij het wakker worden is weg…

Het neerslachtige gevoel bij het wakker worden is weg…

De invloed van een traumatisch vorig leven op het nu Bij de Trauma Bevrijding Intensive met een verpleegkundige, ontdekten we een vorig leven tussen een arts en een medisch studente, dat op een traumatische manier geëindigd was. Dit schrijft ze zes weken na de sessie:...

Lees meer
Ik ben nu vrij om te zijn wie ik werkelijk ben…

Ik ben nu vrij om te zijn wie ik werkelijk ben…

Resultaat van een Trauma Bevrijding Intensive: ‘ik voel me op een of andere manier bevrijd. Vrij om te zijn wie ik werkelijk ben. Alsof er letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders is gevallen. Ik heb weer kunnen aanknopen bij dat kleine kind in mij dat zo lang veilig weggeborgen leefde ver van alle zonlicht. Ik mag mezelf nu zonder schroom tonen aan de wereld zoals ik werkelijk ben.’

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.