Vanuit leiderschap

Zielsbegeleiding voor therapeuten

Verander

Collega therapeuten en coaches komen graag naar Leonie Linssen. Zij heeft haar eigen, innerlijke methode ontwikkeld om belemmerende krachten op zielsniveau, te transformeren. Ook zet zij zich in voor de ontwikkeling van nieuwe methodieken vanuit de ziel, in samenwerking met haar soulteam. Op deze manier levert zij een unieke bijdrage aan genezing van ziekten, door samen naar de spirituele oorzaak te reizen en blokkades te transformeren waardoor het leven weer kan stromen.

vanuit leiderschap

Verander je wereld, niks staat in de weg

Zielsbegeleiding voor therapeuten

Veel coaches en therapeuten kloppen aan bij Leonie Linssen. Ze doen veel aan zelfreflectie, persoonlijke groei en scholing waaronder familieopstellingen, maar komen desondanks niet verder. Ze hebben de persoonlijke weg van Leonie Linssen gevolgd vanuit Social Media, of via anderen over haar gehoord.

Leonie gebruikt lichaamsbewustzijn als methodiek om jou als coach en therapeut verder te brengen. Haar diepgaande manier van werken en het niets schuwen van dat wat gezien wil worden, ook op zielsniveau, betekenen de sleutel naar jouw verandering. Voor coaches en therapeuten is een Trauma Bevrijding Intensive een van de mogelijkheden. Veel therapeuten en coaches hebben een familieopstelling gedaan maar het levert hen niet altijd op wat ze er van hoopten. Zaken worden wel inzichtelijk, maar belemmeringen of beknellingen in het systeem worden niet altijd opgelost of bevrijd.

De ervaring leert dat bij Leonie Linssen in samenwerking met haar spirituele soulteam, niets verborgen blijft waardoor innerlijke bevrijding alsnog ervaren wordt. Voor jou als collega, en voor Leonie zijn deze sessies een feest, omdat vanuit wederzijds respect en gelijkwaardigheid, snel de diepte ingegaan kan worden en transformatie als exponentieel kan worden ervaren.

Over Leonie Linssen

Zonder oordeel

Met Leonie Linssen van Verander je Wereld, geen lange coachtrajecten. Wel een coach die de tijd neemt die je nodig hebt. Dat kan een dagdeel of zelfs een hele dag zijn, maar nooit meer dan vier dagdelen. We duiken meteen naar de essentie, om oude, onbewuste en dieper weggestopte blokkades op te sporen en te transformeren.

Soms door een vooraf uitgewerkte schrijf- of tekenopdracht die zij als ingang gebruikt, mee te nemen. Soms aan de hand van oude familiefoto’s en/of foto’s van jou als kind. Ook kan ze je meenemen naar een bepaalde locatie, die de sleutel voor jouw nieuwe pad betekent. Laat je verrassen door haar kundigheid en authentieke werkwijze.

“Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen”

"Ik wilde meer inzicht krijgen op wat ik wil, en een keuze maken voor de dienstverlening van mijn bedrijf. Hoe kon ik dus focus aanbrengen en aansluiten bij wat ik echt wil? Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen en ruimte creëren voor hulpbronnen van binnen. Leonie sluit goed aan bij wat er op dat moment speelt, legt verbanden met wat eerder aan de orde is geweest en slaat bruggen tussen heden, verleden en toekomst. Daardoor ga ik vanuit allerlei verschillende perspectieven naar de situatie kijken. Het is duidelijk dat ze beschikt over een groot en divers arsenaal van tools en technieken. Ik kan het iedereen aanraden, vooropgesteld dat ze open staan voor een andere manier van zichzelf ervaren."

“Ik ervaar een nieuw soort rust en kan steeds meer in het nu leven”

"Ik wilde meer vanuit mijn hart wilde kunnen leven, mezelf kunnen liefhebben en uiteindelijk ook van een ander houden als zijnde een geliefde. Ik heb de begeleiding van Leonie als zeer fijn ervaren. Bepaalde dingen waar ik jarenlang mijn vinger niet op kon leggen, kwamen nu aan het licht. De resultaten zijn het ervaren van een soort rust die in golven komt en gaat. Ik ben haast niet meer bezig met het verleden kan steeds meer in het nu leven. Daarnaast is mijn schrijverschap op gang gekomen, wat mij vreugde en plezier geeft. Ook is mijn behoefte om vergetelheid te zoeken in alcohol, volledig verdwenen; ik voel de impuls niet meer. Zonder blikken of blozen, durf ik te zeggen dat deze dag, me alles waard is."

maatwerk

Leonie helpt je graag om je wereld te veranderen. Dat begint bij de eerste stap. Kies het maatwerk voor jouw ontwikkeling. Weet je niet wat er bij jou en je situatie past? Mail of bel me voor de mogelijkheden.

Verhelderingsgesprek

Live consult

Coaching met videobellen

Coaching & counselling

Trauma bevrijding intensive

Communicatie boost

Relatie boost

Dit kan je verwachten

Als coach daag ik mezelf en mijn klanten uit om buiten kaders te denken en grenzen te onderzoeken. Ik stel scherpe vragen die jou en mij inzicht geven in jouw situatie en over de volgende mogelijke stap. Ook deel ik met je wat ik bij je waarneem, als een spiegel waar je in kijkt, waarbij ik mijn innerlijke stem laat spreken. Na bestelling en betaling neem ik contact met je op voor een afspraak.

*Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

Volg Leonie

Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

of