Vanuit relaties

Tweelingzielen

Verander

Na een tweelingzielontmoeting blijft niets hetzelfde en worden er nieuwe manieren van leven ontdekt en ervaren. Het leven geeft je een tweede kans en vraagt om alles opnieuw in ogenschouw te nemen en het perspectief te verschuiven. Verander je Wereld helpt je hierbij. Als ervaringsdeskundige en als professional heeft Leonie Linssen het tweelingzielenschap op diepgaande manieren ervaren en doorleefd. De ander als spiegel van je ziel, met de bedoeling jezelf en de ander, in alle facetten te kunnen omarmen.

vanuit relaties

Verander je wereld, niks staat in de weg

Tweelingzielen

Wie verantwoordelijkheid draagt voor een groot systeem, of dit nu op het werk werk of in een gezin is, ontdekt dat de komst van een tweelingziel in je leven, grote innerlijke verschuivingen met zich mee brengt. Het gewone leven moet echter doorgaan en er rusten verantwoordelijkheden op je schouders. De angst voor veroordeling van buitenaf is groot en wordt innerlijk gevoeld. Hoe kun je blijven staan in een wereld van verandering waarin de polariteiten alleen maar groter lijken te worden, naarmate je eerlijker bent over wat je ervaart en het liefste wilt?

Tweelingzielenschap

Wie het niet heeft ervaren, zal het tweelingzielenschap afdoen als een kalverliefde. Het is echter zoveel meer dan dit. De ontmoeting met een tweelingziel, opent in jou het multidimensionale bewustzijn, waardoor je de wereld om je heen anders gaat ervaren. Het leven is niet langer zwart-wit, maar een schakering van kleuren. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot. Een tweelingziel nodigt je uit om de polariteiten in jezelf te omarmen en te helen. De onvoorwaardelijke liefde voor jouw tweelingziel, kust niet alleen jouw schaduwzijde, maar ook de liefde voor jezelf wakker, met als uitnodiging om elkaar met een open hart te blijven ontmoeten. Verander Je Wereld helpt je hierbij als je er zelf niet meer uitkomt.

Over Leonie Linssen

Zonder oordeel

Met Leonie Linssen van Verander je Wereld, geen lange coachtrajecten. Wel een coach die de tijd neemt die je nodig hebt. Dat kan een dagdeel of zelfs een hele dag zijn, maar nooit meer dan vier dagdelen. We duiken meteen naar de essentie, om oude, onbewuste en dieper weggestopte blokkades op te sporen en te transformeren.

Soms door een vooraf uitgewerkte schrijf- of tekenopdracht die zij als ingang gebruikt, mee te nemen. Soms aan de hand van oude familiefoto’s en/of foto’s van jou als kind. Ook kan ze je meenemen naar een bepaalde locatie, die de sleutel voor jouw nieuwe pad betekent. Laat je verrassen door haar kundigheid en authentieke werkwijze.

wat anderen zeggen …

“Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen”

"Ik wilde meer inzicht krijgen op wat ik wil, en een keuze maken voor de dienstverlening van mijn bedrijf. Hoe kon ik dus focus aanbrengen en aansluiten bij wat ik echt wil? Dankzij Leonie kon ik allerlei blokkades herkennen en oplossen en ruimte creëren voor hulpbronnen van binnen. Leonie sluit goed aan bij wat er op dat moment speelt, legt verbanden met wat eerder aan de orde is geweest en slaat bruggen tussen heden, verleden en toekomst. Daardoor ga ik vanuit allerlei verschillende perspectieven naar de situatie kijken. Het is duidelijk dat ze beschikt over een groot en divers arsenaal van tools en technieken. Ik kan het iedereen aanraden, vooropgesteld dat ze open staan voor een andere manier van zichzelf ervaren."

“Ik ervaar een nieuw soort rust en kan steeds meer in het nu leven”

"Ik wilde meer vanuit mijn hart wilde kunnen leven, mezelf kunnen liefhebben en uiteindelijk ook van een ander houden als zijnde een geliefde. Ik heb de begeleiding van Leonie als zeer fijn ervaren. Bepaalde dingen waar ik jarenlang mijn vinger niet op kon leggen, kwamen nu aan het licht. De resultaten zijn het ervaren van een soort rust die in golven komt en gaat. Ik ben haast niet meer bezig met het verleden kan steeds meer in het nu leven. Daarnaast is mijn schrijverschap op gang gekomen, wat mij vreugde en plezier geeft. Ook is mijn behoefte om vergetelheid te zoeken in alcohol, volledig verdwenen; ik voel de impuls niet meer. Zonder blikken of blozen, durf ik te zeggen dat deze dag, me alles waard is."

maatwerk

Leonie helpt je graag om je wereld te veranderen. Dat begint bij de eerste stap. Kies het maatwerk voor jouw ontwikkeling. Weet je niet wat er bij jou en je situatie past? Mail of bel me voor de mogelijkheden.

Verhelderingsgesprek

Live consult

Coaching met videobellen

Coaching & councelling

Trauma bevrijding intensive

Communicatie boost

Relatie boost

Dit kan je verwachten

Als coach daag ik mezelf en mijn klanten uit om buiten kaders te denken en grenzen te onderzoeken. Ik stel scherpe vragen die jou en mij inzicht geven in jouw situatie en over de volgende mogelijke stap. Ook deel ik met je wat ik bij je waarneem, als een spiegel waar je in kijkt, waarbij ik mijn innerlijke stem laat spreken. Na bestelling en betaling neem ik contact met je op voor een afspraak.

*Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

Volg Leonie

Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

of