Ik voel me sterker en minder alleen in dit leven

De trauma’s en thema’s in mijn leven

Wat mij in de weg zat om verder te komen in mijn leven waren vroeggeboorte en een couveuse kind, pesten, leugens in mijn leven, onrechtvaardigheid, narcistisch gedrag spiegelend, geen grenzen kunnen trekken…mensen verliezen in mijn leven als rode draad, me in steek en verloren gelaten voelen.

Verwachtingen en resultaat

Ik had geen verwachtingen over de Trauma Bevrijding Intensive, ik wilde enkel een goed en sterker gevoel en ik wou van deze trauma’s af!

De begeleiding van Leonie heb ik ervaren als heel speciaal, maar helend en werkend! De ingezette tools en technieken werkten gewoon; achteraf had ik een helend gevoel en een sterker gevoel. De resultaten zijn dat ik je sterker voel en minder alleen in dit leven. Ik kan beter mijn grenzen trekken en voor mezelf opkomen en in mijn waarheid staan.

De waarde van de Trauma Bevrijding Intensive

De waarde de Trauma Bevrijding Intensive was voor mij een 9/10, ik zou er zeker opnieuw voor kiezen als ik het over mocht doen. Ik heb geen tips voor Leonie, doe zo verder!

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Artikel van Leonie Linssen over de herinneringen van een cliënt aan zijn vorig leven in de Tweede Wereldoorlog en hoe deze zijn huidige relatie en leven onbewust dwarsboomden.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.