relatie

leiderschap

spiritueel

De vier poorten naar innerlijke vrede

Vorige week kwamen we samen met de Seven Sisters of Delight, om te verbinden en om ons uit te spreken over wat er in ons leefde. Het mannelijke in ons wil onderscheiden, wil verbinding maken met ons egobewustzijn en verlangt er naar om dingen in het leven in te delen in goed en fout. Vanuit het hogere bewustzijn, is er echter geen goed of fout, en zijn er slechts ervaringen, acties en consequenties. Het vrouwelijke in de mens wil verbinden, omarmen wat er is, wil kunnen zijn in het moment. Wie magie wil ervaren, mag het mannelijke even loslaten en zich focussen op wat er vanuit het hart, gevoeld en ervaren wil worden, waarbij alles er mag zijn.

Onze persoonlijke missie

Om onze persoonlijke levensmissie te kunnen leven, hebben we onze persoonlijkheid gekregen. We hebben van onze ouders en vanuit de omgeving en cultuur waarin we opgegroeid zijn, een aantal waarden en normen mee gekregen. Vanuit de ziel hebben we een aantal talenten meegekregen die we mogen inzetten om onze levensmissie te kunnen leven. Wie dat doet, zal ervaren dat het leven gaat stromen en dat ondanks wat er ook gebeurt in het leven (uitdagingen blijven we krijgen), we in contact kunnen blijven met ons centrum en in het hart waar de liefde stroomt.

Stralen op jouw plek met jouw talent

Het is fijn om in een bedding van vrouwen te zijn, waarbij we elkaars talenten kunnen zien en eren. Waarbij iedere vrouw een plek heeft en ruimte krijgt om in dat talent volledig te stralen. Afgelopen vrijdag mochten we genieten van het talent van sister Namaya, die een lichttaal spreekt die door haar heen komt, als zij in liefde is met zichzelf en met de omgeving.

Namaya’s lichttaal

Namaya’s lichttaal had een reinigende werking. Terwijl ik de energie mocht ontvangen, keek ik vanuit mijn multidimensionale waarneming naar de vier poorten die zij energetisch opende. Het betekende dat er ruimte en informatie naar me toe kwam over de ontwikkeling van de Open Hearts Academy en wat er naar ons toe mag komen. Maar ook kreeg ik informatie over de thema’s waar de vier poorten mee verbonden zijn: Toewijding, Leiderschap, Manifestatiekracht en Dankbaarheid. Zelf voel ik dat dit ook de volgorde is die we mogen bewandelen.

Namaya

De poort van Toewijding

In de Nederlandse encyclopedie lees ik het volgende over toewijding:

  • Permanente en volledige aandacht, overgave; vroomheid
  • Veel inzet vb: met toewijding verricht hij zijn taken. Synoniem van toewijding is overgave
  • Is ambitieus. Werkt met overgave. Neemt en legt verantwoording af. Kent eigen grenzen. Verdedigt op elk moment het beleid van de afdeling.

Dat is mooi om te lezen, want die overgave herken ik in mijzelf. Ik wil graag 100% ergens voor gaan, maar ook verbinding hebben met mijn mannelijke kant die kan onderscheiden wat dient en wat belemmert. Het betekent ook mijn persoonlijke waarden weten.Wat betreft de Open Hearts Academy i.o. zijn da: transparantie, kwetsbaarheid als kracht, verbinding, geven en ontvangen zijn met elkaar in balans, ieder heeft een eigen plek waarop zij of hij op het juiste moment mag stralen.

De poort van leiderschap

Leonie en Sophie

Leiderschap is voor mij verbonden met innerlijk leiderschap. Wat ik van binnen ervaar, zal zich weerspiegelen in de buitenwereld. Als ik geraakt word, keer ik naar binnen om te doorvoelen wat het is. Dan transformeer ik wat nodig is en zet ik bewust de volgende stap die klopt. In die zin is er geen goed of fout, maar zijn er acties en reacties, acties en gevolgen. Je kunt altijd weer opnieuw kiezen en voelen wat klopt, in verbinding met jezelf en met elkaar.

Leiderschap is voor mij ook verbonden met weten wat jouw talent is, waar je naar toe gaat, hoe je het wilt inzetten. Je hoeft niet alle puzzelstukjes te kennen, je hoeft niet de weg al te weten, maar wel de richting neerzetten en je mag weten hoe de afbeelding er uit ziet als het klaar is. Geniet van het leggen van de puzzel met het stapje van vandaag! Dat maakt het leven juist ook interessant en magisch!

De poort van Manifestatiekracht

Manifesteren is een wonderlijk iets. Daarvoor mag je ook weer eerst naar binnen keren, om contact te maken met dat wat er ten diepste geleefd wil worden, in verbinding met jezelf, je hart en het grotere geheel. Manifesteren is voor mij verbonden met mijn zielsmissie. Die is voor ieder mens anders. Als je de passie in jezelf hebt gevoeld en weet wat het is dat jij in de wereld wilt zetten, kun je het universum vragen je te helpen. Gooi je wens de ether in, en laat aan het universum over hoe het zich zal ontvouwen in de fysieke werkelijkheid. Het leven heeft namelijk zoveel meer mogelijkheden dan jij met je kleine hoofdje kunt bedenken. Blijf in liefde en vertrouwen. De tools van Access Consciousness kunnen je hier heel goed bij helpen. Sister Ilse Langschmidt is er in gespecialiseerd.

Je kunt manifesteren in je eentje, maar wat zou er gebeuren als we met elkaar ons hart open zetten en onze manifestatiekracht gezamenlijk inzetten? Deze poort is nu voor ons geopend.

De poort van Dankbaarheid

Vaak hebben we de neiging om te klagen over de dingen die niet goed gaan in ons leven. De poort van dankbaarheid doet het tegenovergestelde. Als je steeds opnieuw de diepe dankbaarheid ervaart voor wat het leven jou geeft, en dat kunnen ook hele kleine dingen zijn waar je jouw geluk uit put, zal het universum jou steeds meer geven van dit. Verbind je dus met dankbaarheid. Schrijf iedere dag op waar je die dag dankbaar voor bent geweest. Het universum laat je graag deze innerlijke en uiterlijke rijkdom ervaren! Hoe wordt het nog beter dan dit?

Liefde delen is helen

Onze sisters van Delight delen graag hun kennis en ervaring, zodat andere mensen er mee van kunnen genieten. We delen hier graag de video van Namaya, die op de sisterdag deze vier poorten (her)opende. Geniet ervan en laat het gerust weten wat je ervaren hebt!

PS: wil jij onze sisters ontmoeten? Op vrijdag 15 oktober organiseren we in samenwerking met Loes Koot, een opstellingendag voor vrouwen over het thema GELD. Deze dag is ook opengesteld voor vrouwen van buiten onze sistergroep.
Hier lees je er alles over.

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

Van 22 tot 29 juli geven vijf coaches van de Open Hearts Academy een karmische trainings- en helingsweek in het katharengebied in Zuid Frankrijk, waarbij we drie krachtplekken bezoeken en helingswerk doen in de vorm van een vijf sterren ritueel. In dit artikel lees je meer over de achtergrond van deze helingsreis.

Lees meer
Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Januari 2021 ging de kerststal van Leonie Linssen in quarantaine. Sindsdien maakte het vele transformatiemomenten mee. Nu met pasen lijkt dit weer te gebeuren. Wat is de reden ervan en hoe is het verbonden met Christusbewustzijn en vorige levens? In dit artikel lees je er over.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.