relatie

leiderschap

spiritueel

Geld en je zielsmissie leven

Je zielsmissie willen leven is soms een uitdagend iets. In veel spirituele Facebook groepen mag je geen reclame maken onder een post, waarbij verwezen wordt naar jouw diensten of jouw bedrijf. Reclame maken is tegen de regels van de groep, want dan gaat het niet meer over jouw verhaal of mooie boodschap maar over geld verdienen. Dat kan niet. Ga maar naar groepen waar je gratis reclame kunt maken en waar je struikelt over de aanbiedingen, zonder dat je een gevoel krijgt van de persoon die de workshop of dienst aanbiedt. God wat vind ik dat toch jammer. In dit artikel lees je waarom, wat er goed is aan jezelf in de wereld te zetten en te vragen wat je waard bent.

Verberg jezelf!

Vandaag las ik in een Facebookgroep weer zo’n verwijt aan een vrouw die een prachtig persoonlijk verhaal had verteld en daarna verwees naar haar diensten. Juist haar persoonlijke weg had de weg vrij gemaakt naar haar kwaliteiten waarmee ze anderen kon helpen met haar ervaring. Net zoals ik dat doe.

Veel vrouwelijke lichtwerkers vinden het lastig om geld te vragen voor hun lichtwerk. Ze doen het liever gratis of tegen een heel laag bedrag, want ‘ze werken vanuit het hart, en liefde is er gewoon.’ Voor iets wat er gewoon is, vraag je geen geld, toch? Ondertussen is er de weerstand tegen groot geld verdieners die de macht opeisen in de wereld en die nietsontziend doorgaan met hun plannen, om over de ruggen van anderen, nog meer geld te verdienen.

Zichtbaarheid

Als we verandering willen in de wereld, hebben we leiders en lichtwerkers nodig die zichtbaar durven zijn, die hun diensten juist mogen aanbieden in de wereld zodat mensen er van kunnen genieten. Tal can coaches en lichtwerkers worstelen met hun bestaansrecht. Velen zijn mede afhankelijk van het salaris van hun partner met een baan. Zou het anders kunnen?

Geld en machtsmisbruik

Voor veel vrouwen is geld verdienen verbonden met macht en (machts)misbruik. Hierdoor vinden ze het moeilijk om de macht over hun eigen leven te nemen. Geld wordt over het algemeen geregeerd door een mannenwereld. Terwijl het in wezen niets anders is dan een ruilmiddel van diensten. Vrouwen (en mannen) die vanuit hun levensmissie werken, worden gedreven door wat leeft in hun hart en wat verbonden is met de ziel.

Je zielsmissie manifesteren op aarde, daar is helemaal niks mis mee. Als wij tegen vrouwen zeggen: je mag geen reclame maken voor je bedrijf (lees je zielsmissie) zeg je eigenlijk: je mag er niet zijn, jij met je zielsmissie mag geen aandacht krijgen, je mag niet groeien en je laten zien aan de wereld. Het trauma van het gemis aan bestaansrecht wordt gevoed. De wereld mag niet veranderen, terwijl de wereld juist succesvolle Lichtwerkers nodig heeft om veel grotere veranderingen te kunnen bewerkstelligen. In dit schilderij heb ik mijn relatie met geld en machtsmisbruik verbeeld. Tal van mijn overtuigingen waren verbonden met mijn relaties met karmische zielsliefdes.

Geld en machtsmisbruik

Je zielsmissie leven

Je zielsmissie leven levert je passie en levensenergie op. Van hieruit is het zo fijn om te verbinden met anderen en hen te zien bloeien, vanuit gunnen en verbinden. Zolang wij in spirituele groepen geen reclame mogen maken voor ons bedrijf, zullen we onze zielsmissie nooit voluit kunnen leven. (Uiteraard kun je dat elders of op je eigen tijdlijn wel doen, maar dat terzijde). Ik ben er zelf al heel vaak tegenaan gelopen. Het frustreert, want er is niks zo fijn dat wanneer jij voluit mag leven vanuit je hart en vanuit je hart mensen wilt leiden naar diensten die voor hen van betekenis kunnen zijn.

Transformeer je onbewuste overtuigingen

Veel van onze overtuigingen zijn onbewust. Ik heb een aantal vorige levens terug mogen zien waarin geld, seks en machtsmisbruik een grote rol speelde. Ik ben heel blij dat die energie nu uit mijn lijf bevrijd is. Als je jezelf ontdoet van alle onbewuste negatieve overtuigingen die je hebt over geld, zul je je nooit meer storen aan reclame van Lichtwerkers, simpelweg omdat je de liefde en zielsmissie zult kunnen voelen en omdat je weet dat er voor iedereen een eigen unieke plek is in de wereld. Je zult de liefde die spreekt uit de persoonlijke verhalen kunnen voelen met alle zintuigen van heel je wezen.

Geld en mijn zielsmissie

Mijn zielsmissie

Mijn zielsmissie is verbonden met heling bieden aan mensen, maar ook met communiceren voor groepen. Dat doe ik middels mijn boeken en gratis artikelen. Op mijn websites www.liefdedelen.nl en www.veranderjewereld.nl kun je er honderden lezen. Ook schrijf ik boeken over thema’s als liefde delen, karmische liefdes en vorige levens. Dat zijn activiteiten waar veel tijd in gaat zitten. Zolang je geen bestsellers schrijft, kun je mijn boeken zien als een uitgebreid visitekaartje. Veel mensen voelen zich geraakt door mijn schrijven. Ze krijgen kippenvel of moeten huilen, omdat ze diep in hun wezen zich gezien voelen op een manier waar ze naar verlangen en wat ze nodig hebben om verder te komen in hun leven. Het is heel fijn om zo van betekenis te kunnen zijn.

Opstellingendag voor vrouwen met het thema GELD

Over reclame gesproken: op vrijdag 15 oktober geven Loes Koot en ik een opstellingenmiddag voor vrouwen, met het thema geld, in Haren bij Oss. Hier lees je er alles over en kun je je aanmelden. Investering voor deze lange middag is €75,-. Ervaar niet alleen hoe je thema’s kunt transformeren maar baad je ook in een liefdesveld waarin echte sisterhood te voelen en ervaren is.

In dit artikel zie je twee schilderijen waarin mijn transformatie met het thema geld in mijn leven te zien is. De ene, zoals het was vanuit de oude wereld, de andere zoals het nu is: van binnenuit, vanuit mijn wezen, verbonden met de natuur, deel ik met de wereld. De spiraal is niet meer te zien, maar ligt er wel onder besloten.

Worstel jij met het thema geld? Wil je liever persoonlijke begeleiding waarbij we jouw verborgen overtuigingen rondom het thema geld onderzoeken en transformeren? Boek nu een Trauma Bevrijding Intensive aan van 3 uur. Bel me voor een afspraak: 06-45550680

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

Van 22 tot 29 juli geven vijf coaches van de Open Hearts Academy een karmische trainings- en helingsweek in het katharengebied in Zuid Frankrijk, waarbij we drie krachtplekken bezoeken en helingswerk doen in de vorm van een vijf sterren ritueel. In dit artikel lees je meer over de achtergrond van deze helingsreis.

Lees meer
Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Januari 2021 ging de kerststal van Leonie Linssen in quarantaine. Sindsdien maakte het vele transformatiemomenten mee. Nu met pasen lijkt dit weer te gebeuren. Wat is de reden ervan en hoe is het verbonden met Christusbewustzijn en vorige levens? In dit artikel lees je er over.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.