relatie

leiderschap

spiritueel

Heling van narcistisch gedrag – The 7 sisters of Delight

‘Geef me een methode om narcisten te helen,’ riep ik een paar jaar geleden uit naar mijn gidsen. Het duurde even, maar inmiddels wordt mijn roep verhoord. Blijkbaar moest ik wachten op het juiste moment, want sinds 2017 schreef ik regelmatig over narcisme en narcistisch gedrag. Deze kun je hier lezen. Het viel me op dat in de reguliere therapiewereld de focus ligt op het slachtoffer van narcisme en dat de zogeheten ‘narcisten’, oftewel de mensen met narcistisch gedrag, volgens hen niet te genezen zijn.

Narcisme ongedaan maken

Ik heb dat nooit voor waar aangenomen. Ik dacht altijd: alles wat we ooit gecreëerd hebben, kunnen we ook weer ongedaan maken, als we maar weten hoe. Die manier hebben we blijkbaar nog niet gevonden. Door narcisten te beschuldigen van niet te genezen en door slachtoffers aan te sporen alle banden te verbreken, duw je iemand m.i. nog dieper in zijn trauma, ook al is het nemen van afstand en het stellen van gezonde grenzen, voor een slachtoffer heel helend of zelfs noodzakelijk.

Daarnaast heb ik niet zoveel met de zogeheten plakplaatjes uit de psychopathologie. Ik kijk naar de mens en ziel tegenover mij en voel en neem waar: wat heb jij nodig? Waar ligt jouw trauma dat er voor zorgt dat er destructief gedrag vertoond wordt, althans voor de mensen om jou heen? Wat kan mijn bijdrage zijn voor jouw helingsproces?

In deze video hoor je mij in gesprek met Rob Overgaauw over narcisme en de manier waarop ik er naar kijk.

In mijn visie is narcistisch gedrag gestoeld op trauma van de ziel. De ziel omvat meer dan jouw kleine ik-je in dit leven. Ook jouw vorige levens hebben invloed op jouw huidige leven, naast jouw geboorte, de manier waarop je bent gemaakt (energieen en emoties) en hoe jij als vrucht en baby jouw tijd in de baarmoeder van je moeder hebt ervaren. Ik heb gezien dat veel vormen van psychopathologie zoals narcistisch gedrag, hier de oorsprong hebben liggen. Als je dit kunt transformeren, kun je jezelf anders ervaren en zal ook de verbinding met de mensen om je heen veranderen. Je hebt jouw kracht om voor jezelf te zorgen op een negatieve manier ingezet, maar dit kan ook op een manier die tot nu toe voor jou onbekend is.

Mijn spirituele gidsen begeleiden mij en laten mij middels visioenen en channelings weten wat de stappen zijn in het helingsproces van mensen met narcistisch gedrag. Zo is het helingsritueel ‘the seven sisters of Delight ontstaan.

Word jij beschuldigd van narcisme?

Voel jij een diep verlangen naar het veranderen van jouw gedrag? Weet jij dat je jouw slachtoffer(s) diep kwetst, de schuld geeft van jouw falen, betovert met jouw energie en hen in jouw macht houdt? Voel jij de diepe haat en schaamte die hiermee gepaard gaat maar die je aan niemand zult toegeven? Voel jij de diepe eenzaamheid die dit met zich meebrengt en verlang je naar het vermogen om anders met jouw emoties om te gaan? Verlang jij naar échte verbinding vanuit het hart maar durf je in wezen niemand te vertrouwen? Ben jij vermogend en bereid om te investeren in jezelf, omdat je weet dat geld alleen jou niet gelukkig maakt? Misschien is het helingsritueel van The Seven sisters of Delight iets voor jou.

Leonie en zeven vrouwen

Zeven vrouwen zullen onder leiding van Leonie Linssen en haar soulteam zich bezig houden met jouw body, heart en soul. Ze zullen spiegelen wat er onder de oppervlakte in jou leeft en dit transformeren. Dit doen zij vanuit onvoorwaardelijke liefde van het mens zijn en omdat zij deze thematieken in vorige levens hebben doorleefd of gekend. Zij weten als geen ander wat het is om het hart te openen, voor jou, zodat ook jij het échte geluk kunt ervaren.

Meer weten? Klik dan hier voor de eerste informatie. Het ritueel van The seven sisters of Delight, zal maandelijks plaatsvinden rond volle maan. Het eerste ritueel vindt plaats op 29 januari 2021. Na aftrek van onkosten en salaris, zal jouw investering worden geschonken aan een stichting die zich inzet tegen seksuele uitbuiting van kinderen.

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

Van 22 tot 29 juli geven vijf coaches van de Open Hearts Academy een karmische trainings- en helingsweek in het katharengebied in Zuid Frankrijk, waarbij we drie krachtplekken bezoeken en helingswerk doen in de vorm van een vijf sterren ritueel. In dit artikel lees je meer over de achtergrond van deze helingsreis.

Lees meer
Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Januari 2021 ging de kerststal van Leonie Linssen in quarantaine. Sindsdien maakte het vele transformatiemomenten mee. Nu met pasen lijkt dit weer te gebeuren. Wat is de reden ervan en hoe is het verbonden met Christusbewustzijn en vorige levens? In dit artikel lees je er over.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.