relatie

leiderschap

spiritueel

De goden roepen me – bouwen aan een nieuwe wereld

De goden roepen!

Na een Verhelderingsgesprek fiets ik door de Bossche binnenstad via de Vughterstraat naar huis. Ik geniet altijd van deze straat. Ik heb er in mijn jonge jaren gewoond in een prachtig oud appartement, mijn accountant zit er en er zijn tal van prachtige winkels, specialiteitenzaken en kunsthandels. Vandaag merk ik dat ik plotseling op de rem trap bij een winkel met Boeddhabeelden, waar ik nog nooit binnen ben geweest. Er staan tal van kleine bronzen beeldjes voor het raam. Waarom stopt mijn lichaam? Want zo voelt het.

De betekenis van de Boeddhistische Manjushri

De godin Kuan Yin roept me. Ik loop de prachtige winkel in en krijg een mooi gesprek met de eigenaar. Er staat een groot beeld van de Hindoeïstische God Hanuman, en ik voel mijn lichaam direct reageren. Dat gebeurt ook bij een bronzen beeldje van Manjushri, een Bodhisvatta. Dat is volgens het Mahayana-boeddhisme iemand die het Boeddha-schap heeft verdiend, maar daar vanaf ziet om zich in te zetten voor het welzijn en de redding van zijn medemens. Daarmee laten ze zien hoeveel ze van hun medemens houden. Dat is binnen het boeddhisme een van de grootste deugden. Dat lees ik vandaag op internet.

De roep van je ziel volgen

Poeh, boeddhabeelden kopen is nu niet iets wat me logisch lijkt in deze warrige en onzekere tijden van Corona. Maar mijn gidsen fluisteren me in deze roep te volgen. Het is een investering op wat er komen gaat en ik ga er mensen mee helpen, zo zeggen ze. Ik voel de energie van dit beeld door me heen stromen en vraag naar de betekenis ervan.

De winkelier laat me de tekst van een boekje lezen en ik lees over het zwaard, dat door de onwetendheid snijdt – en ik voel meteen wat er bedoeld wordt. Ik lees verder: ‘en als en fakkel licht brengt in de duisternis – en in zijn linker hand draagt hij een boek over transcendente wijsheid, meestal op een lotusbloem.’

Ik hoor dat dit beeld me gaat helpen bij het openen van de lotus, die mag gaan bloeien – en dat het de komende drie weken dienst zal doen in mijn praktijk, om mijn cliënten te helpen bij het zuiveren van dat wat onzuiver was en wat men nooit heeft geweten.

Onzichtbare hulp

‘We all carry so many invisible wounds. It all needs to be sorted out and transformed. It’s your task to help people enlightening their hearts again’, hoor ik mijn gidsen fluisteren. Het is fijn om deze ondersteunende woorden te horen. Het helpt mij om op het pad van mijn ziel te blijven en in het vertrouwen.

Kuan Yin wil bij de foto van mijn overleden moeder staan. Zij helpt me sinds kort bij mijn sessies en dat is heel bijzonder voor mij. Kuan Yin is de godin van de medemenselijkheid en vertegenwoordigt de Goddelijke kracht van mededogen. Wat een prachtige helpers uit de onzichtbare wereld! Al met al lijkt bovenstaande me een mooie taak voor de komende periode ❤️💛💚💙💜💖

Resoneert dit met jou, weet dat je welkom bent. Bel me gerust voor een afspraak: 06-45550680 (kantooruren) of mail me.

Vergeving van het onvergeeflijke en het nieuwe begin

Vergeving van het onvergeeflijke en het nieuwe begin

Afgelopen zaterdag hadden we de laatste vrouwenworkshop van de driedelige serie 'van holocaust naar happy healer', met als thema vergeving. We tijdreisden naar Rusland en werden hierbij geleid door mijn soulteam. Het werd al snel duidelijk dat we wederom een gezin...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.