relatie

leiderschap

spiritueel

Je gewenste toekomst creëren

Tweede Pinksterdag sprak ik met Nathasja Schadron die een prachtig boek heeft geschreven over de reis naar haar vorig leven in WO-2, als bekende verzetsstrijder Hannie Schaft: ‘Morgen zal het vrede zijn’. Wat een bijzondere ontmoeting was dat, met zoveel herkenning in onze processen. We raakten niet uitgepraat over de invloed van onze vorige levens, op ons huidige leven. Over het verlies van dierbaren op deze reis, geliefden en vriendinnen die ons niet begrepen. En natuurlijk over hoe onze reis tot een boek erover is verlopen.

Visioen over de boekpresentatie

Begin maart dit jaar, channelde ik tijdens een meditatie, een solo-theater stukje waarbij ik mezelf op het podium zag, begeleid door een pianist. Vandaag heb ik dat uitgetikt en ik zag het meteen weer terug. Superleuk om het nu concreet te gaan maken. Er was zelfs een pianist die mij wilde begeleiden, hij bleek in het echte leven te bestaan! We hadden al plannen gemaakt voor opnames, maar helaas bleek hij achteraf niet te kunnen op de dag van de boekpresentatie. Maar het is wel supergaaf om te zien dat het visioen dat ik zag, langzaam werkelijkheid lijkt te worden.

‘De karmadrager’ gaat het licht zien

Vandaag staat dus in het teken van het organiseren van mijn boekpresentatie. Het manuscript is goedgekeurd door de uitgever en gaat naar de opmaker toe, zodat het een echt boek wordt. Er komt een andere cover, nu het deel over mijn vorig leven in Zanzibar in 2024 uit het manuscript is gehaald en een eigen boek krijgt. Dat werd helder in een familieopstelling waarbij we de verschillende delen van het boek opstelden. Het deel over Zanzibar stond bij de deur en wilde pas in 2024 de wereld in… Werken met het vrouwelijke en het lichaamsbewustzijn werpt zo haar vruchten af.

Het is superleuk om te onderzoeken hoe we van de boekpresentatie een echt bevrijdingsfeest kunnen maken, met mensen als Nathasja Schadron en ook mijn uitgever Michelle Shanti die straks de ceremoniemeester is. Vrouwenpower in actie. Maar natuurlijk mogen de mannen ook niet ontbreken.

Mijn lieve neef Jan Linssen zal met zijn gitaar en zang weer prachtige interculturele liederen ten gehore brengen, waaronder een lied uit de Joodse cultuur.


Ik kan niet wachten, op mijn boekpresentatie. Er kunnen 180 mensen in de zaal van podium Azijnfabriek. Ben jij straks op het feest? Je bent van harte uitgenodigd. De boekpresentatie is op zondagochtend 25 september in de Azijnfabriek in Den Bosch. Details rondom data en kaartjes volgen later als het programma bekend is en ik weet wie er nog meer een bijdrage gaan leveren.

Crowdfunding

Wil jij een bijdrage leveren aan de publicatie van het boek? De Crowdfunding van 60 dagen voor een bedrag van €7097 gaat op 14 juni van start. Door jouw donatie hier maak je het mede mogelijk dat er 1250 exemplaren verschijnen van de eerste druk. Mijn dank is eeuwig!

Leonie over haar reis naar Auschwitz
Helingsreis naar het Katharengebied 22-29 juli

Helingsreis naar het Katharengebied 22-29 juli

“ Genezing van de mannelijke wond: terug naar de eigenliefde “

Deze zomer organiseren vijf coaches/energetisch therapeuten van de Open Hearts Academy met verschillende specialisaties een healing transformatiereis van 22 t/m 29 juli naar het Katharengebied in Frankrijk.

Het is een inwijding tot de verschillende energieën, waaronder die van Jezus, Maria Magdalena en Isis, waardoor de mens terug kan keren naar zijn eigen goddelijke en mannelijke essentie. Het vrouwelijke bij de man kan meer wakker en versterkt worden en verbonden zijn met het pure mannelijke. Hierdoor kan hij de waarden van vrouwelijke essentie ervaren en beschermen zoals empathie, innerlijke wijsheid, intuïtie, creativiteit, verbinding. We mogen weer bloeien in relaties en in onze samenleving!

Lees meer
Door de oorlog naar je innerlijk licht

Door de oorlog naar je innerlijk licht

Oorlog is niet een thema waar mensen blij van worden. Toch zijn er in de geschiedenis mensen geweest die zelfs in de oorlog, hun hart verlicht voelden worden en het als hun taak zagen om het hart van anderen te verlichten, zelfs toen ze wisten dat hun einde nabij...

Lees meer
Zielen bevrijden van oorlog

Zielen bevrijden van oorlog

In 2016 was ik rond deze tijd in Noord Frankrijk en bezocht ik een aantal massagraven van soldaten uit de Eerste Wereldoorlog. Daar deed ik veel innerlijk werk t.b.v. het collectief. Het is het hart dat de liefde omsluit. Lees over mijn ervaringen in dit artikel.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.