relatie

leiderschap

spiritueel

Van narcist naar leider vanuit het hart

Dat is mijn verlangen en intentie van het resultaat van de helingsrituelen die we ontwikkelen met de mensen van de Open Hearts Academy voor mensen met narcistisch gedrag en andere psychopathologie die volgens de reguliere therapeutische zorg niet te genezen zijn. De ontwikkelingen in de wereld en maatschappij laten zien wat de gevolgen zijn van leiderschap vanuit narcisme. Gaslighting wordt op grote schaal toegepast en er ontstaat steeds meer tweedeling in de maatschappij. Dat is precies wat er gebeurt bij mensen met narcistisch gedrag: het gebrek om te verbinden en het volledig gaan voor eigen gewin. Dat weerspiegelt zich in de wereld en het werkt aanstekelijk. We worden nu allemaal gedwongen om naar binnen te keren, onze waarheid en de liefde in onszelf te voelen. Dat is soms een hele klus.

Het mannelijke en vrouwelijke in de mens

Verbinden doen we vanuit het vrouwelijke in de mens, dat is het deel in ons dat kan ontvangen. Het is ook het deel van ons dat vanuit liefde verbindt en dat mee kan voelen met anderen. Het vrouwelijke in ons kan compassie voelen voor het leed van een ander. Narcisten kunnen dat niet. Het komt omdat zij vooral acteren vanuit het mannelijke en niet in staat zijn zich te verbinden met de innerlijke leegte, door trauma. Dat wordt beschermd door een pantser. Hun succesvolle kant wordt gezien in de maatschappij, maar de schaduwkant blijft verborgen, behalve voor hen die proberen hen te ontvangen vanuit onvoorwaardelijke liefde. Daders en slachtoffers van narcistisch gedrag passen als een sleutel in een slot en vormen zo een geheel.

Buiten psychologische kaders denken

Ik heb me nooit neer kunnen leggen bij al die psychologische plakplaatjes. Ik herkende in de lijst van gedragskenmerken van iedereen wel iets in mijzelf. Ik wilde verder kunnen kijken dan dat. Het trauma van mensen met narcistisch gedrag is groot. Het is te groot om alleen te doorvoelen. Trauma van de ziel, van vorige levens waar groepskarma een rol speelt. Trauma van dit leven vanuit de kindertijd, of zelfs nog als foetus in de baarmoeder en berust tevens op de energieën die jij bij de conceptie van je ouders hebt meegekregen.

Alles is te resetten

Alles is te resetten is mijn visie. Alles wat we ooit gecreëerd hebben in mensenlevens, kunnen we weer ontcreëren naar de oorspronkelijke Goddelijke vorm, waarbij we vanuit liefde met elkaar verbonden zijn. Dat doen we met de helingsrituelen bij de Open Hearts Academy. Mensen met narcistisch gedrag wordt verteld dat ze niet te genezen zijn. Er rest hen dan ook niets anders dan hun rol met volle overgave te spelen. Dat neemt niet weg dat deze mensen diep van binnen er naar verlangen zich ook te kunnen verbinden met anderen. Ook zij verlangen naar liefde en liefdevolle verbindingen. Wij denken dat dit mogelijk is. Onze helingsrituelen zijn kosmisch gedownload.

Het openen van het hart en het verzachten van het schild

Het openen van het hart is wat we doen met het helingsritueel met de Seven Sisters of Delight. Het is het afvoeren van de pijn en de traumaenergie die te zwaar is om alleen te dragen. Onze sisters helpen elkaar hierbij, want ook zij ervaren dat sommige dingen te groot zijn om alleen te doen.

Het helingsritueel met de Brotherhood of Light, is bedoeld om de narcist schoon schip te laten maken met gevoelens van schuld en schaamte voor alles wat zij hun slachtoffers hebben aangedaan.

Het helingsritueel met de sisters en brothers samen, the Integration of the Light, is bedoeld om leiderschap te ervaren vanuit het hart waarbij mannelijke en vrouwelijke energieen geintegreerd zijn.

The Seven sisters of Delight

Het begin van een nieuwe reis

In die zin kun je de helingsrituelen zien als het begin van een nieuwe reis op aarde, zonder dat je ervoor hoeft te sterven en te incarneren in een nieuw leven. Het is het begin van het pad naar bewustwording en naar verbinden vanuit het hart. Ken jij een man met narcistisch gedrag (*dit kan ook een vrouw zijn, maar dat komt minder voor), stuur dit bericht dan gerust door. Herken je jezelf in narcistisch gedrag, of wordt het jou door jouw naasten verweten, overweeg dan eens of een helingsritueel iets voor jou is. Bel 06-45550680 naar Leonie en maak een afspraak voor een eerste, oriënterend gesprek. Je bent welkom in mijn praktijk in het centrum van Den Bosch. Hier lees je meer over de helingsrituelen.

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

Van 22 tot 29 juli geven vijf coaches van de Open Hearts Academy een karmische trainings- en helingsweek in het katharengebied in Zuid Frankrijk, waarbij we drie krachtplekken bezoeken en helingswerk doen in de vorm van een vijf sterren ritueel. In dit artikel lees je meer over de achtergrond van deze helingsreis.

Lees meer
Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Januari 2021 ging de kerststal van Leonie Linssen in quarantaine. Sindsdien maakte het vele transformatiemomenten mee. Nu met pasen lijkt dit weer te gebeuren. Wat is de reden ervan en hoe is het verbonden met Christusbewustzijn en vorige levens? In dit artikel lees je er over.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.