relatie

leiderschap

spiritueel

Mirakelen van onze lieve vrouw in ‘s-Hertogenbosch

Een gebed vanuit de Sint Jan

Wie kan verbinden
Met het hart
Voelt de hoop

Wie kan verbinden
De uitersten van verschillende werelden
Vindt de heelheid

Wie kan verbinden
Met zichzelf
Herkent de ander
Als een spiegel

Wie kiest voor liefde
Vanuit het hart
Weet dat er veel meer mogelijk is
Dan we met het blote oog
Kunnen Zien

Wie contact heeft
Met het lichaamsbewustzijn
Kan reizen in de tijd
Visioenen zien
Als richtingaanwijzers

Wie voelt
Durft te huilen

Ik huil
Zittend op de stoel
Onder het alwetend oog

Ik bid voor vrede
In ieders mensenhart

Ik speel met mijn innerlijk kind
En voel de vreugde
Van het leven in mij

Ik roep mijn innerlijke man
Mij te helpen het juiste
Te kiezen
Voor dit moment
Want er is alleen het nu
En er is een richting

Ik voel mijn innerlijke vrouw
Zij omhelst alles in liefde
Ontvangt en oordeelt niet
Zij is er

Liefde en licht voor iedereen 

❤️💛💚💙💜💖💝

Verloren moederschap

Verloren moederschap

Praying for the lost mothers Moederdag 2019. Onderweg in de auto, naar het verpleegtehuis waar mijn moeder nu woont, denk ik aan alle moeders die hun kinderen zijn verloren, en aan kinderen die hun moeder kwijt zijn. Zelf heb ik geen kinderen in dit leven. Het...

Lees meer
De keukenhof in tijden van Corona

De keukenhof in tijden van Corona

Hoe zou het in nu de Keukenhof zijn? Ik vind er niks anZei de tulp tegen de narcisSamen stonden ze in een veldEenzaam en verlaten Och, zei de narcisIk vind het wel lekkerGeen stemmen, geen mensenAlleen maar zon en een blauwe lucht Precies dátZei de tulpHet was de...

Lees meer
Baringspijn in een bad vol tranen

Baringspijn in een bad vol tranen

Ik wil dit kind helemaal nietSnikte de vrouw in gedachtenTerwijl ze haar tranenDe vrije loop lietEn perste Het kind is niet van jouZeiden de engelenJe hoeft het alleen maar teBaren in liefde In liefde Ze wist als geen ander wat het wasLiefdeHet was een ander gevenWat...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.