relatie

leiderschap

spiritueel

Verloren moederschap

Praying for the lost mothers


Moederdag 2019. Onderweg in de auto, naar het verpleegtehuis waar mijn moeder nu woont, denk ik aan alle moeders die hun kinderen zijn verloren, en aan kinderen die hun moeder kwijt zijn. Zelf heb ik geen kinderen in dit leven. Het moederschap is aan me voorbij gegaan, ondanks mijn verlangen naar een man en een gezin met kinderen. Het mocht niet zo zijn.

Verloren moederschap in vorig leven

Wie me langer volgt weet dat ik in contact sta met mijn vorige levens. De eerste energetische soloreis naar een vorig leven deed ik in 2010 met behulp van een CD van een reïncarnatie therapeute die ik had bezocht. In regressie zag ik dat ik een Griekse man was, wiens vrouw het leven liet bij de bevalling. Hij miste haar zo, dat hij het kind verantwoordelijk achtte voor het verlies en verwaarloosde het. Als man trok hij zich terug van het leven, raakte verslaafd aan de rode wijn en werd een kluizenaar. Het kind had zo geen moeder en geen vader. Verloren moederschap


In een ander vorig leven was ik kleuterjuf in India. Mijn man was dol op me, maar wilde geen kinderen. In de avond danste ik voor publiek waar hij trommelde. Ik geilde de mannen op met mijn erotische dansen, maar hij was de enige man met wie ik sliep. Ik wilde wel kinderen en haalde hem over zwanger te worden. Het kind werd geboren, ik was de gelukkigste vrouw van de wereld, want ik voelde me een en volledig verbonden met mijn kind. Mijn man werd ziekelijk jaloers op de aandacht die nu niet meer 100% naar hem ging. Hij kon het niet verkroppen, verkocht de baby aan rijke blanke mensen, en verkocht mij als hoer aan een andere man. Verloren moederschap. 

Mam, waar ben je?

De man aan wie ik verkocht werd, had een broertje van vijf met het syndroom van Down. Het broertje dronk nog steeds dagelijks aan de borst van de moeder. Tot zijn moeder onverwachts stierf. De man werd gek van het gehuil en het gekrijs van het broertje. Hij probeerde uit te leggen dat zijn moeder er niet meer mas, maar dat lukte hem niet. Verloren moederschap.

De jongen bleef schreeuwen en was ontroostbaar. De man was eigenaar van een hoerentent. Naarstig ging hij op zoek naar een vrouw die borsten met melk had, in de hoop zijn broertje, waar hij zielsveel van hield, rustig kon krijgen. Dat werd ik. Er werd een grote prijs voor mij betaald. Ingeruild moederschap onder dwang. Verloren moederschap. 

Het einde nabij

Toen mijn borsten geen melk meer gaven, was mijn leven niet meer belangrijk. Ik werd de straat op gegooid en stierf van armoede. Mijn lichaam werd gevonden door een van de kinderen waar ik ooit les aan gaf. Ze waren blij, want de reis van haar ziel ging nu verder in een nieuw en beter leven. Bij de lijkverbranding waren alle kinderen aanwezige en zongen ze liedjes. Mijn toenmalige echtgenoot zat ogenschijnlijk emotieloos toe te kijken, achter al die kinderen. 

De link met dit leven

In dit leven was de toenmalige echtgenoot, een zielsliefde die niet voor mij koos maar voor zijn vrouw en kinderen; was de man die mij en mijn kind kocht, een rijke client in mijn praktijk met wie ik een dag werkte en die er een flinke investering voor deed; was het toenmalige broertje de partner van een huidige vriendin die het moeilijk vond om over zijn gevoelens te praten. Alles is op zoveel andere manieren verbonden dan je denkt en heling vindt op diverse manieren plaats.

Praying for mothers

Voor wie de moeder mist

Dit is een van de ervaringen van verloren moederschap. Er zijn er nog veel meer, ook nu in deze wereld zijn er talloze mensen die hun moeder moeten missen. Ik weet dat er miljoenen vrouwen zijn die geen moeder mogen of kunnen zijn. Vrouwen die niet de moederliefde hebben ontvangen waar ze naar verlangden. De gevolgen van zoveel trauma door de eeuwen heen. We dragen het allemaal over van generatie op generatie en mogen het nu in onszelf vrij maken en de verdrongen emoties verwerken. Het was een hele klus voor mij, ik ben er lang mee bezig geweest. Het is fijn dat ik nu met andere vrouwen middels een Trauma Bevrijding Intensive de reis van de ziel kan maken zodat er heling kan komen.

Vandaag gaan mijn prayers naar al die Moeders die hun kind zijn verloren en naar hen die het in dit leven niet gegund is een kind te mogen krijgen en / of op te voeden. En voor alle kinderen die een moeder hebben maar ook weer niet.

I am crying and praying for all the lost souls and pray that one day, they will be reunited.

Mirakelen van onze lieve vrouw in ‘s-Hertogenbosch

Mirakelen van onze lieve vrouw in ‘s-Hertogenbosch

Een gebed vanuit de Sint Jan Wie kan verbindenMet het hartVoelt de hoop Wie kan verbindenDe uitersten van verschillende wereldenVindt de heelheid Wie kan verbindenMet zichzelfHerkent de anderAls een spiegel Wie kiest voor liefdeVanuit het hartWeet dat er veel meer...

Lees meer
De keukenhof in tijden van Corona

De keukenhof in tijden van Corona

Hoe zou het in nu de Keukenhof zijn? Ik vind er niks anZei de tulp tegen de narcisSamen stonden ze in een veldEenzaam en verlaten Och, zei de narcisIk vind het wel lekkerGeen stemmen, geen mensenAlleen maar zon en een blauwe lucht Precies dátZei de tulpHet was de...

Lees meer
Baringspijn in een bad vol tranen

Baringspijn in een bad vol tranen

Ik wil dit kind helemaal nietSnikte de vrouw in gedachtenTerwijl ze haar tranenDe vrije loop lietEn perste Het kind is niet van jouZeiden de engelenJe hoeft het alleen maar teBaren in liefde In liefde Ze wist als geen ander wat het wasLiefdeHet was een ander gevenWat...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.