relatie

leiderschap

spiritueel

De draak ontmoet de draak

De gouden draak die voorheen op het stationsplein stond, staat nu tijdelijk in de Verwerstraat, op het plein van het Brabants museum, schuin tegenover mijn nieuwe praktijkruimte. De drakenfontein wordt tot mei 2021, gerestaureerd.

Samen met Petra Visser die mee komt helpen met het leggen van de PVC vloer in mijn praktijk, loop ik over de markt als een van de kramen mij roept. Op de tafel prijkt een grote, zilveren draak. Mijn lijf reageert enorm op de energie van draak. Hij komt uit Indonesië. ‘Oh, hij moet met je mee, voor op het plat dak bij je praktijk’, roept Petra uit. Onderweg naar de markt, valt mijn oog op een pand met deze witte draken in het raam.

Onthoofd in vorige levens

We bewegen ons in de andere dimensies, waar meer details zichtbaar worden van een van de vijf vorige levens die ik in Den Bosch heb gehad. Twee keer ben ik in vorige levens onthoofd op het marktplein, tegenover het stadhuis. Dat mocht ik in 2013 geleden al terugzien in regressies door de ontmoetingen met zielsliefdes. Pas in 2017 herkende ik de markt in Den Bosch, omdat in dat jaar de schilder Jeroen Bosch herdacht werd, en er een animatiefilmpje vertoond werd hoe de markt er rond 1500 uit had gezien. Verhip!

Moeten kiezen

Nu reizen we samen opnieuw terug in de tijd. Met Petra erbij worden op deze plek, deze oude energieën bevrijd – onze zielen kennen elkaar ook van deze levens. Destijds hadden we als twee vrouwen een relatie – wat in die tijd Not Done was. Onder druk van de massa, bezweken de leiders en zo eindigden onze levens op gewelddadige wijze. Ook mijn toenmalige geliefde, helpt vandaag met het leggen van de vloer. Indertijd was hij een priester en werd ook hij onthoofd. Het motto destijds was: ‘als je niet tegen hen bent, ben je dus voor hen’. Destijds weigerde hij partij te kiezen in het gevecht rondom meervoudige liefdesrelaties.

Geen geweld

Terwijl we op de markt op de plek des onheils staan, komt er een auto langs, met twee mannen er in. Ze luisterden naar de radio en ik hoorde de stem op de radio zeggen ‘maar deze keer zonder geweld te gebruiken’. Het sloot uiteraard naadloos aan. Thema’s van vorige levens herhalen zich vaak in volgende levens, met de uitnodiging er deze keer anders mee om te gaan. In dit leven mogen we onszelf en onze vrouwenkrachten laten zien, zonder dat we onthoofd worden.

In deze tijd worden steeds meer mensen zich bewust van multi-dimensionaliteit en het bestaan van vorige en parallelle levens. Wie zich er niet van bewust is, ervaart slechts heftige en onverklaarbare emoties die veelal te maken hebben met macht, machtsmisbruik, onmacht en slachtofferschap. Uiteraard zien we die thema’s ook op dit moment terug in de maatschappij en de wereld. Er is echter maar één manier om de wereld te veranderen, en dat is om te beginnen met jezelf en jouw unieke bijdrage.

De spirituele betekenis van draken

De zilveren draak kust nu de gouden draak en maakt een verbinding met de Sint Jan. Oude tijdlijnen worden opgeschoond. Draken helpen bij lichtwerk. Leylijnen worden in het licht van lichtwerk, ook wel drakenlijnen genoemd. De draak gaat me helpen met transformatieprocessen in de praktijk, met mijn toekomstige cliënten. Ze vertegenwoordigen niet alleen grote krachten, maar vertegenwoordigen ook de allergrootste en meest pure liefdesvelden en helpen je met manifesteren. Hun energie is passioneel, vurig en liefdevol en het zijn enorme healers.

Zo ziet een dagje vloer leggen er ineens heel anders uit.

Verloren moederschap

Verloren moederschap

Praying for the lost mothers Moederdag 2019. Onderweg in de auto, naar het verpleegtehuis waar mijn moeder nu woont, denk ik aan alle moeders die hun kinderen zijn verloren, en aan kinderen die hun moeder kwijt zijn. Zelf heb ik geen kinderen in dit leven. Het...

Lees meer
Mirakelen van onze lieve vrouw in ‘s-Hertogenbosch

Mirakelen van onze lieve vrouw in ‘s-Hertogenbosch

Een gebed vanuit de Sint Jan Wie kan verbindenMet het hartVoelt de hoop Wie kan verbindenDe uitersten van verschillende wereldenVindt de heelheid Wie kan verbindenMet zichzelfHerkent de anderAls een spiegel Wie kiest voor liefdeVanuit het hartWeet dat er veel meer...

Lees meer
De keukenhof in tijden van Corona

De keukenhof in tijden van Corona

Hoe zou het in nu de Keukenhof zijn? Ik vind er niks anZei de tulp tegen de narcisSamen stonden ze in een veldEenzaam en verlaten Och, zei de narcisIk vind het wel lekkerGeen stemmen, geen mensenAlleen maar zon en een blauwe lucht Precies dátZei de tulpHet was de...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.