relatie

leiderschap

spiritueel

Interview met Chungmei Cheng over het managen van relatiebehoeften

Het is altijd leuk om als deskundige geinterviewd te worden door een collega die interesse heeft in jouw vakgebied. Zo had ik onlangs een lang gesprek met Chungmei Cheng, die HSP coach is. In dit interview beantwoord ik de volgende vragen.

Hoe manage je alle behoeften wanneer je met meerdere personen een liefdesrelatie hebt? Bijvoorbeeld als je met een relatie een drankje aan het doen bent en je wordt gebeld door de andere partner die aangeeft je nodig te hebben?

Hoe ga je om met behoeften, als je als derde persoon (vrouw) in een polyamoreuze relatie stapt en hierbij te maken krijgt met de onzekerheid van de vrouwelijke partner van degene op wie je verliefd bent?

Hoe ga je om met het vader-trauma dat wakker wordt en je eigenlijk geen rust ervaart in de relatie, omdat je continue met je gedachten bij die persoon bent en op zoek bent naar bevestiging in de vorm van contact. Wat te doen?

Daarnaast deel ik over mijn levenservaringen die me hebben geleid naar het spirituele pad waar ik open begon te staan voor engelen, gidsen en een Engelssprekende stem die mij ondersteunt in mijn begeleidingswerk. Tevens vertel ik wat mij ertoe bracht te gaan leven vanuit liefde.

Opstellingendag ‘driehoeksrelaties uit de knoop’ – 8 november

Worstel jij met verschillende relatiebehoeften en zit je in een driehoeksrelatie? Op zondag 8 november geef ik met Loes Koot een opstellingendag ‘driehoeksrelaties uit de knoop‘.

Uit het drama, in je lichtkracht

Uit het drama, in je lichtkracht

Afgelopen week werd ik geattendeerd op de Netflix documentaire 'Tell me who I am'. Het is een korte documentaire over twee mannen, een eeneiige tweeling, waarvan één van hen op 18 jarige leeftijd zijn geheugen verliest door een ongeval. Zijn tweelingbroer leert hem...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.