relatie

leiderschap

spiritueel

Mijn levenswerk ‘De karmadrager’ gaat het licht zien!

De karmadrager – mijn bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen

Voorlopige Cover

Eindelijk is het dan zo ver, mijn boek over de invloed van vorige levens, oorlog en seksueel geweld door de eeuwen heen, gaat het licht zien. Ik ben zo zwanger als het maar zijn kan, maar nu vol vreugde kan ik je vertellen. Op 5 mei 2022 ben ik uitgerekend en zal het boek het levenslicht zien. Als het aan mij ligt natuurlijk. Want ja, de kraamkamer moet er nog komen en de vaders mogen ingelicht worden over het kind dat het licht gaat zien. Ik hoop dat ze willen bijdragen aan het mogelijk maken van deze manifestatie waar zij een bijdrage aan hebben geleverd.

Bijdragen van zielsliefdes


Vele zielsliefdes en mensen uit mijn zielengroep hebben hun bijdrage aan dit boek geleverd. In hun bijzijn en door onze ontmoetingen, raakte ik in regressies van vorige levens. Ik noemde het ook wel eens een FEER: een fysieke, Energetische en Emotionele Reconstructie. Want op het moment dat het gebeurde, zat ik als hoofdrolspeler in een filmscène die zich voor mijn ogen afspeelde en ervoer ik alle bijbehorende emoties. Niet alleen die van mij overigens, ook die van mijn medespelers. Compassie kunnen voelen voor iemand is in de huid van een ander kunnen kruipen zodat je hart van liefde gaat stromen voor wat de ander ervaart. Dat mocht ik heel veel ervaren in de ontmoetingen met mijn zielsliefdes en hun echtgenotes of vriendinnen. Onvoorwaardelijke Liefde transformeert. Ik werk er mee bij Trauma Bevrijding Intensives met cliënten. Vele zielsreizen heb ik met hen gemaakt. Dit boek is een belofte aan mijn ziel, het wil het licht zien.

Trauma Heling

Wie als mens trauma meemaakt en dit emotioneel niet goed verwerkt, zal dit overdragen aan de volgende generatie en/of meenemen naar een volgend leven. Het kan zich uiten in ziekte, zoals bij mij gebeurde, in borstkanker. In deze tijd herinneren veel mensen zich hun vorige levens. Bij trauma defragmenteert de ziel in kleine deeltjes, en die mogen allemaal weer teruggehaald worden. Het traumadeel wil gezien worden en erkend worden, en het gezonde deel dat kwijtgeraakt is, mag weer teruggehaald worden. Dat is de essentie van mijn werk, want dat deel doen we samen. Na tien jaar heb ik tientallen filmscenes opnieuw ervaren en zijn de verhaallijnen van mijn vorig leven in WO-2, en uit 1873, compleet. Ook heb ik het overgedragen trauma van mijn moeder verwerkt en geheeld. Ook dat is een onderdeel van mijn boek.

Kosmische hulp

De afgelopen weken heb ik veel vertoefd in de andere wereld. Mijn cliëntenstroom was vrijwel stil komen te liggen en ik werd uitgenodigd om naar binnen te keren. Daar kreeg ik contact met de ziel van mensen die mij wilden helpen. Zo beleefden we allerlei avonturen, enerzijds van vorige levens, maar ook kreeg ik tips om te manifesteren en te creëren. Zo is de flaptekst van mijn boek tot stand gekomen, gechanneld dus.

Flaptekst van mijn boek ‘De Karmadrager

Liebe Macht Frei – schilderij in wording

De Karmadrager – mijn bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen.

Overgave aan het leven, dat is wat van Leonie gevraagd wordt als zij op 8 maart 2011 ontdekt dat zij borstkanker heeft. Er volgt een spirituele helingsreis van vele jaren. In de ontmoeting met haar tweelingziel, wordt haar hart geopend. Jezus is een van haar inspiratiebronnen die haar leert te leven vanuit liefde.

Heling van seksueel geweld

Dit boek is van grote waarde voor mensen met interesse in vorige levens, mensen die op zoek zijn naar de groei van hun bewustzijn. Leonie neemt je mee op een reis door de eeuwen heen. Seksueel geweld en oorlog vormen de ingrediënten van deze reis. Hoe kun je overwinnen als je als twaalfjarig meisje wordt verkracht door vier soldaten? Kun je een leven opbouwen als je geacht wordt maagd te blijven tot het huwelijk en jouw maagdelijkheid met geweld is ontnomen? Gelukkig is er hulp van Babaji, een oude man die de opdracht krijgt van zijn gids om haar te redden, in ruil voor zijn eigen leven. De reis van slachtoffer naar krijger.

Kun je Auschwitz overleven?

Kun je Auschwitz overleven? Maria neemt het zich voor als ze vanuit het verzet opgepakt wordt en door een vriend van haar moeder naar het kamp wordt gebracht. Ze krijgen een relatie. Het geweld en de spelletjes die de SS-ers spelen zijn mensonterend. Maria is vastbesloten er over te schrijven, de wereld móet het weten. Zover is het niet gekomen. In dit leven pakt Leonie die taak weer op. Na tien jaar regressies, na de ontmoetingen met zoveel zielsliefdes reconstrueert zij dit leven van Maria en beschrijft zij dat wat niet beschreven mocht worden. Voor Leonie vindt de bevrijding 77 jaar later plaats, op 5 mei 2022 met een driedaags bevrijdingsfestival, en op 22 mei met het uitbrengen van dit boek. Eindelijk is ze vrij.

Crowdfunding Campagne

De afgelopen weken ben ik ook bezig geweest met ideeën rondom het opzetten van een Crowdfunding Campagne. Voor dit boek is al snel €10.000 nodig om het te kunnen maken en laten drukken. De afgelopen jaren is al mijn geld gaan zitten in de oprichting van de Open Hearts Academy en ik heb geen buffer. Nu het boek de wereld in gaat, voelde ik ineens dat het tijd is om mijn schilderijen te verkopen die verbonden zijn met het proceswerk rondom deze vorige levens. Binnenkort te vinden op mijn website. Een van de campagne onderdelen is een diner voor 4 personen in mijn praktijk *(QR-code vrij) waarbij we samen in gesprek gaan over een bepaald thema. We starten op 24 februari met het thema verbinden.

Wil je mij ondersteunen met het mogelijk maken van de publicatie van mijn boek? Kijk bij de events of er iets bij zit wat jou uitnodigt.

Helingsreis naar het Katharengebied 22-29 juli

Helingsreis naar het Katharengebied 22-29 juli

“ Genezing van de mannelijke wond: terug naar de eigenliefde “

Deze zomer organiseren vijf coaches/energetisch therapeuten van de Open Hearts Academy met verschillende specialisaties een healing transformatiereis van 22 t/m 29 juli naar het Katharengebied in Frankrijk.

Het is een inwijding tot de verschillende energieën, waaronder die van Jezus, Maria Magdalena en Isis, waardoor de mens terug kan keren naar zijn eigen goddelijke en mannelijke essentie. Het vrouwelijke bij de man kan meer wakker en versterkt worden en verbonden zijn met het pure mannelijke. Hierdoor kan hij de waarden van vrouwelijke essentie ervaren en beschermen zoals empathie, innerlijke wijsheid, intuïtie, creativiteit, verbinding. We mogen weer bloeien in relaties en in onze samenleving!

Lees meer
Je gewenste toekomst creëren

Je gewenste toekomst creëren

Hoe creer je jouw gewenste toekomst? Door in een meditatie te tijdreizen naar dat moment, je hart open te zetten en de mogelijkheden te ontvangen. Lees de ervaring van Leonie met het op deze manier ontwikkelen van de boekpresentatie van haar boek ‘De Karmadrager – mijn bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen’ dat dit najaar uitkomt.

Lees meer
Door de oorlog naar je innerlijk licht

Door de oorlog naar je innerlijk licht

Oorlog is niet een thema waar mensen blij van worden. Toch zijn er in de geschiedenis mensen geweest die zelfs in de oorlog, hun hart verlicht voelden worden en het als hun taak zagen om het hart van anderen te verlichten, zelfs toen ze wisten dat hun einde nabij...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.