relatie

leiderschap

spiritueel

Corona terugblik en toekomst mijmeringen

Toen in maart 2020 de Corona crisis uitbrak en Rutte in zijn eerste zeer serieuze speech iedereen opriep om thuis te blijven, gebeurden er heftige dingen in mij. Ik móest juist naar buiten om de energie van de buitenwereld tot me te nemen, de onheilspellende stilte, de leegte van de straten, de paniek in de supermarkten. Ik realiseerde me dat er één ding was dat steeds door mijn hoofd ging: nu is het écht! Dit is geen vorig leven meer, dit is écht! We zitten er allemaal in! Niemand uitgezonderd. Dit is het begin van de derde Wereldoorlog en het gaat heel lang duren.

Leonie in gesprek met Rob Overgaauw

Toekomstvisioenen

Ik deelde deze gevoelens aanvankelijk met niemand. Ik wist niet bij wie aan te kloppen voor de voor de buitenwereld ondefinieerbare en onrealistische gevoelens en wilde niemand bang maken waar het niet nodig was. Maar ik voelde het wel en had me er toe te verhouden. Al snel kreeg ik visioenen tijdens mijn dagelijkse meditaties en ook via mijn dromen werd helder welke toekomst ons te wachten zou kúnnen staan. Verplichte vaccins was er één van. Mijn gidsen gaven aantallen door: 250 doden door Corona en 1750 in een tweede golf. Oef.

Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder. Over de aantallen overledenen is veel discussie, want zijn ze nu met Corona gestorven maar eigenlijk aan de onderliggende chronische aandoeningen, of was Corona de enige doodsoorzaak? Grenswetenschapper Janet Ossebaard, die de serie ‘the fall of the Cabal’ publiceerde en die door het gros van Nederland weggezet wordt als ‘complotgekkie’, met dreigementen en scheldkanonnades op haar bord, heeft ondertussen in de wereld miljoenen volgers die haar uitgebreide video serie heeft bekeken. En ze blijft doorgaan. Omdat ze er met hart en ziel in gelooft.

Voelen wat klopt voor jou

Voor mij geldt bij alles wat ik kijk: wat resoneert, en wat niet? Soms voel ik wat klopt maar kan ik het niet uitleggen, zoals het gevoel dat dit virus geen natuurlijk virus is, maar een uit de hand gelopen wetenschappelijke proef op virussen vanuit een laboratorium. Het feit dat álle landen ineens hetzelfde beleid voerden tav dit virus riep bij mij de vraag op: wat weten de wereldleiders wat wij niet weten? Waar komt deze eensgezindheid vandaan? Voor mij was het niet zomaar te verklaren. Ik was achterdochtig en vol wantrouwen. Ik zag Rutte en voelde: hij gelooft in zijn rol. Hij is hem geworden. Oef!

Biochemisch wapen of ordinaire griep?

Inmiddels is er een wetenschappelijk onderzoek verschenen waaruit blijkt dat het Corona virus gecreëerd is in een laboratorium. En ik voelde weer: alles wat ik voorvoelde klopt. In het voorjaar van 2020 werden uitgebreide cijfers getoond van doden door Corona en door andere ziekten. Ineens waren de jaarlijkse griepcijfers verdwenen. Bij navraag bleek dat deze griep cijfers pas in september bekend gemaakt zouden worden. Toen het een half jaar later zover was, waren dat er 400, veel minder dan de gemiddelde jaarlijkse griep doden, want dat zijn er zo rond de 6000. De ‘complotgekkies’ geloofden niet langer dat het Corona virus de grote killer was, en bombardeerden het als een gewoon griepvirus. Niks aan de hand zou je zeggen.

Tweede golf?

Maar nu de cijfers rond de doden zijn vervangen door het aantal besmettingen, dat stijgend is omdat er meer getest wordt – en met een test die door wetenschappers en specialisten op dit gebied gezien wordt als onbetrouwbaar en niet bedoeld om te testen in de vorm zoals nu gedaan wordt, en de angst voor een tweede golf groeit, herinner ik me weer de woorden van mijn gidsen destijds: 250 doden versus 1750 in een tweede golf.

De koning kondigde het al aan tijdens de troonrede op Prinsjesdag: ‘Daarnaast blijft de regering werken aan versterking van de operationele inzet van Nederlandse militairen. Het is duidelijk dat de wereld zich, over de Coronacrisis heen, moet voorbereiden op de mogelijkheid van een volgende pandemie of een andere externe schok. Corona leert ons dat we ook internationaal samen sterker staan in een crisis als deze.’ Er komt dus een tweede golf of een andere ‘externe schok’. Het is allemaal al bekend en overheden worden geacht hierop te sturen. Wat de tweede golf precies gaat inhouden, weet niemand,

Lichtwerkers en de piramide

Ondertussen zijn de lichtwerkers hard aan het werk. Ik was dolblij met een post van Ton van der Kroon, die vele reizen maakt en de helingsavonturen uitgebreid beschrijft op Facebook en in zijn boeken. In een familie opstelling omtrent de aarde en de problematiek van de rijksten aan de top van de piramide, waren het uiteindelijk de vrouwen die het herstel brachten. Want de rijkste mannen op aarde wisten niet meer wat ze met al dat geld moesten doen, terwijl de vrouwen protesteerden rondom alles wat er op aarde gebeurde aan misbruik en geweld. In mijn praktijk zie ik twee dingen gebeuren: ik mag de vrouwen in hun kracht zetten, en de mannen ontvangen in mijn zachtheid en onvoorwaardelijke liefde, maar met mijn vlijmscherpe waarheid vanuit hart en ziel. Een bijzondere combinatie kan ik je zeggen. Want mijn ego ‘vindt er soms van alles van’.

De toekomst maken wij samen

Op deze naar het schijnt laatste zomerse dag, geniet ik van een maaltijd op het terras. Ondertussen bereid ik me voor op een mogelijke tweede golf. Ik heb geleerd dat het universum diverse manieren heeft om mij toekomstbeelden te laten zien. Soms is het om erop te anticiperen, soms om me erop te verheugen, soms als een waarschuwing op wat er mogelijk komen gaat. Ik heb me al voorgenomen, mocht de boel wederom op slot gaan, wat ik niet onwaarschijnlijk acht gezien het spel dat op hoog niveau gespeeld wordt, ik me thuis ga richten op het afmaken van mijn boek over de invloed van vorige levens op mijn huidige leven. Want dat is míjn bijdrage aan deze wereld en de grote omwenteling waar we massaal in zitten. Mensen die nog steeds het volste vertrouwen hebben in de overheid, zullen dan een tweede kans krijgen om zelf op onderzoek te gaan naar ‘wat waar is’.

Chaos en liefde

Ik voorspel een nieuwe golf van mensen die de video’s van Janet alsnog zullen gaan bekijken. Ik voorspel dat als mensen het Corona feestje niet langer geloven, er een tweede nieuw, gevaarlijk virus zal komen, uit Taiwan of zo, of een andere wijze waarop we de gevolgen van biochemische wapens of andere op onnatuurlijke wijze ontstane virussen, te maken krijgen. De leugens zullen nog extremere vormen gaan aannemen en de chaos in de wereld zal toenemen. Dat is ‘mijn voorspelling’Ik vermoed dat ik het meeste te stellen ga krijgen met de energie van de wereld om me heen, het verdriet, de onmacht, de gevolgen van deze crisis die zoveel verder gaat dan Corona alleen. Er is zoveel verborgen leed en dat zal alleen maar toenemen. Ik neem waar en ontvang, met een open hart en dus ook al deze energieën.

Ik ben niet bang voor mijn persoonlijke toekomst want ik weet dat ik de afgelopen tien jaar – door het ervaren van al die gruwelijkheden vanuit mijn vorig leven in WO-2, voorbereid ben om mensen te helpen door deze situatie heen te komen, doordat hun bewustzijn verder geopend zal worden. Net zoals dat bij mij gebeurt. We hebben elkaar nodig en kunnen het niet alleen.

De terugkeer van het licht

Maar één ding staat voor mij buiten kijf: het is de liefde die uiteindelijk zal zegevieren. Onvoorwaardelijke liefde, voor mijzelf en voor de mensheid in het bijzonder. Ik vermoed dan ook dat deze kerst de meest wonderlijke kerst ooit zal worden. Want uiteindelijk wordt het licht in ons allemaal geboren, zelfs bij hen die het volledig vergeten zijn. Daarop te durven vertrouwen, is niet alleen de grootste uitdaging maar ook het grootste geschenk van alles wat ik tot nu toe gedaan heb op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Leonie in gesprek met Rob Overgaauw, over haar ervaringen met Corona
De kracht van innerlijk leiderschap

De kracht van innerlijk leiderschap

De planeet Mercurius loopt de komende 22 dagen retrograde, las ik gisterenochtend in een email van een astrologe. Eergisteren hoorde ik van mijn spirituele gidsen dat over 22 dagen de lockdown stopt. De mensen gaan volgens hen massaal in verzet en de waarheid over...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.