relatie

leiderschap

spiritueel

De helderziende cliënt

Onze zielen herkennen elkaar onmiddellijk. We dragen deze dag ‘toevallig’ dezelfde kleur kleren en ringen met edelstenen. Ik zie direct haar kracht bij binnenkomst. Een lichtkracht die haar ooit het leven kostte. In een ander leven. We delen er meerdere, ook met haar zielsliefde. Het is altijd weer bijzonder om die oude, verborgen en vastzittende emoties te mogen bevrijden.

Helderziend, heldervoelend…

Voor mij is het superfijn als een cliënt net als ik de gaven heeft van helderziendheid en heldervoelendheid. Dan is de energie in de Praktijk waar we mee werken, minstens dubbel zo groot en kunnen we samen onwijs veel zaken transformeren. En wat kwam er veel voorbij vandaag. Ik grap wel eens dat zo’n dag Trauma Bevrijding Intensive een dag is waarop je door de karmische wasstraat gaat. En wat dragen we toch veel onverwerkte emoties van onze ouders, voorouders en wat dragen we soms toch een zielendelen met ons mee die bij een ander horen, maar die in ons hart huizen omdat de ziel na een traumatische dood, nog niet over kon gaan naar de lichtwereld.

Tweelingzielen als poort naar bewustzijn

Bij TWEELINGZIELEN ontmoetingen worden die herinneringen wakker gekust, willen al die oude krachten vrijgemaakt worden, en wil het oude trauma in het licht gezet worden. De runner in de verbinding gaat vaak uit verbinding omdat het trauma te heftig is om te door voelen. Wie geleerd heeft om het alleen te moeten doen in dit leven, ook weer door trauma, zal dan eerder weglopen dan het met iemand anders aangaan. Ik voel me altijd dankbaar als de zielen zich in mijn praktijk aankondigen en als er heling wordt gevraagd. Sommige mensen denken dat je het niet voor een ander kan doen, die moet het immers zelf doen. Geloof me, er blijft genoeg over, ook in dit leven om de uitdagingen aan te gaan. Het wordt er wel gemakkelijker door als je het niet alleen hoeft te doen, ook al doe je jouw aandeel zelf.

2022, het jaar van Verbinding

2022 is het jaar waarin veel TWEELINGZIELEN bij elkaar komen, waarbij verbindingen hersteld worden en trauma geheeld. De wereld heeft de onvoorwaardelijke liefde die tweelingzielen voor elkaar voelen, nodig om de eigen vibratie te kunnen verhogen en om los te laten wat niet langer dient om of dat wat geluk en verbinding in de weg staat, op te kunnen ruimen. Ik kijk terug op een magische dag. Het is bijzonder om samen terug te reizen in de tijd naar dezelfde gebeurtenis en deze vanuit het eigen perspectief te zien en opnieuw te ervaren vanuit een volwassen bewustzijn en een open hart. Een bijzondere manier van verbinden. Zo wordt alles weer licht. Bij mijn cliënte kwam er ruimte in haar lichaam en verdween de zwaarte.

Een dag met een lach en een traan, vanuit de herkenning en de magie. Zo wordt trauma opruimen zelfs leuk, fijn en kan het ontspannen. Er samen doorheen in plaats van er omheen of het ontwijken. Met de liefde en de zon in her hart, kun je de wereld aan. We doen het samen.

Helingsreis naar het Katharengebied 22-29 juli

Helingsreis naar het Katharengebied 22-29 juli

“ Genezing van de mannelijke wond: terug naar de eigenliefde “

Deze zomer organiseren vijf coaches/energetisch therapeuten van de Open Hearts Academy met verschillende specialisaties een healing transformatiereis van 22 t/m 29 juli naar het Katharengebied in Frankrijk.

Het is een inwijding tot de verschillende energieën, waaronder die van Jezus, Maria Magdalena en Isis, waardoor de mens terug kan keren naar zijn eigen goddelijke en mannelijke essentie. Het vrouwelijke bij de man kan meer wakker en versterkt worden en verbonden zijn met het pure mannelijke. Hierdoor kan hij de waarden van vrouwelijke essentie ervaren en beschermen zoals empathie, innerlijke wijsheid, intuïtie, creativiteit, verbinding. We mogen weer bloeien in relaties en in onze samenleving!

Lees meer
Je gewenste toekomst creëren

Je gewenste toekomst creëren

Hoe creer je jouw gewenste toekomst? Door in een meditatie te tijdreizen naar dat moment, je hart open te zetten en de mogelijkheden te ontvangen. Lees de ervaring van Leonie met het op deze manier ontwikkelen van de boekpresentatie van haar boek ‘De Karmadrager – mijn bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen’ dat dit najaar uitkomt.

Lees meer
Door de oorlog naar je innerlijk licht

Door de oorlog naar je innerlijk licht

Oorlog is niet een thema waar mensen blij van worden. Toch zijn er in de geschiedenis mensen geweest die zelfs in de oorlog, hun hart verlicht voelden worden en het als hun taak zagen om het hart van anderen te verlichten, zelfs toen ze wisten dat hun einde nabij...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.