relatie

leiderschap

spiritueel

Schilderij, wat ben je waard?

MANIFESTEREN EN CREEËREN

Manifesteren vanuit moeiteloosheid, is iedere dag het stapje zetten dat klopt en er vol overgave van genieten. Vanochtend startte ik met een potje janken. Ik zag er vreselijk tegenop om de Crowdfunding Campagne te gaan optuigen. Ik ‘weet’ dat ik het deze keer zo te doen heb als ik mijn boek ‘De Karmadrager’ wil kunnen publiceren. Eerst maar even naar mijn mini-sauna die in de schuur staat. Daar wordt er weer nieuw leven in me geblazen. Ik word duidelijk geleid en dat is fijn. Vandaag krijg ik van mijn soulteam de opdracht om aan mijn schilderijen te vragen, wie er verkocht wil worden. Ik mag ze op mijn website Verander je Wereld zetten, er een video van te maken en deze op Social Media plaatsen. Dat klinkt als een overzichtelijk stapje.

Het was superleuk om te doen!

Ik deel graag mijn ervaring!

Wie bepaalt de prijs van een schilderij?

Van een mede-schilderes kreeg ik te horen dat normaliter in de kunstwereld gekeken wordt naar grootte, of je een beginnend of een gevorderde schilder bent, en of je bijvoorbeeld je kunstacademie hebt afgerond. Dat voelde voor mij als een mannelijke benadering waarbij de buitenwereld dus bepaalt wat iets waard is. Het is natuurlijk maar of je geraakt wordt of niet, en wat het iemand die het aanspreekt, waard vindt. Dat kan heel verschillend zijn.

Alles is energie en heeft een ziel

Bij Access Consciousness gaat men er van uit dat alles energie is. De Taoïsten weten dat alles een ziel heeft: mensen, bloemen, dieren maar ook dingen. Dus ook mijn schilderij. Met de ziel van een schilderij kun je contact maken en er dus mee praten, als je jouw hart wagenwijd openzet. Het is ook de manier waarop ik geschilderd heb, mijn ‘kunstopleiding’ kreeg ik de afgelopen jaren van mijn soulteam. Voor mij is dat de vrouwelijke manier, dat werkt met het lichaamsbewustzijn, vanuit het hart.

Kiezen of gekozen worden

Vandaag hebben drie schilderijen ervoor gekozen om in mijn webshop te komen, als onderdeel van mijn #Crowdfunding Campagne die er voor moet zorgen dat mijn levenswerk en boek ‘De Karmadrager – mijn bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen’ in mei het licht gaat zien. Het eerste schilderij, dat de titel draagt ‘Je lijf of je leven!’, zond die boodschap vorige week al uit. Vandaag waren het er nog twee: ‘De Schilderopdracht’ en ‘De verlangende foetus’. In de webshop hier kun je er over lezen, vind je video’s met het achtergrond verhaal en zie je de foto’s. Als je er net zo van geniet als ik vandaag heb gedaan, ben ik al blij.

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

De kracht en verbinding met jezelf herstellen

Van 22 tot 29 juli geven vijf coaches van de Open Hearts Academy een karmische trainings- en helingsweek in het katharengebied in Zuid Frankrijk, waarbij we drie krachtplekken bezoeken en helingswerk doen in de vorm van een vijf sterren ritueel. In dit artikel lees je meer over de achtergrond van deze helingsreis.

Lees meer
Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Voorjaarsschoonmaak – liefde in de wereld

Januari 2021 ging de kerststal van Leonie Linssen in quarantaine. Sindsdien maakte het vele transformatiemomenten mee. Nu met pasen lijkt dit weer te gebeuren. Wat is de reden ervan en hoe is het verbonden met Christusbewustzijn en vorige levens? In dit artikel lees je er over.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.