relatie

leiderschap

spiritueel

Karmische hekkensluiter

Ik ben op Kasteel Slangenburg om te schrijven, maar ik merk dat mijn lijf rust wil na een aantal drukke weken. Vanochtend mocht ik een bijzondere massage ontvangen. De ziel van mijn vader had al aangekondigd dat hij er bij zou zijn, samen met mijn moeder en mijn oma, de moeder van mijn moeder. Tot mijn grote verrassing kwam de ziel van mijn opa er ook bij. Met hem begon destijds grote reis in de spirituele wereld – na de ontdekking van borstkanker in 2011.

Onverwerkte incest ervaringen

Onverwerkte incestervaringen van mijn moeder, overgedragen op de volgende generatie kwamen tevoorschijn toen ik destijds op de oorzaak van de borstkanker mediteerde. Soms is iemand in het gezin degene die de weg van het karma stopt. In ons gezin ben ik de hekkensluiter. Mijn ziel heeft er blijkbaar voor gekozen. Het was een heftige reis die veel verder ging dan ik vooraf had kunnen bedenken. Ik ontdekte dat we allemaal daders, slachtoffers en redders zijn geweest en dat liefde daar bovenuit stijgt.

Vlinders

Tijdens de massage van vandaag zag de masseuse dat we via een soort van tornado, naar beneden gingen, de diepte in. Daar onderin kwamen allemaal vlinders tevoorschijn. Ik snapte dat ze dit zag. Want de tornado is de afgelopen maanden vaak in mijn praktijk geweest, veelal tijdens de CreaVisie bijeenkomsten. Dat zijn helingsbijeenkomsten van sisters en brothers die deel uit maken van de Open Hearts Academy die ik aan het opzetten ben, met als doel gezamenlijk heling te bieden aan mensen met narcistisch gedrag (en andere psychopathologie) en slachtoffers ervan. In de nieuwe wereld doen we het samen en bundelen we onze krachten en specifieke talenten om nieuwe dingen te creëren die voorheen niet mogelijk waren.

De gouden zon

De ziel van mijn opa bood me zijn excuses aan. Ik had hem sinds 2011 niet meer gezien, anders dan destijds getransformeerd in een bloem langs de kant van de weg. Nu zag hij er weer uit als vanouds. Hij bracht me licht in mijn hoofd met zijn handen, maar een kus op mijn voorhoofd vond mijn oma niet goed, hahaha. Het voelde als een sluitstuk van een periode. Er kwam een krachtige gouden bol tevoorschijn vanuit mijn zonnevlecht. Want het is de bedoeling dat mijn kracht groter wordt en deze ga inzetten in deze wereld die transformatie nodig heeft.

De zonnebloem

Mijn moeder bracht een gouden zonnebloem aan, op mijn hart en thymus gebied. Ik moest denken aan het schilderij dat ik maakte in 2018, dat verbonden was met de moederwond en voorouderlijke tijdlijnen van het vrouwelijke. Het voelde als een beloning. Zo werd de massage niet alleen een fysiek feestje, maar ook een familie reünie.

Manifestors in actie

De zon schijnt en het is lekker buiten. Ik geef er maar aan toe en laat de schuldgevoelens voor wat het is (ik ben hier toch om te schrijven? Hup hup aan het werk!) De impuls om weer aan de slag te gaan, komt vanzelf weer. Dan is het fijn, want manifesteren vanuit de ziel doe je op het moment dat het klopt. Zo gaat dat met manifestors. Die hebben een wisselende energie. Het ene moment gaan ze als een speer, en dan weer is het terugtrekken en opladen. Dankzij Human Design leer ik dat dit is wie ik ben, en dat dit bij mij anders werkt dan bij de gemiddelde mens. Zo hebben we allemaal onze eigen, specifieke reis op aarde. Ik wens je veel liefde en compassie toe op het pad van jouw ziel.

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.