Corona Fabeltjesnieuws – einde eerste gedragsexperiment

Muilkorfjes vanaf 1 november verboden

Goedemiddag lieve kijkbuiskinderen. Welkom bij deze speciale editie van het Fabeltjesnieuws. In het grote dierenbos is rep en roer ontstaan nadat Japie Krekel van Distelland, heeft aangekondigd dat vanaf 1 november, de tot heden sterk aangeraden niet-werkende muilkorfjes, niet langer gedragen mogen worden. De eerste fase van het Grote Gedragsexperiment is dan voorbij.

Het grote gedragsexperiment

Het Grote Gedragsexperiment werd in het leven geroepen toen als gevolg van de geheimzinnige Kroonziekte, alle dieren angst kregen voor de Mond en Klauwziekte. Dit leidde tot een eerste Gedragsexperiment in het Asterpark en in de Rozentuin. Langzaam werd het muilkorven verplicht in alle bloemenparken. Het muilkorven riep bij vele dieren verontwaardiging op, echter andere dieren voelden zich juist veiliger en wellicht zelfs gevrijwaard voor de geheimzinnige Kroonziekte.

De geheimzinnige kroonziekte

Tijdens de persconferentie van 1 november a.s. zal Japie Krekel van het Distelbos de eerste resultaten alvast bekend maken van de eerste vragen van het Grote Gedragsexperiment:
1) Hoeveel dieren zijn bereid zich te muilkorven, ook al wordt publiekelijk bekend gemaakt dat muilkorven niet werkt?
2) Wat zijn de gevolgen van het experiment voor de dieren?
3) Wat zijn de gevolgen van het experiment voor het grote dierenbos?

De andere vragen van Het Grote Gedragsexperiment worden pas later publiekelijk gemaakt en vallen nu nog onder staatsgeheim.

Niemand weet waarom de beslissing om niet langer te muilkorven en dit zelfs vanaf 1 november te verbieden, nu al is genomen. Er gaan geruchten dat iemand uit Mensenland, Japie Krekel een aquarium op het hoofd heeft geplaatst waardoor hij gedwongen werd te luisteren naar de innerlijke fluisterstemmen van de elfen en kabouters. Die wezen hem op het belang van zuurstof, schone lucht, een schoon bos en het versterken van het immuunsysteem als geheim middel om de geheimzinnige Kroonziekte tegen te gaan. Dit als alternatief voor de op komst zijnde Distelprikken die Japie Krekel als beste medicijn betiteld heeft.

Einde vruchtbaarheidsrituelen

Enkele extreem slimme dieren, te weten ***bleeep*** en ****bleep****, hebben tevens bekend gemaakt dat als gevolg van het experiment, vele konijnen hun vruchtbaarheidsrituelen niet langer willen voltrekken en zich geheel vrijwillig aan Lowieke de Vos hebben gegeven om opgepeuzeld te worden. Deze loopt sinds enkele weken met zo’n volle buik rond dat sommige dieren zelfs vermoeden dat hij van geslacht is gewisseld en zwanger is geworden. De namen van deze zeer intelligente dieren en zelfs wat ze zijn, worden voorlopig geheim gehouden omdat velen vrezen dat hun leven dan niet langer veilig is omdat de andere dieren hun woede op hen zullen afreageren. Al hun onderzoeken zijn dan ook diep verstopt in de grote geheime gangen van het dierenbos.

Het ho’oponopono vergevingsgebed

Vergevingscampagne van Truus de mier

Truus de mier is een vredes- en vergevingscampagne gestart. Ze roept alle dieren op tijdelijk, nu het nog kan, van standpunt te wisselen om zo te kunnen ervaren wat de andere dieren doorgemaakt hebben. Daarnaast roept ze op om voor het slapen gaan het Hooponopono gebed op te zeggen:

Het spijt me

Vergeef me

Ik hou van je

Dank je wel

Hierbij gaat het om vergeving aan jezelf, en aan alle anderen. Dat was de speciale editie van het nieuws voor vandaag, lieve kijkbuiskinderen. We raden jullie aan om de zorgen over de dieren over te laten aan de grote mensen en voor de rest van de dag te fantaseren over de mooiste toekomst voor het Grote dierenbos. Want, de kinderen hebben de toekomst. Pssst, tegen niemand zeggen hoor, oogjes dicht, en snaveltjes toe. Slaap lekker!

Fabeltjesnieuws is een uitgave van Leonie Linssen

Corona Fabeltjesnieuws – Tweede fase gedragsexperiment

Corona Fabeltjesnieuws – Tweede fase gedragsexperiment

Goedenavond lieve kijkbuiskinderen. De tweede fase van het Grote gedragsexperiment is twee dagen geleden ingegaan. Niemand mag weten wat het experiment inhoudt en alle dieren uit het grote dierenbos, speculeren er nu over. Velen denken dat het de bedoeling is om het...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.