Dag zielsreizen voor Tweelingzielen

Dag zielsreizen voor Tweelingzielen

verander je wereld

met Leonie linssen

Dit is een dag voor stellen! Kennen jullie elkaar van vorige levens? Weet je het al, maar weet je nog niet hoe? Zijn jullie tweelingzielen? Leonie gaat twee dagdelen van twee a. 2,5 uur met jullie op reis. Samen ontbloot ze van welke levens jullie elkaar kennen, welke zielsafspraken jullie hebben gemaakt voor dit leven en krijg je praktische handvaten hoe deze te kunnen waarmaken of juist ontmantelen, als ze de stroom in jullie leven tegenhouden….

Tijdreizen voor tweelingzielen

Zijn jullie tweelingzielen? Weet je het al dat jullie elkaar kennen van vorige levens, maar weet je nog niet precies hoe? Verlangen jullie er naar het geheim van jullie tweelingzielenschap en unieke verbinding te ontrafelen? Willen jullie weten wat de bedoeling is voor jullie verbinding voor dit leven? Leonie gaat twee dagdelen van twee uur met jullie op reis door de eeuwen heen. Samen met jullie ontbloot ze van welke levens jullie elkaar kennen, welke zielsafspraken jullie hebben gemaakt voor dit leven en krijg je praktische handvaten hoe deze te kunnen waarmaken. Oude zielscontracten die jullie geluk van nu in de weg staan, worden ontbonden door de inzet van onvoorwaardelijke liefde. Jullie investering voor deze dag is €750

Met deze investering maak je het mede mogelijk dat Leonie haar boek ‘De Karmadrager – mijn bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen’ kan publiceren.

Waar gaat het boek ‘De Karmadrager’ over?

In dit boek beschrijft Leonie haar vorig leven in WO-2 waarin zij slachtoffer is geworden van seksueel geweld en beschrijft zij de invloed hiervan op dit leven. Ook laat ze zien hoe dit trauma verbonden is met haar familielijn in dit leven, waarbij onverwerkte emoties van haar moeder, opa en oma de boventoon voeren. Leonie is dertien jaar bezig geweest om alle informatie van vorige levens op het gebied van seksueel geweld, te herbeleven en te verwerken. Bijna vijf jaar heeft ze er over gedaan om het manuscript te voltooien. Op 25 september 2022 zag haar levenswerk het licht. Door een investering te doen in jullie zielsverbinding, via deze sessie met Leonie gaan jullie ontdekken hoe jullieop een diepere zielslaag verbonden zijn en zullen we eeuwenoude emotionele verstrikkingen vrijmaken zodat jullie kunnen landen in het hier en nu.

Ja ik wil!

Wil jij op een dieper niveau ervaren waar jij en je tweelingziel elkaar van kennen? Voelen jullie de innerlijke roep? Bestel dan nu deze dagsessie  met Leonie! Bel met Leonie om af te stemmen voor de voor jullie perfecte datum op 06-4555068.

Verander je wereld

Dag zielsreizen voor Tweelingzielen

750,00 incl btw

Eerst aanmelden …

Meld je aan met dit formulier. Geef daarbij ook je je motivatie en / of intentie mee. Zijn er nog vragen? Dan kan je die ook doorgeven.

9 + 10 =

… dan afrekenen

Heb je je aangemeld en zijn er geen vragen meer? Dan kan je je aanmelding afrekenen via de winkelwagen, met de knop hieronder. Daarmee is je aanmelding meteen bevestigd.

Uitverkocht

Wat anderen zeggen

over leonie gesproken

“Fysieke klachten zijn verdwenen, alsof duizend kilo van me afviel”

"Ik kon niet genieten van seksualiteit door onverwerkt seksueel misbruik in dit leven. De begeleiding van Leonie was fantastisch, ik voelde me direct op mijn gemak. Fysieke klachten zijn verdwenen, ik had maanden voordien last van misselijkheid, druk op mijn borst en keelpijn, alsof duizend kilo van mij afviel. De investering was iedere cent zeker waard, het oversteeg mijn verwachtingen. Zelfs mijn zoon kon via mij een healing ontvangen. Na jaren veel soorten therapie al te hebben gevolgd vond ik deze Intensive fantastisch. De manier waarop Leonie werkte, vond ik heel bijzonder, een techniek die ik nog niet kende. Het was ongelofelijk dat ik vooraf al veel tekens mocht ontvangen. Ik ben zo blij dat ik mijn hart heb gevolgd."

Het voelt als thuiskomen

De begeleiding van Leonie was heel professioneel, intens en comfortabel. Ik voelde me goed op mijn gemak en kon veel kwijt over wat me bezighield. Leonie heeft een rustige en lieve energie, dat voelt als thuiskomen. Het heeft me verrast hoe professioneel en spiritueel ontwikkeld Leonie is om zoveel te kunnen teruggeven uit mijn huidig leven en uit mijn vorige levens.

Niet in geld uit te drukken

Ik kwam bij Leonie omdat ik een keuze moest maken in de liefde. Ik heb de begeleiding van Leonie als intensief en prettig ervaren. De ongedwongenheid ervan verraste me. Ik kreeg inzicht in mijn huidige relaties, kon ze beter begrijpen of zien. Ik heb nu gekozen voor mijzelf, zit in scheiding en verhuis binnenkort. De waarde van de dag is niet uit te drukken in geld, hij was zeer nuttig. Ik zou er opnieuw voor kiezen als ik het over mocht doen.

Volg Leonie

Laat je inspireren door Leonie. Lees als een van de eersten haar artikelen. En blijf op de hoogte van haar trainingen en wokshops.

of