De schilderopdracht

200,00 incl btw

In 2017 kreeg Leonie Linssen een schilderopdracht vanuit Amerika. De vrouw volgde haar op Facebook en wilde graag dat zij voor haar de cover van haar boek schilderde. Dit is wat er in afstemming op haar energie geschilderd werd. Toen het klaar was, kreeg ze de boodschap dat de uitgever het vast niet geschikt achtte voor de omslag van haar boek… Nu is het schilderij te koop als onderdeel van haar Crowdfunding Campagne om haar eigen boek ‘De Karmadrager – mijn bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen’ in de wereld te zetten.

Hier onder vind je de video waarin Leone vertelt over het schilderij.

Op voorraad

Beschrijving

De schilderopdracht als cover voor een boek

In 2017 kreeg ik via Facebook de vraag van iemand of ik ook in opdracht schilderde. Ik deelde de expressies van mijn schilderijen, in de overtuiging dat alles wat ik tal schilderend transformeerde, ook behulpzaam kon zijn voor anderen. Ik herinnerde me dat ik zelf eens naar een tentoonstelling ging en wel een kwartier stond te huilen bij een heel klein schilderijtje, omdat de kleuren me zo raakten.

Later ontdekte ik vaker dat ik resoneerde op de energie waarmee schilderijen gemaakt werden. Ik kreeg die feedback ook van bepaalde vrouwen in mijn leven die fysieke en energetische reacties voelden bij mijn schilderijen.

Schilderen afgestemd op de ziel en energie van de opdrachtgever

Ik was dan ook blij verrast toen ik het verzoek kreeg. Ze vond het fijn als ik afstemde op haar energie en dan zou schilderen wat er intuïtief uit mijn kwasten kwam. Geen idee wat ik ervoor zou moeten vragen maar dat zag ik dan wel weer. Ik vond het een leuk experiment. Ik stuurde foto’s van mijn vorderingen naar haar, paste het soms aan omdat zij bepaalde dingen niet mooi vond en schilderde er dan overheen.

Uiteindelijk toen het schilderij klaar was, besloot ze dat haar Amerikaanse uitgever er niet mee uit de voeten zou kunnen. Dus bleef ik zitten met het schilderij en met wel een hele leuke ervaring.

Het schilderijtje wil verkocht worden voor €200.

Wil jij een schilderij door mij geschilderd hebben dat verbonden is met jouw ziel, als onderdeel van mijn Crowdfunding Campagne, zodat ik mijn boek ‘De Karmadrager – mijn bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen’ in mei 2022 kan publiceren? Laat het me weten. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De schilderopdracht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *