Zonder blikken of blozen, durf ik te zeggen dat deze dag me alles waard is.

Berry, 29, over de Trauma Bevrijdings Intensive 

‘Ik kwam bij Leonie omdat ik meer vanuit mijn hart wilde kunnen leven, mezelf kunnen liefhebben en uiteindelijk ook van een ander houden als zijnde een geliefde. Mijn grootste worsteling om de stap te maken deze dag te doen was om uiteindelijk überhaupt ‘hulp’ te vragen en de aard van onderwerpen als ‘seksualiteit’. 

De dag heeft me inzichten opgeleverd, waardoor ik meer begrip heb gekregen op bepaalde zaken die te lang in het donker hebben gewacht op (h)erkenning. De resultaten zijn het ervaren van een soort rust die in golven komt en gaat. Ik ben haast niet meer bezig met het verleden en merk van mezelf dat ik steeds meer in het ‘nu’ kan leven. Daarnaast is mijn schrijverschap op gang gekomen, wat mij vreugde en plezier geeft. Ook is mijn behoefte om vergetelheid te zoeken in alcohol, volledig verdwenen; ik voel de impuls niet meer.

Ik heb de begeleiding van Leonie als zeer fijn ervaren. Ze stelde de juiste vragen en liet ruimte om te antwoorden. De familiestukken werden duidelijk door Leonie vertaald naar de begrippen van zielen die nog in een menselijke vorm leven.

De ingezette tools en technieken werkten zodanig voor mij dat er een enorm groot inzicht blootgelegd werd en een nog steeds groeiend begrip van mijn verleden, mijn overtuigingen en mijn heden plaatsvind. Wat me verrast heeft was de hele atmosfeer; je bent voornamelijk bezig je eigen gevoel en gevoelens uit te diepen en te beseffen wat er in jezelf leeft plus de ongelooflijk gepaste woorden en inzichten die doorheen Leonie stroomden, ook via de gidsen van Leonie en tijdens de familieopstelling hoe de zielen ‘stukken’ informatie vrijgeven.

Zonder blikken of blozen, durf ik te zeggen dat deze dag, me alles waard is. Dus ook de investering meer dan waard. Bepaalde dingen waar ik jarenlang mijn vinger niet op kon leggen, kwamen nu aan het licht en alles omtrent die openbaringen begonnen duidelijk te worden. Ik zou de Trauma Bevrijding Intensive zeker aan anderen aanbevelen omdat het een ieder meer inzicht kan bieden in het Zijn en overtuigingen die iemand over zichzelf heeft waardoor niet tot het volledige potentieel geleefd kan worden. In ieder geval als de persoon het zichzelf toelaat.’

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.