Leonie, je bent een prachtige, inspirerende ziel

Vrouw over de Trauma Bevrijding Intensive

‘Mijn trauma was het niet kunnen genieten van seksualiteit, door een stukje onverwerkt trauma seksueel misbruik in dit leven. De begeleiding van Leonie was fantastisch, ik voelde me er direct op mijn gemak. Een heel warme ontvangst en begeleiding. Het was heel bijzonder hoe alles los kwam en heel snel gehealed kon worden.

De manier waarop Leonie werkte, vond ik heel bijzonder, een techniek die ik nog niet kende. Het was ongelofelijk dat ik vooraf al zoveel tekens mocht ontvangen. Tijdens de begeleiding was het heel mooi hoe ik telkens de stenen uitkoos met een betekenis voor Leonie en voor mezelf. Het was ook heel fijn dat mijn overleden grootmoeder tijdens de healing er was en heeft geholpen. Zo ook dat we een vorig leven uit Wo II mochten ervaren waar ik samen met mijn zoon een leven had gehad.

Door de Trauma Bevrijding Intensive zijn fysieke klachten verdwenen. Ik had maanden voordien last van misselijkheid en die verdween tijdens de Intensive. Mijn druk op mijn borst en keelpijn verdween ook. Ik had nadien een heel warm en vredig gevoel in mijn lichaam, net alsof duizend kilo van mij afviel.

De investering was iedere cent zeker waard, het oversteeg echt mijn verwachtingen, Zelfs mijn zoon kon via mij een healing ontvangen. Na jaren van veel soorten therapie al te hebben gevolgd vond ik deze Intensive fantastisch. Ik ben zo blij dat ik mijn hart heb gevolgd en een afspraak heb gemaakt.

Ik kan alleen maar zeggen doe zo verder Leonie, je bent een prachtige, inspirerende ziel.’

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.