Leonie heeft me geholpen om me weer in mijn eigen kracht en energie te zetten

Vrouw, over de Trauma Bevrijding Intensive

‘Mijn ervaring met de Trauma Bevrijding Intensive bij Leonie was erg bijzonder. Allereerst is Leonie een warme, lieve vrouw met humor. Ze heeft me geholpen om me weer in mijn eigen kracht en energie te zetten. De grootste verandering sinds de sessie is dat ik het vertrouwen heb om mijn negatieve gedachten tegen te spreken en zo rust in mezelf te kunnen vinden.

Ook is de paniek die ik eerder ervaarde veel minder intensief en ik ben nu veel meer in staat die los te laten. Ik merk dat ik zo een nieuw gedachten- en gedragspatroon aan het ontwikkelen ben, op basis van mijn energie en die horen bij mijn identiteit. Dat resulteert weer in dat ik veel meer kan genieten van het leven en de liefde. Al met al ben ik haar dus heel erg dankbaar!’

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.