relatie

leiderschap

spiritueel

Ik was zo enthousiast over de Trauma healing, dat ik met Leonie een podcast heb gemaakt over haar manier van werken

Online marketeer Priscilla Traets over de Trauma Bevrijding Intensive

ONLINE MARKETEER PRISCILLA TREATS maakte een podcast met mij over de Trauma Bevrijding Intensive die ze bij me deed, zo enthousiast was ze. Ze zocht namelijk naar woorden om haar spirituele ervaringen die ze had bij de sessie, met mensen te kunnen delen. Die woorden kon ze zelf niet vinden. Ze schrijft:

Heb jij moeite met het bewaken van je eigen grenzen? Weet je überhaupt niet waar jouw grenzen liggen? Merk je dat je langzaam aan steeds vermoeider wordt? Wil je het graag goed doen voor iedereen?Als je jezelf hierin herkent is deze podcast een aanrader om naar te luisteren. Ik ga namelijk in gesprek met Leonie Linssen, expert op het gebied van trauma healing.

Ik kwam bij Leonie terecht toen het echt heel slecht met me ging en ik net had ontdekt dat ik een burn-out had. Het feit dat ik niet meer vooruit kon gaan en volledig opgebrand was vond ik lastig te begrijpen. Ik was altijd degene die doorging, heel hard en veel werkte, het beste wilde voor iedereen. Mijn klanten wilde ik graag tevreden hebben en houden, ze altijd een stapje voor zijn en de resultaten blijven verbluffen. Maar, wie houd dat vol als je daar niet structureel meer voor betaald krijgt of daar waardering en liefde voor terugkrijgt?

De kern van deze manier van werken zit hem vaak in jezelf, het feit dat je een enorm verantwoordelijkheidsgevoel hebt voor anderen. Je het vanuit je diepste oprechtheid zo goed wil doen dat je het liefste anderen laat shinen in de hoop dat jij daar dan ook weer van groeit.

Hoe mooi dit ook klinkt, is het helaas niet zoals het werkt in de praktijk. Je zult moeten leren om je grenzen te ontdekken en leren hoe je iemand op afstand kan houden die energie aan je onttrekt. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je durft te voelen, durft te vertrouwen op wat je gevoel je vertelt. Deze persoonlijke groei ontstaat vaak wanneer je in je donkerste periode bevind, wat allerlei oorzaken kan hebben. Je gaat op zoek naar antwoorden die je gaan verlossen van oude pijnen, die weer op zijn beurt zorgen voor een handelen in het nu.

Klinkt mega ‘zweverig’ niet?

In deze podcast gaat Leonie ons meenemen naar haar donkere periode, waarin zij ontdekte dat haar lichaam haar vertelde op welke manier zij kon genezen. Medische trajecten bevestigde haar gevoelens, waardoor ze een ernstige ziekte heeft overwonnen.

Trauma healing heeft er bij mij voor gezorgd dat ik in staat was om patronen te doorbreken.

Alles hierover kun je beluisteren in de Podcast!

Welkom nieuwe vrijheid

Welkom nieuwe vrijheid

18 jaar ondernemen en 16 jaar samenwerken met collega Loes Koot - waarvan samen 7 jaar docent opleiding relatiecoach bij Sonnevelt. Gisteren nam ik afscheid. Leonie en Loes, 2013 In 2013 begon ons gezamenlijk avontuur met het ontwikkelen van de opleiding tot...

Lees meer
Oplossen van geweld door omsluiten in liefde

Oplossen van geweld door omsluiten in liefde

De boeddha komt tot leven De Boeddha in mijn praktijk komt vandaag tot leven, op deze belangrijke dag. Vaderdag, de zonnewende, en de dag van de demonstratie tegen de Corona maatregelen. Een initiatie van nieuwe energie. Al een paar weken geleden was het duidelijk dat...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.