Ik voel me nu krachtig en heb meer zelfvertrouwen

Mijn thema was was dat ik altijd mezelf afhankelijk opstelde van een ander, niet in mezelf geloofde en angst had om anderen te verliezen.

Ik ging zonder verwachtingen op pad naar Leonie, ik hoopte alleen op een beetje verlichting. Dit is zeker gebeurd tijdens de sessie maar ook in de weken en twee maanden hierna. De begeleiding van Leonie en haar soulteam was fantastisch, er vond een gehele transformatie plaats, ik ben bevrijd en voel me zo veel krachtiger dan voor deze sessie.

Wat me verraste

Ik voelde dat de negatieve energie uit mijn lichaam verdween, ik voelde me warm en koud worden, mijn lichaam reageerde op alles dat Leonie inzette. Het in elkaars ogen kijken, vond ik in het begin wat beangstigend, maar Leonie en haar soulteam stellen je zonder woorden op je gemak. Wat me verrast heeft tijdens de sessie was dat ik bezoek kreeg van mijn oma, dat ze altijd bij me is en dat mijn opa gevangen zat in mijn lichaam/geest en zodoende alle positieve energie uit mij haalde om zichzelf te voeden.

Resultaten

De resultaten zijn dat ik me nu krachtig voel, ik heb meer zelfvertrouwen, ik ben niet meer compleet uit het veld geslagen, wanneer er iets gebeurt, dat ik niet goed kan handelen of waarvan ik in de war raak. Ik kan beter bij mezelf blijven.

Het was de investering helemaal waard! Ik ben zeer dankbaar dat ik Leonie en haar soulteam op dit moment in mijn leven mocht ontmoeten, om zodoende nog verder een groei te maken naar mijn hogere zelf. Ik heb geen tips voor Leonie, ze doet haar werk, zoals ze het doet en dat doet ze met veel respect, geduld en liefde. Ik zou er zeker voor kiezen als ik het over mocht doen! Ik raad het ondertussen mensen aan in mijn omgeving.

Vrouw, twee maanden na de Trauma Bevrijding Intensive

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.