”Ik steek nu geen energie meer in mijn ex en vertrouw dat wat ik doe, goed is”

Antje, over de Trauma Bevrijding Intensive

Mijn thema voor de Trauma Bevrijding Intensive was macht en onmacht, ongelijkwaardigheid. Ik durfde niet op te komen voor mezelf, mezelf te laten zien en mijn stem te laten horen, omdat ik vrijheid, onbevangenheid, onafhankelijkheid en liefde door wil geven. Waarden die passen bij gelijkwaardigheid.

Ik verwachtte de diepte in te gaan en vooral meer helderheid vanuit het onbewuste te krijgen, waar ik zelf niet mee kon. Dit is uitgekomen en het hele proces werkt nog flink door. Oude patronen bieden weerstand tegen de grote schoonmaak. Ik geloof niet meer in ze en ben daarom ook niet meer bang, dat helpt enorm. 

De begeleiding van Leonie en haar soulteam heb ik ervaren als zeer prettig en betrokken. Wat me verraste was de blik van Leonie die veranderde als ze met mij meereisde naar vorige levens.

De resultaten zijn dat ik geen respect meer verwacht van mijn ex en daar ook geen energie meer insteek en me nu vrij voel om het allemaal op mijn manier te doen en erop vertrouw dat wat ik doe goed is. Voorheen was ik altijd bezig of mijn gedrag de goedkeuring van mijn ex kon krijgen en nu ben ik daar vrij van en interesseert het me niet meer. Ik vertrouw op mezelf en word daar zo blij en vrij van. 

Ik vond de investering voor de Trauma Bevrijding Intensive behoorlijk veel geld, maar het was het meer dan waard.
Vrij voelen is onbetaalbaar!

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Artikel van Leonie Linssen over de herinneringen van een cliënt aan zijn vorig leven in de Tweede Wereldoorlog en hoe deze zijn huidige relatie en leven onbewust dwarsboomden.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.