Iedereen zou me voor gek verklaren en Leonie zei het

Er waren een aantal trauma’s waar ik naar wilde kijken. Ik had een val meegemaakt, een nare scheiding, een moeilijke relatie met mijn moeder en gedachten van verborgen narcisme bij mijn vriend. Ik durfde niets te verwachten van de Trauma Bevrijding Intensive maar het was boven verwachting. Het was alsof Leonie en ik dezelfde taal spraken. Ik voelde me sinds lange tijd volledig rustig, alsof ik een kind was van 10 jaar die lekker buiten speelde en nergens over nadacht. Dit terwijl er veel gebeurde en er veel werd gepraat en gedeeld.Ik voelde vertrouwen. Er was volledige openheid om dingen te delen, maar ook het vertrouwen dat ik de dingen deelde die ik moest delen. Het hoefde niet in detail. Ik werd begrepen met soms weinig woorden.

De resultaten

Er is veel veranderd. Ik heb een nieuwe baan. Mijn ex met wie ik geen contact meer had, heeft na drie jaar contact met me opgenomen over ons kind. Ik heb een stuk ziel terug, zo voelt het echt. Ik mag weer meer mezelf zijn. Ik begrens niet meer in het groter geheel (dus hoe ik iets zou willen) maar ik oefen in begrenzen op het moment op basis van mijn gevoel en intuïtie. Ik zie mijn tweelingziel meer zoals hij is, we praten eerlijker. Ik heb het standaard plaatje van een relatie los gelaten. Hij en ik hebben ons totaal verschillend ontwikkeld. In het hier en nu is alleen het moment samen er en wie hij is geworden hoort bij hem en mag er zijn. We zijn elkaars leermeester.

Verrassing

Er is veel wat me verrast heeft. Het enorme geluksgevoel dat ik met het zieltje van de abortus kon praten en Leonie hier contact mee had. Dat ik een stuk ziel terug zou krijgen door mijn val en ik dacht: Ja, ja. In de pauze voelde ik me echt anders en dacht: “Het is nog waar ook”. De steen die ik koos voor mijn moeder en die alleen maar koud was. De berusting dat ik hiermee moet leven. De niet uit te leggen problemen in mijn huwelijk door de relatie die mijn ex met mijn schoonmoeder heeft. Als ik zou zeggen dat ik na de scheiding de plek van zijn moeder heb ingenomen dan zou iedereen me voor gek verklaren en Leonie zei het. Ik wist het.

De waarde van de Trauma Bevrijding Intensive

Ik leer mezelf steeds maar weer om goed de energie te voelen. Tijd nemen om energie te voelen en dan te kiezen voor de energie van de Liefde. Vrij van oordeel betekent niet dat je dingen moet nemen die niet bij je passen. Steeds maar weer leren praten zonder masker, vanuit de liefde en mijn gevoel. Als het gaat om mijn kinderen dan kan ik beter loslaten. Dit komt omdat ik een stuk ziel terug heb en ik opeens meer vertrouwen heb dat ik het de dingen goed zie en dat ik nu voor mezelf moet kiezen. De tijd is nog niet rijp om te praten met mijn kinderen over de scheiding. Ik ben dankbaar dat ik een stuk ziel terug heb. Ik heb niet 1x meer gedacht aan verlangen naar de andere kant. Ik heb geen tips ter verbetering. Ik ben altijd kritisch, maar ik heb niets. Ik kan alleen maar zeggen: dank je wel dat je in mijn leven kwam.

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Artikel van Leonie Linssen over de herinneringen van een cliënt aan zijn vorig leven in de Tweede Wereldoorlog en hoe deze zijn huidige relatie en leven onbewust dwarsboomden.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.