Het is duidelijk dat Leonie beschikt over een groot en divers arsenaal van tools en technieken

Man, 3 maanden na de Leiderschaps-Intensive

Ik wilde meer inzicht krijgen op wat ik wil, en een keuze maken voor de dienstverlening van mijn bedrijf. Ik twijfelde namelijk al een jaar. Hoe kon ik dus focus aanbrengen en vooral hoe kon ik aansluiten bij wat ik echt wil? En dat ik zou starten…. Dat is uitgekomen, vooral doordat ik, dankzij Leonie, allerlei blokkades kon herkennen en oplossen en ruimte kon creëren voor hulpbronnen van binnen en van buiten om te kiezen en om met mijn plannen aan de slag te gaan.

Leonie sluit goed aan bij wat er op dat moment speelt, legt verbanden met wat eerder aan de orde is geweest en slaat bruggen tussen heden, verleden en toekomst. Daardoor ga ik vanuit allerlei verschillende perspectieven naar de situatie kijken. Het is duidelijk dat ze beschikt over een groot en divers arsenaal van tools en technieken.

Wat me verrast heeft van de Intensive, is de invloed van eerdere levens op mijn huidige leven, de kracht van stenen, de kracht en waanzinnige vermogens van Leonie. De dag heeft me veel energie, een glimlach, daadkracht, met een glimlach en met vertrouwen in de toekomst. Leonie heeft me geholpen bij het zetten van de stappen op de weg hiernaar toe. Ik kan het iedereen aanraden, vooropgesteld dat ze open staan voor een andere manier van zichzelf ervaren.

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.