Genieten van rijkdom na borstkanker

8 maart 2011 – 8 maart 2021

Tien jaar geleden zag mijn dag er heel anders uit. Ik had die nacht niet goed geslapen want ik had een knobbel ontdekt in mijn linker borst en omdat ik als röntgenlaborante duizenden vrouwen met knobbels had gezien, wist ik direct dat het foute boel was. Het was toen Carnaval en ik kom meteen bij mijn oud collega’s terecht voor een mammografie en echo. Een punctie volgde en twee dagen later kwam de bevestiging.

De boodschap van mijn borstkanker

Indertijd mediteerde ik, mijn spirituele leven was nog niet zo lang geleden begonnen. Ik mediteerde ook met mijn handen op de tumor – en ontving de bijbehorende boodschap: ‘this is a wake up call ‘- en – ‘you are supported‘. Het was een spannende tijd, want ik voelde dat chemo- en hormoontherapie mij niet ging helpen en koos voor andere vormen van behandelingen vanuit de complementaire wereld.

Mijn genezingsproces beschreef ik op de website www.mijngenezing.com. waar je een gratis e-book kunt downloaden over de eerste periode. De boodschappen uit de hemel die ik mocht ontvangen kwamen ook van mijn broer, die in diezelfde periode binnen vier weken stierf aan uitgezaaide kanker. Dat hakte er in, en ik was blij met de steun vanuit de andere wereld.

De steun van gidsen en engelen vanuit mijn innerlijke wereld is er nog steeds. Sterker nog, ik werk nu met hen samen om mensen te bevrijden van oude en traumatische emotionele en energetIsche blokkades. Ik mocht van mijn gidsen mijn unieke methode ontvangen om anderen te helpen bij het verwerken van trauma’s.

Wat ziet mijn leven er nu anders uit.

Genieten van rijkdom

Vanochtend legde ik mijn handen weer op mijn borsten en sloot ik mijn ogen. Opnieuw ontving ik een boodschap. Ik mag genieten van de rijkdom in mijn leven – en daarmee wordt niet alleen de financiële rijkdom bedoeld. Nee, het gaat over de alomvattende rijkdom die het leven mij biedt. De rijkdom van gezond voedsel kunnen nemen – de rijkdom dat het altijd beschikbaar is. De rijkdom van lieve vrienden in mijn leven die passen bij wie ik nu ben en wat Ik de wereld te brengen heb. De rijkdom van een lange zoen vol liefde. De rijkdom van een gezond lichaam waar mijn ziel in woont. De rijkdom van een leven in en tussen de sferen, en in het leven op aarde.

We zijn spirituele, multidimensionale wezens

Multidimensionaliteit is een groot geschenk. Ik ben niet beter of slechter dan een ander, een ander is niet beter of slechter dan ik. We zijn allemaal één en ervaren onze persoonlijke individualiteit en reis hier op aarde. Daarin mogen we keuzes maken – een groot voorrecht dat het leven ons biedt. Kiezen voor liefde, was een van de grootste geschenken en inzichten van de borstkanker van destijds. Ik leerde de schaduwzijde die het mens-zijn kan brengen te omarmen. We zijn rijk. We kunnen kiezen voor liefde en mogen het spel van macht en angst gedreven leiderschap, naast ons neerleggen. Er is zoveel moois in ons leven. Richt je op het mooie, volg dat waar jouw hart sneller van gaat slaan, waar jouw hart open van gaat, waaruit jij voldoening haalt.

Het leven is een zegening, de liefde de bekroning.

Heb lief.

Ziekte anders benaderd

Ziekte anders benaderd

Naast coach en counselor ben ik ook mens, en ervaar ik net als ieder, soms ander belemmeringen of beperkingen. In dit artikel beschrijf ik mijn weg naar genezing van chronische, lage rugklachten en bronchitis. Lage rugklachten Al heel jong had ik rugklachten. Een...

Lees meer
Mijn genezing van borstkanker

Mijn genezing van borstkanker

Op 49 jarige leeftijd, op 8 maart 2011 ontdekte ik een harde knobbel in mijn linker borst. Het bleek borstkanker te zijn. Drie weken later kreeg ik de uitslag van de operatie en op dezelfde dag hoorde ik dat bij mijn oudste broer ook kanker was geconstateerd. Bij hem...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.