De intensive gaf ook inzicht in mijn dromen over mijn leven in de toekomst

Charles, over de Relatie Intensive:

‘Mijn dilemma was dat ondanks mijn nieuwe verliefdheid ik nog steeds erg veel van mijn oude liefde bleef houden en van allebei wilde blijven houden. Ik hoopte meer begrip voor mezelf te krijgen, en waarom het kon gebeuren dat ik zo verscheurd ben geraakt tussen twee liefdes.

Door de Relatie Intensive heb ik meer begrip gekregen waarom de ene liefde de andere niet hoeft uit te sluiten. En ook waarom ik naast de aantrekkingskracht van mijn nieuwe liefde ik ook nog zo verbonden wilde blijven met mijn oude liefde.

De begeleiding van Leonie vond ik erg prettig. Een bijzondere vrouw die heel dicht bij haarzelf zit, en erg open is in haar reacties. Erg fijn en leerzaam.

Ik heb mijn levensverhaal op papier gezet. Dat was erg leerzaam, al voordat de dag was begonnen. Niet alleen inzicht in mijn verleden, en hoe ik geworden ben wie ik nu ben. Maar het gaf ook inzicht in mijn dromen over mijn leven in de toekomst. Het kaartspel gaf me inzicht en woorden waarom het toch kon gebeuren dat ik van twee vrouwen ben gaan houden. De inzichten hielpen me woorden te geven aan mijn dilemma’s op dat moment.

De dag heeft me als gezegd rust gegeven, dat ik niet gek ben geworden. En dat mijn dilemma van alle tijden is, en dat ik niet de enige op de aarde ben die daar mee te maken heeft. Ik vond het een leuke en leerzame sessie en heb uiteindelijk ervoor gekozen bij mijn oude liefde weg te gaan.’

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.