Bijzonder, het was alsof ik in een ander bewustzijn kwam

Vrouw, 64, over de Trauma Bevrijding Intensive

Ik kwam bij Leonie omdat ik angst had om mezelf neer te zetten, grenzen aan te geven. Met name naar mannen. Ik had de verwachting dat er een diep verborgen stuk in mij opgelost zou worden Het diepe verborgene is inderdaad naar boven gekomen. Het was een zwaar donker stuk in mij. Dat is nu weg. Dit voelt als een grote opluchting.

De begeleiding van Leonie was voor mij heel veilig. Dit was ook wat ik nodig had. Leonie is liefdevol en kundig. Haar manier van werken ging als vanzelf, ik kon mij eraan overgeven. Heb het ervaren als iets heel bijzonders. Alsof ik in een ander bewustzijn kwam.

De oorsprong van mijn trauma

Wat me verraste is dat ik mijn hele levensgeschiedenis had beschreven en dat we bij blz 2 zijn geëindigd omdat daar de oorsprong lag van mijn trauma. Daar zijn we 3 uur mee bezig geweest. Het schrijven van 64 jaar leven heeft mij heel goed gedaan, ik heb er van geleerd. Mijn leven wat ik heb geleefd was inderdaad een gevolg van die eerste periode in mijn leven. De resultaten zijn dat er een groot stuk donkerte voorgoed uit mij is verdwenen. Ik heb ook mijn eigen kracht gevoeld, nu er nog in geloven. Het is een best grote verandering. Nu mag ik dit gaan toepassen in mijn leven.

De Trauma Bevrijding Intensive was een hele grote investering voor mezelf. Ik had heel sterk het gevoel dat ik dit moest doen en dat gevoel klopte. Er was een heel belangrijk iets vanuit mijn eerste levensjaren wat opgelost moest worden voor ik verder kon. Dus ja, het was zeker de investering waard.

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Eindelijk Vrij! – 77 na dato…

Artikel van Leonie Linssen over de herinneringen van een cliënt aan zijn vorig leven in de Tweede Wereldoorlog en hoe deze zijn huidige relatie en leven onbewust dwarsboomden.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.