Bij Leonie kan ik helemaal open zijn, ik voel geen enkel oordeel.

Morris, (pseudoniem) over de Trauma Bevrijding Intensive

‘Ik ging naar Leonie omdat ik een geboortetrauma had, maar ik kon er met mijn gevoel niet goed naar toe. Mijn verwachtingen waren dat ik dichter bij mijn geboortetrauma zou kunnen komen en dat is uitgekomen. Ik had vooraf geen beeld hoe we dat zouden gaan doen en dat is ook wel goed eigenlijk, dat maakt dat je er meer open ingaat en het laat gebeuren.

Het waren twee hele bijzondere sessies. Vooral de eerste sessie heeft een hele diepe indruk op me gemaakt. Met de eerste sessie ben ik duidelijk op aarde gekomen en heb een laatste beetje verdriet verwerkt. Met de tweede sessie heb ik negatieve gedachten kunnen omzetten naar neutraal/positief

De begeleiding van Leonie en haar soulteam heb ik ervaren als bijzonder, ontspannen, helemaal vrij en liefdevol. Door de ontspannen sfeer en de openheid kon ik makkelijk bij mijn gevoel komen. Bij Leonie kan ik helemaal open zijn, ik voel geen enkel oordeel. Ze voelt en krijgt binnen wat er op dat moment nodig is en dat klopt ook. Dat voelde ook zo.

Het was de investering zeker waard. Ik ben al heel lang met een ander coaching traject bezig, waar ik maar niet bij mijn gevoel kom. Als je dan in twee sessies zoveel bereikt is dat mooi. Ik vind ook goed dat ze geen afhankelijkheid maakt. Dit is het, dit staat je te doen. Dat zet je ook meer in je kracht. Ik zou er dan ook opnieuw voor kiezen als ik het over mocht doen.’

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.