relatie

leiderschap

spiritueel

In de eenheid kan het individu opnieuw geboren worden

Boodschappen van mijn oma en van Janet Ossebaard

De ziel van mijn oma is bij me tijdens de meditatie en ook die van Janet Ossebaard. Zij is altijd zo vrolijk en geeft zoveel levensenergie.

‘Wij zijn bij je,’ zeggen ze terwijl ze voor me staan en hun hand op mijn hogere hart leggen. Ze verwijzen naar de groepen van zielen die me zo vaak geholpen hebben bij mijn proceswerk en bij dat van mijn cliënten: een cirkel van kinderzielen, een cirkel van vrouwen en daaromheen een cirkel van mannen. Ik zie ze om ons heen staan.



‘Je hoeft niet de hele wereld te redden, je hoeft alleen maar de poort naar de eenheid te openen bij hen bij wie dat nog gesloten is. Wij werken met jou samen.’

Ik weet het. Er zijn vele Lichtwerkers die allemaal op hun eigen manier werken en bij wie mensen zich thuis voelen. Daarom hoef ik alleen maar heel dicht bij mezelf te blijven. Ik hoef niet de hele wereld als cliënt maar gewoon de juiste mensen.

In de opleiding tweelingzielenbegeleiding voor coaches, werken we samen met de kracht van deze zielengroepen. De ontmoeting met je Tweelingziel laat het eenheidsbewustzijn in jou ontwaken. De eenheid wordt vertegenwoordigd door de cirkel, het vrouwelijke en het alomvattende dat alles kan ontvangen. Het is het verbindende tussen ons, mensen.

De driehoek vertegenwoordigt onze menselijke 3D wereld, de wereld waarin we onze persoonlijkheid ervaren, en leven met een lineaire tijdslijn, met een vandaag, gisteren en morgen. Dat kan wel eens leiden tot drama, met rollen waar we ons onbewust mee identificeren als het slachtoffer, de aanklager en de redder.

De vreugdecirkel

De droomdriehoek als transformatiemodel van de dramadriehoek.
Kom naar de tweedaagse training ‘van drama naar droomleven’ met mij en Loes Koot.

In de eenheid en in de 5D dimensie, ervaren we dit niet en bereiken we compassie en liefde, voor onszelf en voor elkaar. Maar daarvoor moeten we wel eerst door de 4D dimensie. De dimensie waarin je jouw shit vanuit onafgemaakte en traumatische vorige levens transformeert. De shit van je (voor)ouders en dat wat jij onbewust van hen met je meedraagt. Je moet er doorheen om bij de cirkel van vreugde te kunnen komen. Daar maak je ook kennis mee in de opleiding tweelingzielenbegeleiding voor coaches en therapeuten.
Net zoals met tal van transformerende driehoeken.



‘En daar gaan wij je bij helpen,’ zegt Jeanette terwijl ze haar arm om de schouder van mijn oma slaat. Dieneke noem ik haar nu, want in de andere wereld werkt ze vanuit een jongere geest, alsof ze nog maar een vrouw van in de veertig is. Een vrouw die ik niet gekend heb als klein meisje want toen was ze al oma en grijs.

Dieneke lacht. ‘Neem vaker contact met ons op en laat Twitter maar even links liggen,’ zegt ze.

Ik neem me voor dat te gaan doen.
Heb een mooie dag en geniet van je meditatie, net zoals ik dat zojuist heb gedaan.

Liefs, Leonie ❤️

Schuldgevoelens – het klievende zwaard

Schuldgevoelens – het klievende zwaard

De symboliek van het zwaard Een zwaard is een symbool voor de kundalini-energie, de levensenergie die huist in ons bekken en die door de chakra's omhoog kruipt als twee slangen: het mannelijke en het vrouwelijke. Met het zwaard kun je zowel zuiveren en af- of...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.