relatie

leiderschap

spiritueel

De tweelingzielenreis – de spiegel van je ziel

De tweelingzielenreis is geen gemakkelijk pad. Het kent vele diepe uitdagingen die je soms volledig van je sokkel blazen, om daarna met hernieuwde kracht weer op te staan en te herrijzen uit de as. Het is wel een pad dat je uiteindelijk de ultieme bevrediging schenkt met het leven. Tweelingzielen spiegelen elkaar in de oorsprong van hun diepste pijn, het trauma van de ziel dat door de eeuwen heen niet verwerkt of geheeld is.

Oude emotionele wonden breken open in het bijzijn van de Tweelingziel, simpelweg omdat je in het samenzijn, of zelfs op afstand, ook de andere kant ervaart: de onvoorwaardelijke liefde die jij in je leven zo gemist hebt. De Tweelingziel is in die zin slechts de spiegel van jouw ziel, de spiegel van de bron van licht die ook in jou huist. De enige manier om die bron in jezelf te vinden, is door naar binnen te keren.

Overweldiging van emoties

Maar wat als wat je tegenkomt aan ellende of trauma en de bijbehorende emoties, als te groot en overweldigend wordt ervaren? Wat als de schaamte en het schuldgevoel te groot is om het te durven doorvoelen, waardoor de roep ervan eeuwig echoot in jouw bestaan, jouw leven, als een lastige bromvlieg die niet weg te slaan is?

Weet dat sommige dingen te groot zijn om alleen te doen en dat je de energie en de steun van anderen nodig hebt om bepaalde stukken aan te kijken.

Samen transformeren met je tweelingziel

Als je dit transformatieproces met jou Tweelingziel samen kunt doen, heb je goud gevonden. Door de heilige seksualiteit verandert ’emotioneel drama’ in een ‘aanschouwen van alles wat er is’, waarbij je de puurheid van iedere emotie ervaart. Dat is de kracht van onvoorwaardelijke liefde gegoten in het samenzijn. Als je zo samen door traumadelen heen kunt werken, elkaar verloren zielendelen kunt terugbrengen, schep je ruimte voor je eigen licht in jouw hart, jouw innerlijke zon. Hierdoor verandert jouw leven in Leven met een hoofdletter.

Het gedwongen zelf moeten doen

Als je in een periode van afstand zit, bijvoorbeeld in de verlatings- en loslatingsfase, vanwege een derde in de relatie, of omdat jouw twin of jijzelf je terug getrokken hebt, is er juist ook dan de uitnodiging om naar binnen te keren en de innerlijke heling aan te gaan. Tenminste, als je deze periode van afwezigheid als pijnlijk ervaart en waarbij emoties als boosheid, onmacht of depressie je leven overschaduwen.

Jij als coach of therapeut…

Als je coach of therapeut bent, waarbij het juist jouw rol is om er voor anderen te zijn, kan het in zo’n periode lastig zijn om dienstbaar te zijn voor jouw cliënten. Je hebt immers de energie vooral nodig voor jouw eigen helingsproces. Voor je het weet ervaar je een chronisch tekort en twijfel je aan de reden van je bestaan.

Maar je bent hier niet voor niets. Jouw bestaan hier op aarde heeft een reden. We zitten met zijn allen in een grote bewustzijnsomwenteling en jij mag hier je persoonlijke bijdrage aan leveren. Maak het niet groter dan het is, jij bent een van de zeven miljard die het collectief beïnvloeden. Hou wat je doet dus klein binnen de sfeer en mogelijkheden van jouw beïnvloeding.

Er is altijd hulp voor jou

Vind je het lastig om door grote stukken heen te werken, doe je dat eigenlijk het liefste zelf omdat je een groot innerlijk weten hebt? Vind je het lastig om de juiste begeleiding te vinden in jouw proces? Weet dat er altijd hulp is. Zowel innerlijk als in de gewone wereld.

Ik ken het als geen ander en heb veel innerlijke processen alleen gedaan. Inmiddels is het een ‘way of life’ geworden waarbij naar binnen keren, reflecteren en opschonen een net zo’n dagelijks ritueel is geworden als tanden poetsen. We zijn het alleen verleerd doordat we collectief in een wereld van het mannelijke denken en doen zijn beland, in plaats van het vrouwelijke voelen en zijn. Let wel: we hebben al deze hoedanigheden nodig om voluit te kunnen leven.

Hulp vragen als teken van innerlijke kracht

Weet dat ook ik hulp heb gezocht bij diverse coaches en therapeuten, masseurs en mediums, gidsen en overledenen zielen zoals mijn ouders. Nog steeds stem ik regelmatig af met mijn CreaVisie collega’s of met een andere coach of therapeut. Het samen is soms nodig of zelfs onvermijdelijk, waarbij ook ieder een eigen, specifiek talent heeft – en andere keren doe ik het lekker zelf.

Ik leer je graag mijn methode Integrated Soul Alignment, samen met een klein groepje van 4 coaches en therapeuten, in de privé opleiding Tweelingzielen begeleiding voor coaches en therapeuten. Deze methode kun je ook met jezelf toepassen. Hoe?

Masterclass ‘Jouw tweelingziel als spiegel’

Kom het ervaren in de masterclass Tweelingzielen begeleiding voor coaches en therapeuten van zaterdag 7 september 2024. We werken hierbij met het thema ‘Jouw Tweelingziel als Spiegel’.

Waar: Praktijk Verander je Wereld, Verwersstraat 26 den Bosch
Wanneer: zaterdag 7 september 2024, van 10:00 tot 17:00u
Investering: €425. Dit is inclusief lunch, koffie, thee en iets lekker, en de theoretische voorbereiding.
Aantal deelnemers: 4
Na afloop is er nog voor wie wil, tijd voor een drankje en napraten tot 18:00u.

Voorwaarden voor deelname

– Je bent coach of therapeut en hebt ervaring in het begeleiden van cliënten
– Je zit zelf in een Tweelingzielen proces en herkent een aantal van de 7 fasen van een tweelingzielrelatie
– je verlangt naar een effectieve methode die je leert toepassen, bij jezelf en/of bij anderen
– je verlangt naar steun van mensen die net als jij, in een tweelingziel proces zit
– je bereid bent de boodschappen te ontvangen die via Leonie vanuit de andere wereld doorgegeven worden
– je bent bereid om mogelijke (verborgen) trauma stukken aan te kijken en jezelf tevens als mens in te brengen.

Interesse? Neem even contact op met me op om samen af te stemmen en jouw deelname te bezegelen. Leonie: 06-45550680 of mail me. Past de datum je niet maar heb je wel interesse? Laat het me weten. We prikken dan een datum waarop iedereen kan. Dat kan ook door de week zijn.

Geen coach of therapeut en hulp nodig?

Je bent altijd van harte welkom in mijn praktijk in Den Bosch. Er zijn diverse mogelijkheden:

  • Een reis naar de toekomst van 2 uur, waarbij je informatie krijgt over het pad van jouw ziel – €350. Leonie zet hierbij haar gaven voor je in, en geeft de boodschappen door die zij ontvangt van haar spirituele gidsen, over het pad met jouw tweelingziel. Je mag deze sessie opnemen op je telefoon zodat je het altijd kunt terugluisteren.
  • Een Trauma Bevrijding Intensive waarbij we naar het verleden reizen en vastzittende blokkades vrijmaken. Maak even met Leonie een afspraak voor een vrijblijvend afstemmingsgesprek om samen te ontdekken hoeveel tijd ermee gemoeid is, en daarmee de investering: 06-45550680
  • De jaargroep ‘Integrated Soul Alignment’ die in februari 2025 weer start. Je deelt je reis en doet de transformaties samen met anderen die in een tweelingziel relatie zitten. Min aantal deelnemers 6, max aantal deelnemers 8. Nadere info volgt nog. Bel met Leonie voor meer info: 06-45550680
De zeven liefdeslichamen

De zeven liefdeslichamen

We bezitten allemaal zeven liefdeslichamen die ons beïnvloeden en van waaruit we kunnen groeien. Kaypacha vertelde er onlangs over in zijn wekelijkse youtube pelereport. Hij refereerde hierbij aan het boek : The mystery of love - van de antroposoof Rene Querdo. Ik...

Lees meer
I wanted to kill him!

I wanted to kill him!

Wat gebeurt er als daders en slachtoffers van onvergeeflijke zaken elkaar jaren later opnieuw ontmoeten? Hoe kan er heling komen? In dit artikel lees je er over.

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.