relatie

leiderschap

spiritueel

De kracht van acht – ontvangen van heling

Kun je een fistel energetisch verwijderen?

Vanavond komen we met een groep collega’s en vrienden bij elkaar om te werken met het intentie effect, van Lynn Mac Taggart. De filosofie erachter is dat gedachten je emoties kleuren en een significante invloed hebben op ons gevoelssysteem. En daarmee op onze gezondheid.

Maar het gaat verder dan dat. Als je met een groep mensen een specifieke gedachte en intentie stuurt naar één persoon, zal dit niet alleen een helende invloed hebben op deze persoon, maar ook op de hele groep. Gedachtekracht van een groep gefocust op een persoon of op een intentie.

Heling abces en fistel

Vanavond komen we bij elkaar omdat de heling van mijn fistel centraal staat. Het abces is op 6 april met spoed operatief verwijderd en de wond is zo goed als dicht. Volgende week mag ik op controle en het kan zijn dat er een tweede operatie nodig is om de fistel weg te halen – want – deze verdwijnen nooit vanzelf, aldus de site van het ziekenhuis. Zo te voelen zit ie er nog. Oeps.

De afgelopen maand heb ik veel innerlijk werk gedaan rondom de emotionele heling van het abces en de fistel. Ook samen met andere professionals heb ik er naar gekeken: wat is er nodig? Mijn gidsen fluisterden me een stappenplan in, vertelden me bij wie ik mocht aankloppen en waarschuwden zelfs: No more surgery. Healing from the inside out. Die boodschap bleef zich herhalen.

Wat is de bijdrage van de ziel?

Ook bij de masterclass creatie opstellingen vorige week bij Marie José Rietdijk werd dit tijdens een van de opstellingen bijzonder helder. Ik heb het op mijn Eigen Wijze manier te doen en de bedoeling is om dit te delen met de wereld. Het hoort bij het pad van mijn ziel.

Al schrijvende herinnerde ik mij ineens dat ik onbewust al eens gebruik heb gemaakt van het intentie effect en hoe intens dat kan werken.

Het intentie effect in 2011 bij heling van borstkanker

Toen ik borstkanker had in 2011, een MRI had gehad en naar het ziekenhuis moest voor de uitslag, vroeg ik mijn Facebook Vrienden om me liefde te sturen. Ik vond het super spannend. Maar iets in mij zei me dat de uitslag goed zou zijn. Dat gevoel was heel krachtig. Mijn toenmalige partner was super zenuwachtig, evenals de vriendin die toen meeging. De chirurg was veel later dan de afspraak gepland was en hij en de vriendin waren ondertussen in alle staten …. Terwijl ik energetisch en emotioneel in extase verkeerde. Ik bleef maar zeggen: ‘joh, de uitslag is goed, maak je geen zorgen, ik voel het gewoon!’

Het bleek ook zo te zijn, althans geen uitzaaiingen alleen in die ene klier (die al was weggehaald), waardoor het aangeboden beleid okselkliertoilet, chemo en hormoontherapie werd. Dat heb ik overigens allemaal geweigerd en ik ben naast operatie en bestraling, mijn eigen weg gegaan in de complementaire branche: natuurgeneeskunde, energiewerk, naar binnen keren en de verborgen emotionele shit aankijken en uitgebreide taoïstische begeleiding.

Met succes want alweer 11 jaar gezond. Op die fistel na dan…

De emotionele bijdrage en oorsprong van een ziekte

Sja, de emotionele shit onder een tumor of ziekte, daar wordt in het ziekenhuis niet naar gekeken en het is in mijn ogen een belangrijk onderdeel van het helingsproces. Want alles werkt met elkaar samen: lichaam en geest, gedachten en emoties: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel wil er heling plaatsvinden.

Onder de borstkanker bleek onverwerkt leed van incest en seksueel misbruik met geweld te zitten. Verdrongen zaken vanuit vorige levens, (voor)ouders en kindertijd. WO2 speelde een grote rol. Auschwitz. Je leest over mijn lange reis in mijn boek ‘De Karmadrager – bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen’.

De verborgen emotionele oorzaak van de fistel

De fistel is er ook mee verbonden. Zelfs met een specifieke gebeurtenis hieromtrent vanuit mijn kindertijd die ik me herinner en waar ik in 2014 al een groot deel heling op had ontvangen: een groepsaanranding door 7 jongens uit mijn klas. Hier lees je er meer over. Door het ontstaan van een tweede abces op dezelfde plek, ontdekte ik dat er nog een stuk onverwerkte emotie zat richting mijn ouders die nauwelijks reageerden op het gebeuren. Ik werd als kind niet gezien, opgevangen of gesteund. Over werken met de kracht van acht op dit gebied schreef ik al eerder dit artikel.

Tijdens een systemische oefening in de masterclass verdween energetisch het gebouw en het terrein van Auschwitz uit mijn lijf, toen ik me verbond met ja zeggen tegen de operatie. Ik liet het van mijn rug afglijden. Het voelde als een bevalling en een herverbinding met de kracht van moeder aarde. Na de oefening was alle weerstand tegen nog een operatie verdwenen en wist ik dat ik het op mijn Eigen Wijze mag doen.

De energetische operatie

Vanuit mijn ziel, of hogere zelf of hoe je het noemen wilt, heeft er namelijk energetisch al een operatie plaatsgevonden. Ook heb de fistel energetisch al verwijderd door een soort operatie op zielsniveau bij het ontwaken. Het was een bijzondere hilarische gebeurtenis die ‘ik’ nooit had kunnen verzinnen en ik lag in een deuk bij het wakker worden. Naast dat mijn mind er natuurlijk van alles van vond. Maar vanuit mijn hogere bewustzijn, weet ik dat het lichaam niet anders kan dan volgen.

Het gebeurde tijdens mijn ‘vakantie’ in Portugal bij mijn lieve vriendin Marga die daar woont. Want ook daar heeft veel heling plaatsgevonden in de prachtige natuur en door haar liefdevolle zorg en aandacht en niet te vergeten haar positieve enthousiaste en vrolijke energie.

Werken met de kracht van 8

Ik ben heel benieuwd wat we vanavond precies gaan doen met acht mensen die op zielsniveau met elkaar verbonden zijn, onder de specifieke bezielde leiding van Sophie Verheij, een van mijn Cotrainers en vrienden. Volgens mijn gidsen is dit het laatste stukje. Een ding is zeker: het zal magisch zijn.

Over vier maanden gaan we het effect ervaren. Is de fistel dan weg of niet?

Leonie ❤️

Ogen als spiegel, op weg naar heling

Ogen als spiegel, op weg naar heling

Transformeer de dader en het slachtoffer in jou, terug naar verbinding Afgelopen weekend stuurde een vriendin van me deze video. Het is een Australisch programma waarbij daders en slachtoffers besluiten na vele jaren van scheiding, elkaar opnieuw te ontmoeten maar op...

Lees meer
Schuldgevoelens – het klievende zwaard

Schuldgevoelens – het klievende zwaard

De symboliek van het zwaard Een zwaard is een symbool voor de kundalini-energie, de levensenergie die huist in ons bekken en die door de chakra's omhoog kruipt als twee slangen: het mannelijke en het vrouwelijke. Met het zwaard kun je zowel zuiveren en af- of...

Lees meer
Hoe kijk jij naar de wereld en naar anderen?

Hoe kijk jij naar de wereld en naar anderen?

Ieder mens kijkt door een eigen bril naar de werkelijkheid. Welke kleur we hierbij opzetten, hangt af van onze ervaring, de opvoeding, de cultuur waarin we leven en de mensen waarmee we ons verbinden. In dit stukje deel ik wat in mij op kwam, na een Trauma Bevrijding...

Lees meer

blijf op de hoogte

Lees als eerste de laatste artikelen van Leonie. Over spirituele groei, een carrière zonder stress of relaties vanuit het hart.