Terug naar de intro pagina
home   |   diensten   |   aanpak   |   informatie   |   publicaties   |  samenwerking   |   profiel   |   contact
illustratie veranderjewereld.nl

Samenwerking

Verander je Wereld werkt samen met andere professionals waardoor wij onze krachten in diversiteit bundelen. Wij begeven ons in een netwerk van professionals waarin we onze werkwijze toetsen. Op deze manier blijven we fris en in ontwikkeling.
Verander je Wereld werkt samen met de volgende organisaties en bedrijven:

Samenwerking

 

Arjan Erkel

www.arjanerkel.nl
Arjan Erkel was jaren geleden lange tijd ontvoerd in Dagestan. Sinds zijn vrijlating geeft hij ondermeer lezingen over zijn gevangenschap. Samen met Verander je Wereld en ICoaching verzorgt hij workshops, kick-off meetings en trainingen op het gebied van verandertrajecten. Veranderingen gaan vaak gepaard met weerstand, wat leidt tot productiviteitsverlies.

Wij vertalen wij de levenslessen van Arjan's gevangenschap naar de situatie in uw bedrijf. Wij dagen mensen uit hun slachtofferhouding te onderzoeken, en zich te richten op hun mogelijkheden en creativiteit. Zodat uw reorganisatie soepel van start kan gaan, uw productiviteitsverlies vermindert en medewerkers het weer zien zitten.

Wij bieden zowel een eendaagse training, als een meerdaagse training waarin alle facetten van het Ontgijzelingsmodel aan bod komen.

Wij komen graag naar uw bedrijf om te onderzoeken wat wij voor u kunnen betekenen.

Neemt u gerust contact op. Of bel 06 - 4555 0680

 

Academie voor Counselling en Coaching

www.stressmanagement.nl
Verander je Wereld is verbonden als trainer aan de Academie voor Counselling en Coaching in Eindhoven. Verander je Wereld verzorgt de trainingen Mensgericht Coachen en Counselling en Coaching.

Wilt u op een professionele manier mensen coachen, die recente, actuele problemen of uitdagingen hebben? Wil u zicht krijgen op eigen kwaliteiten en verbeterpunten? Wilt u meer effect bereiken in uw gesprekken? Dan is deze opleiding wellicht iets voor u! Meer weten? klik hier.


Andere samenwerkingen

www.icoaching.nl
Samen met Loes Koot van ICoaching verzorgt Verander je Wereld trainingen rondom de thema's van 'De Ontgijzeling' met Arjan Erkel. Tevens is Loes een vaste sparringpartner van Verander je Wereld op het gebied van Coaching en Training.

www.fmh.nl

Samen met Arjan Erkel verzorgt Verander je Wereld de workshop 'Wees je eigen leider', voor FMHwonen. FMH is een gerenommeerd bureau voor opleidingen, advies, interimdiensten en andere op de woonmarkt werkzame organisaties.

www.klooscoaching.nl

Verander je Wereld werkt samen met Kloos Coaching, een trainingsbureau gespecialiseerd in het verrassen van mensen met hun eigen kwaliteiten.

www.haareigenzaak.nl
Verander je Wereld heeft zich aangesloten bij 'Haar Eigen Zaak', een landelijk netwerk voor vrouwelijke ondernemers, die zich ten doel stelt het succes van vrouwelijke ondernemers te vergroten.

www.mamas.nl
Leonie schrijft maandelijks columns voor Mamas, een ontmoetingsplaats voor moeders die balans zoeken tussen werk, gezin, huishouden en tijd voor zichzelf.

www.zinfo.nl
Leonie schrijft regelmatig columns voor Zinfo, een platform dat zich inzet een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving. Zinfo geeft aandacht aan bewustwording, praktisch idealisme en zinvolle ontwikkeling.

Daarnaast begeeft Leonie zich in een netwerk van ondernemers, collega coaches, trainers en mediators, familie, vrienden en plusvrienden en onbekenden waarin zij haar kennis en ideeŽn tegen het licht houdt, om verder te groeien. Zij neemt op reguliere basis deel aan super- en intervisiebijeenkomsten waarmee zij de kwaliteit van haar dienstverlening op peil houdt.

naar boven