Terug naar de intro pagina
home   |   diensten   |   aanpak   |   informatie   |   publicaties   |  samenwerking   |   profiel   |   contact
illustratie veranderjewereld.nl

Profiel

Missie

Verander je Wereld daagt mensen uit te leven en werken vanuit authenticiteit. Vanuit passie en kracht, in verbinding staan met anderen. Om moeiteloos succes te bereiken.

Werken vanuit authenticiteit
Authentiek leiderschap is vanuit persoonlijke drijfveren en missie, jezelf ontwikkelen. Vanuit het contact met jezelf in contact staan met anderen. Wij geloven dat resultaten verbeteren en mensen effectiever zijn naarmate zij meer werken vanuit authenticiteit. Het maakt mensen sterker en het bedrijf succesvoller.

Vanuit passie en kracht
Om je authenticiteit te ontdekken, moet je durven dromen. Contact maken met je passie. Als kind kunnen we dit moeiteloos, als volwassenen leren we dit vanzelf af. Verander je Wereld wil mensen in contact brengen met wat leeft in hun hart. Het beste bij mensen naar boven halen. Ieder mens bezit de kracht om te groeien en te veranderen. Werkend vanuit hun kracht treden mensen effectiever op. Ook in situaties die stress opleveren of om creativiteit vragen.

In verbinding staan met anderen
Verander je Wereld inspireert mensen zodat zij hun passie kunnen voelen. Werken vanuit passie geeft energie, creŽert en inspireert. Dit is prettig voor de medewerkers zelf, maar heeft ook een positieve invloed op de rest van het bedrijf. Ook in de samenwerking met collega's en in het contact met klanten. Zodat onderling meer verbinding en een optimale samenwerking met anderen ontstaat.

Moeiteloos succes bereiken
Verander je Wereld daagt mensen uit te werken vanuit authenticiteit. Dit kost geen energie maar creŽert energie. Voor organisaties zijn authentieke mensen goud waard. Zij zijn flexibel, durven grenzen te verleggen, hebben lef en zijn krachtig en inspireren anderen. Alles wat nodig is om meer te bereiken en effectiever te zijn. Hierdoor ligt succes moeiteloos binnen handbereik.

naar boven