Terug naar de intro pagina
home   |   diensten   |   aanpak   |   informatie   |   publicaties   |  samenwerking   |   profiel   |   contact
illustratie veranderjewereld.nl

Diensten

Trainingen

Verander je Wereld traint op het gebied van stress management en persoonlijke groei. Trainingen die toegesneden zijn op uw identiteit want elk bedrijf is uniek. Samen bepalen we doelen, resultaten en de weg ernaar toe. Trainingen over organisatorische zaken, of over belemmeringen in de persoonlijke sfeer. Verander je Wereld kijkt naar het geheel. Laat u inspireren:

 

Verandering

Organisaties reorganiseren en veranderen. Dat roept weerstand op, een logische menselijke reactie. Weerstand leidt echter ook tot productiviteitsverlies.

Samen met Arjan Erkel verzorgt Verander je Wereld kick-off meetings en trainingen op het gebied van verandertrajecten. Zijn levenslessen uit zijn gevangenschap hebben wij vertaald in het Ontgijzelingsmodel© dat we als leidraad nemen voor de situatie van uw medewerkers in uw bedrijf. Wij dagen mensen uit afscheid te nemen van hun slachtofferhouding, en zich te richten op hun mogelijkheden en creativiteit. Een soepele start maakt het verschil in het succes van uw reorganisatie. Wij helpen u hierbij.

Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden in uw organisatie.

Time management

'Druk druk druk' roepen we met zijn allen. We zijn de hele dag bezig, maar doen we ook de juiste dingen? Hoe delen we onze dag in? Maken we de juiste keuzes? Durven we nee te zeggen? Wij helpen uw medewerkers ruimte te maken voor de juiste zaken.

Persoonlijke effectiviteit en communicatie

Wat is het effect van een boodschap? Hoe komt men over? Waar liggen ieders kwaliteiten? Hoe kan men effectief inspelen op zaken om de juiste dingen voor elkaar te krijgen?

Men krijgt inzicht in gedrag en eigen aandeel, gericht op eigen verantwoordelijkheid en actie.

Team coaching

Hoe ziet uw team eruit? Waar liggen ieders kwaliteiten? Hoe wordt het gezamenlijke doel bereikt? Wat werkt demotiverend en wat inspireert? Waar ligt ieders aandeel om het effect van uw team te vergroten? Hoe wordt de onderlinge communicatie verbeterd? Op een creatieve en speelse manier begeleiden wij uw medewerkers naar succesvolle resultaten.

Training Mensgericht Coachen

Verander je Wereld is als trainer verbonden aan de Academie voor Counselling en Coaching en begeleidt de praktijkdagen van de opleidingen Counselling en Coaching, en Mensgericht Coachen. Leer counsellen en coachen in 10 maanden. Hier vindt u meer info over de opleiding Mensgericht Coachen. Of ga rechtstreeks naar de site van de Academie.

Voorkom vakantiestress

Stress op vakantie? Ja het kan. Ontspannen blijkt moeilijk en irritaties spelen op. Loslaten van het werk blijkt moeilijk. Door e-mail en telefoon is contact met het werk normaal geworden. Een korte training voorkom vakantiestress zorgt voor een juiste voorbereiding. Voor optimaal genieten onderweg. Vol energie bij terugkomst.