logo

welkom   |   actueel   |   diensten   |   informatie   |   contact   |  wie is   |   gastenboek   |   inspiratie

© Inge van Vuuren

Ontvang je deze nieuwsbrief en ben je niet geļnteresseerd, stuur dan een mail naar leonie@veranderjewereld.nl en je wordt van de lijst gehaald. Heb je nieuws of info die je wilt laten opnemen in deze nieuwsbrief, stuur dan ook een e-mail naar hetzelfde adres. Ook als je anderen kent die wellicht deze brief willen ontvangen: feel free en stuur deze gerust door!

Actueel - Nieuwsbrief

Mei 2006
Inspiratie van Verander je Wereld

Internet Intuïtie
Het land van internet biedt vele mogelijkheden. Niets is te dol. Als je een website hebt met daarop je emailadres, staat je brievenbusje open voor iedere willekeurige wereldburger met een pc. Zo ook bij mij. Soms krijg ik mails van onbekenden met een vreemde of vrijwel geen inhoud. Die gaan direct naar de prullenmand. Maar soms is de inhoud verrassend.

Zo ontving ik onlangs een mail van een onbekende man, Richard Schuring. Hij nodigde me uit voor de bijeenkomst van de Furiosi Ladies Night op 28 april ‘ergens in Den Haag’, locatie nog onbekend. Zijn genootschap Società dei Furiosi presenteert zich als het nieuwe platform voor furiositeit, positiviteit, enthousiasme, spontaniteit, gewaagdheid,zindering,creativiteit, vernieuwingsdrang en verrassingen (om te geven en nemen), waarbij expressie gezien wordt als de manier om dit te uiten. Met de opmerking dat ik als creatief en expressief persoon toch zeker niet mocht ontbreken op deze bijeenkomst.

Zijn mail prikkelde me. Een bezoek aan zijn website www.furiosi.nl maakte me nog nieuwsgieriger maar maakte me ook niet echt veel wijzer. Veel onduidelijkheden. Anders dan anders, een beetje geheimzinnig. Een geval van: wat doe ik hiermee? Neem ik dit serieus of doe ik dit af als spam? Misschien is het wel een of andere rare kwibus die bijeenkomsten organiseert waarbij heel vreemde dingen gebeuren. Wie weet wat me overkomt? Dan ben ik daar als vrouw mooi ingeluisd. Maar een innerlijke stem in mij zei: Leonie, dit is gewoon leuk. Dit is iemand die prikkelt, dit is een kans op een fantastische inspirerende avond waarbij je tal van nieuwe mensen kunt ontmoeten. Een avond waarop je voelt dat je leeft.

Ik besloot om naar deze innerlijke stem te luisteren. Er volgde een e-mail uitwisseling. Ik voelde steeds meer dat ik de juiste keuze had gemaakt. Met als bekroning een geweldige Furiosi Ladies Night. Een avond vol verrassingen, niet alledaags, speels en creatief.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar het volgende complot van de Societa dei Furiosi. Als coach zal ik een bijdrage leveren aan deze avond, waarbij het thema zal zijn: Furiosi, geen gemaar!

En, hoe vaak volg jij je intuïtie bij e-mails en internet?

Artikel in Opzij
In het julinummer van het vrouwenmaandblad Opzij verschijnt er een artikel over de bijzondere relatievorm polyamory. Polyamory is een levenshouding waarbij het mogelijk is om van meer dan één persoon tegelijk te houden en meerdere (liefdes)relaties aan te gaan. Samen met een aantal andere specialisten geef ik mijn visie op dit onderwerp en vertel ik hoe ik ertoe gekomen ben om mensen te coachen op o.a. bijzondere relatievormen.

AGENDA - Workshops

Samen met de coaches van ‘Focus op je leven’ organiseer ik de workshop ‘De kunst van het NEE zeggen’ op zondag 2 juli in Den Haag. Deze workshop wordt op zaterdag 23 september herhaald in Berlicum (’s-Hertogenbosch) Voor meer info zie http://www.veranderjewereld.nl/actueel.html
Aamelden kan online via www.focusopjeleven.nl

De volgende workshop met het thema ‘communicatie binnen relaties’ zal plaatsvinden op zaterdag 2 september in Berlicum (‘s-Hertogenbosch). Wil je meedoen, er is nu nog plaats. Meld je snel aan, want vol is vol!

© Verander je Wereld.Niets uit deze nieuwsbrief mag overgenomen worden zonder toestemming van de auteur en met bronvermelding.

terug naar Actueel