logo

welkom   |   actueel   |   diensten   |   informatie   |   contact   |  wie is   |   gastenboek   |   inspiratie

 Inge van Vuuren

Informatie

Kennismaking | Sessies | Tarieven | Ethische code | Vergoedingen |
Algemene voorwaarden | ®Webdesign by Inges

Het kennismakingsgesprek
Bij het kennismakingsgesprek informeer ik je over mijn werkwijze, proef je een beetje van mijn manier van werken en kijken we of we tot een samenwerkingsverband kunnen komen. Kennismaken met als doel te bepalen wat er mogelijk is.

Belangrijk is dat er een klik is en dat jij je vrij en veilig genoeg voelt om met mij aan de slag te gaan. Van de andere kant is deze verkenning wederzijds. Het kan zijn dat een probleem buiten mijn competentie valt, of dat een andere specialist beter op zijn plaats is. Er kunnen ook andere redenen voor mij zijn om niet met jou in zee te gaan, zoals tegenstrijdige belangen of teveel verwantschap in de persoonlijke sfeer (familie, vrienden).

Het gesprek duurt max. een uur, en er geldt een vast tarief van €100. Een gesprek voor 2 of meer personen duurt anderhalf uur, en kost € 150. Voor ieder half uur extra geldt een prijs van €50.

Wil je graag kennismaken? Neem gerust contact op.
Of bel naar: 073-6420725

naar boven

De sessies
In overleg bepalen we de hoeveelheid en de frequentie van de sessies. Een keer per week of een keer per maand. Dit is mede afhankelijk van de aard van je problemen of wensen en jouw behoefte. Soms zijn enkele gesprekken voldoende om verder te kunnen. De sessies duren in principe een uur. Sessies van anderhalf uur zijn ook mogelijk. Voor stress management is een traject van 7-10 sessies gebruikelijk. Bij relatie management varieert begeleiding van een kort traject van 5 sessies tot een langer traject over een langere termijn. Ook de frequentie kan in de loop van het traject veranderen. Vooraf bepalen we wat je doelen zijn en welk traject er bij past. We evalueren regelmatig. Je bent nooit wat verplicht en kunt altijd stoppen.

De gesprekken vinden voornamelijk plaats op dinsdag, woensdag of donderdag.

Nieuw: vanaf 15 aug 2008 ook praktijk in Den Haag.

Dagen en tijden in overleg.

 

Eenmalig polyamorie of relatiecoaching gesprek

De ervaring leert dat veel mensen graag eens eenmalig in alle vrijheid willen praten over hun persoonlijke situatie rondom hun relatie of polyamorie. Dat kan. Op verzoek plannen we een wat ruimere tijd in. Hiervoor gelden de reguliere tarieven. Mocht er na het eenmalig gesprek de behoefte zijn aan meer gesprekken, dan wordt het kennismakingstarief in rekening gebracht.

naar boven

Tarieven

Vanaf 1 februari 2012 gelden de volgende tarieven in euro's en vervallen de inkomensafhankelijke tarieven.
De prijzen voor reeds lopende trajecten blijven gelijk.

 

Prijzen vanaf 1 februari 2012  
Kennismakingsgesprek individueel max. 1 uur 100
Kennismakingsgesprek 2 personen, 1.5 uur 150
Kennismaking 0.5 uur extra 50
Eenmalige individuele sessie, 1 uur 125
Eenmalige individuele sessie, 1.5 uur 175
Coaching of Counselling individueel (1uur) 125
Relatiecoaching 2 personen (1.5 uur)

195

coaching per 0.5 uur extra 50
e-coaching per behandelde mail (30 min) 65
Telefonische sessie / Skype coaching (max 1 uur) 125
Coaching of Supervisie voor ACC-studenten (1 uur) 75
Coaching of Supervisie voor ACC studenten, 1,5 uur 125
ZZP'ers per uur (excl. BTW) 140
Bedrijven per uur (exclusief BTW) op maat

 

Het kan voorkomen dat een sessie iets uitloopt. Uitloop tot een kwartier wordt niet in rekening gebracht. Uitloop langer dan een kwartier wordt afgerond op een half uur. Dit wordt wel in rekening gebracht. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de tijdsbewaking.

Indien er tussentijds tariefswijzigingen plaatsvinden, blijven de prijzen voor een reeds lopend begeleidingstraject gelijk.

 

Vergoedingen

Vanaf 1 januari 2012 heb ik om persoonlijke redenen mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging ABvC opgezegd. Er waren voor mij teveel regels met betrekking to bijscholingen en teveel bureaucratische handelingen voor de registratie, waardoor mijn niveau van kwaliteitshandhaving op het gebied van coaching in geding kwam. Hierdoor wordt counselling of coaching niet langer vergoed. Je krijgt wel altijd een factuur van de begeleiding. Mogelijk wil je werkgever je coachtraject vergoeden.

Aftrekpost inkomensbelasting

Onder de noemer coaching, in het kader van opleiding of studie kunnen de kosten van sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd, waardoor het ook voor mensen zonder vergoedingsmogelijkheden betaalbaar blijft.

naar boven

Ethische Code
Verander je Wereld heeft ervoor gekozen om per 1 januari 2013 niet langer lid te zijn van de beroepsverenining NOBCO en ABvC.

Op dit moment werk ik aan een persoonlijke ehtische code die recht doet aan mijn manier van werken: vanuit een houding van onvoorwaardelijke liefde, verbonden aan de Nieuwe Tijd. Ook de Algemene Voorwaarden zullen hierop aangepast worden.

Verander je Wereld verbindt zich vooralsnog aan de Ethische Code zoals voorgeschreven door de Stichting Counselling . Daarin staan zaken zoals geheimhoudingsplicht en werken binnen de grenzen van mijn competenties. .
Zie voor meer informatie over geheimhouding, ethische code en andere belangrijke zaken de Algemene Voorwaarden.

 

naar boven

 


© Verander je Wereld | Leonie Linssen | info@veranderjewereld.nl | praktijk in Den Haag en Den Bosch | 8e Donk 44 5233 PC 's Hertogenbosch | tel. 073 - 6420725 / 06 - 45550680